Etterlyst av Politiet OPPDATERING/På veg inn i fengsel karmøy-stavanger-kridtiansand-evje fengsel roadtrip,blogger på veg til fengsel. Se video

På veg til Fengsel.

 

Hei alle sammen, dette er litt trist at dette blir det siste blogg innlegget mitt for nå altså.

Men vær tolmodige med meg , jeg har fått en skrive sekreter til bloggen min. Bestevenninne som ønsker p hjelpe skal skrive mene jeg sender brev og ringer og sier hva hun skal skrive.

Første turen alene så langt. Rusfri 1.5 år. 

Jeg stressa en hel del med biletter faktisk fordi det er slik at jeg må liksom ordne transport selv og levere kvitteringer på det sp får jeg pengene igjen av fengselet.

Og jeg er jo ikke så flink med reiseruter ,buss og slik som tog kan jeg jo ingenting med for vi har ikke tog på Karmøy. Selv om vi burde !

Stor sjangse for at jeg ville gått meg vill men ser ut som det har gått greit sp lenge jeg er på rett tog nå da vel og merke.

Neida ,jo jeg er på rett tog. Først tok jeg bussen til Stavanger fra Håvik. Deretter gikk jeg inn for en kopp kaffe og en røyk der på ekspresso house i Stavanger.

Første jeg møter er jo mange i rus , og noen kjenninger. Men det gikk fint. Tror ikke de kjente meg igjen. Men jeg hadde uansett bare en time på meg til å utforske litt og ta en koslig gåtur.

Så jeg låste bagen min inne på ett sånt rom egnet for å låse inne bagasje og msn får da en kode til evnt p løse skaper med eter l ha betalt 80 kronet for å få kofferten min passet på mens jeg gikk rundt å så meg litt om.

Deretter hentet jeg kofferten min og gikk i toget. Den kom vist 5 på 10 ,og da var det mulighet for å gå ombord.

bare møtt koslige mennesker som gjerne hjelper. 

Til nå har jeg jo spurt noen mennesker om hva,hvor og når. Og bare møtt på koslige  hyggelige mennesker som gjerne stiller opp og hjelper. Veldig fint å se. Og jeg har pratet en del med folk og det var veldig koslig og veldig fint å se hvor behjelpelige folk er her i Stavanger.

Så har jeg kommet meg på toget til Kristiansand nå.

Jeg sitter her på toget og skriver. Skal være i Kristiansand klokken 13:30 ish. Og det er KOKvarmt her i toget. Jeg svimer snart av jo. Og telefonen min begynte å tulle veldig. Plutselig ble den over kok varm. Og rett før skjermen smeltet slik at jeg var bare nødt å skrue den av og ta noen kontroller og skjekker her og avinstallere og fjern filer.

Helt sinnsykt hvor snart den var med å øke varmen. Den var gloheit.

Og jeg tenker at tlf min kan bare ikke slutte p virke nå fordi jeg er i land og strand uten p vite hvor hva eller når. Annet enn papirer med billetten. Og må være i kontakt med fengselet undervegs.

Maleriet jeg har maler til Bunny Trash skal bli sendt av min mor med en note til han. Og dere vil da bli oppdatert om denne saken. Synd jeg ikke får vert her å fulgt med  den saken. Hadde vært så kult og fått sett om jeg får flere lesere liksom.

Skal se serie , slappe av. Kjempe trøtt av denne varmen. 

Men de skulle skrue ned varmen for meg ❤️Så utrolig hyggelige.

Har skrevet ned viktige mobil numre. Og da kan jeg dra den opp for å ringe folk jeg bryr meg om  også som bryr seg om meg.

Gode trofaste naboer. 

Jeg er veldig heldig ,vi i mitt nabolag har en stooor Facebook gruppe med alle naboer som medlemmer. For å kunne kommunisere bedre. Så jeg skrev ett innlegg der og spurte om de kunne følge litt med boligen da det har vært noen sketchy å kjent på dør håndtaket mitt til hundene våre klikket og da løp de men snublet i lykten min utenfor.

Filmer til inngangspartiet i fengsel. TikTok kanalen min. 

Følg meg på min TikTok kanal, jeg legge ut videoer hele vegen. Så følg meg , kanskje jeg blir sp heldig at når jeg kommer ut har jeg kjempe mange følgere og lesere.

Luckyluka446

HER ER OG EN VIDEO TIL DERE ALLE. HUSK P FØLG MEG. KLEM 😁🥰

https://vm.tiktok.com/ZMYS4xsBc/

Jeg var redd for følgere mine leserne mine osv

Da uten å blogge hver dag har jeg allerede ramlet av topp listen jeg jobbet så hardt for å komme meg på i 1.5 år. Svette ,blod , tårer. En kamp for å klare å balansere alt det gode i livet  mitt. Og alt annet som maling og sting og musikken får vente til jeg kommer hjem sammen med blogg , TikTok, youtube kanalen min.

Men Vær så snill og klikk på bloggen min hver dag, så blir jeg kjempe jallu ❤️Det vil gjøre det 

Det er vanskelig hele situasjonen. Jeg vil ikke miste alt dette gode. Men selv om folk antar at man sprekker på rusmidler i slike situasjoner , sp er ikke det tilfelle med meg.

sprekker ikke på rusmidler, finner løsninger. 

I stede for , ikke en gang en tanke om rus har jeg og veninne av meg godeste skjønneste herlige jenta. Vi har sittet siden tirsdag sist uke til onsdag i dag for p prøve å søke utsettelse på soning av dommen.

Men den fikk vi ikke , men så klaget jeg da , på vedtaket og søkte fotlenke. Men tenker at jeg måtte bare reise inn for at om de kan se hvor langt jeg har kommet kanskje de kunne hjelpe meg da de da. St det ikke er urimelig å søke fotlenke av halve dommen.

Jeg gir meg aldri ! Men da alt hjelp er prøvd her fra , tenker jeg  å reise inn nå, og vise at jeg er pålitelig og sone denne volds dommen hvertfall og få en delt dom med hjelp av Evje fengsel. Vi skal søke fotlenke soning eller paragraf 12 soning på a senter og få noe annet somm gjør at jeg kan fortsette hverdagslige ting jeg elsker l gjøre.

 

vi får skole , lærere og lage mat. 

Vu får ta skole og klasse fag og lærere og matlaging. Skolen min skulle ordne med oppgaver og sole ting at jeg kommer meg i mål med skolen selv om jeg er i fengsel fordi da går jeg ikke klipp av så mye av skole fagene.

Jeg har tatt med engelsk, råvare og produksjon, og mattematikk.

Tenker at det holder Jo egentlig fordi vi får opplegg der inne o arbeidsoppgaver der også vi må forholde oss til. Hehe. Det er jo en årsak å femten til at jeg ikke kan jobbe liksom. Og papirer sier det. Så tenker de må jo ta hensyn til evnt arbeidsoppgaver jeg ikke kan gjøre men å lage mat skal jeg fikse onsdag og fredag. Og selvfølgelig ta meg av cellen min. Og vask der osv.

Legger ved noen bilder her ,se lenger nede egen tittel : Bilder.  slik at dere får se min tur hit. Toget skal være fremme 13:30 ish. Så jeg ville egentlig bare få ut ett siste innlegg opprinnelig skrevet av meg.

Bunny trash : vist du leser dette så kommer jeg tilbake om maks 36 dager. Men jeg sier bare kjør på , maleriet blir sendt til deg. Og jeg gleder meg til du får se maleriet jeg har laget spesielt til deg. Og samtidig veldig spent på om du liker det. Men veninna mi følger med og gir beskjed til meg.

Maleriet er også glanset med gloss varnish og matt varnish. Det er last finish som beskytter maleriet mot støv og falming og flassing av akryl malingen. Jeg har ikke scannet dette maleriet så dette er ett unik, orginalt maleri og kun 1 antall , dernest limited Edition bare for deg. Jeg digger bloggen din ! Alt du skriver er så rått. Og du er så flink å skrive at det er like spennende hver gang å se hva du har skrevet om. Det skal bli veldig tøft og ikke fø lest noen blogger. Men veninna mi kunne sikkert lest noen innlegg til meg. Eller kopiere innlegg og skrive de ut og sende de i posten til meg. Det hadde vært kult.

Jeg for spør. Hehe.

Uuuu. Jep, nå får jeg tenke på p avbryte innlegget her. Men denne bloggen blir fremdeles brukt av meg selv om jeg er i fengsel. Fordi det er mine ord som blir skrevet i fremtiden også. Bare 36 dager kanskje 16 om jeg er heldig. Etterpå kommer jeg til å skrive alt selv. Igjen. Det skal bli godt å få få dette gjort også da  og bare bli ferdig med det som er av soning og dommer slik at jeg kan ta lappen.

Må er jeg kommet til Moi, og da er det jo veldig langt igjen til Kristiansand hehe. Egentlig. Men legge eit bilder her : og så snakkes vi senere alle søte Guds barn, mine søsken og brødre. I will miss u all alot ! Stor klem !

SÅ FRA MÅ . Vil dere se skriverier skrevet av min assisterende blogger mellom denne tiden jeg er i fengsel. Jeg skal gå å kjøpe meg en brev kurv slik med konvolutter og skrive ark til å skrive brev med. I Kristiansand. Hade godt da så lenge ! 🌹🥰stor klem 

Hjertelig hilsen LuckyLuka. ❤️ Ønsker deg alt ting godt og masse lykke videre. Sender positive tanker din veg. Og bør så snill og hjelp mg på veg opp ) klikk inn på bloggen min. 

 

MITT DIKT TIL DEG

UNTIL WE MEET AGAIN , GODE MENNESKE! DU ER UNIK, FANTASTISK OG Snill S..Aldri glem det , og heller ei gå deg vill. Bruk lyset som kastes over deg og gir deg en sti av solskinn. Ledet over vegen er du, for han ,vår Gud er med Du ! 

BILDER HER : 🌹🎇

Re-Etterlyst Av Politet //Blir jeg Hentet i Morgen Mot MIn Vilje? //Panikken tar meg nå.

Jeg er stressa, panikken tar meg virkelig. 

Hei alle sammen ! Tusen  takk for at dere er her enda ! Og alltid stiller opp, og leser min blogg.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive i dag annet enn at jeg er KJEMPE stressa, og har angst. For om de henter meg mot min vilje i morgen.

Jeg går i uviten, og selv om jeg har søkt utsettelse så har jeg jo ikke fått svar enda og må gå hele denne helgen uten svar, og endten blir jeg hentet i morgen eller så får jeg ett brev om at jeg har fått invilget utsettelse på soningen til juni, sommerfeien. å rundt og ta en slik

og det er jo det store stressende spørsmålet fordi det er 1 av 2 muligheter. Og selv om jeg fortalte politiet og gav alle kopier av søknaden, og har uttalelse fra psykolog spesialist, og de har sagt at jeg kan være hjemme til i på vente av vedtaket som kommer. Så stoler jeg jo ikke på det så jeg føler jeg går litt i hastverk med å pakke og klargjøre alt sammen til jeg skal reise på mandag. Men så at jeg på en måte blir holdt litt tilbake med å pakke helt i håp om at jeg skal få fortsette skolen.

Og jeg vil jo være helt klar, og ikke bli “tatt på sengen ” , men at jeg føler meg litt tom. Og redd for at de skal ta meg ut av mitt liv, oppi ett kaos og meningsfylt liv og en meningsfyll hverdag. Jeg ramler sammen om det skjer. Føler jeg men med det samme vet jeg hvor sterk jeg er. Men jeg mener jo at ting bør gjøres rett og etter boken fordi de må jo ta hensyn til at jeg ikke lever det livet lenger.

Selv om jeg har ett helt annet liv, i de siste dagene har jeg jo følt meg skummelt nærme min fortid. Men jeg holder fast på at jeg har skapt dette livet for meg selv, og at gud er i meg og leder meg til den bedre veg.

Jeg får ta ting som de kommer, men for alt i verden så river jeg aldri ned for meg selv igjen noengang.

for det er de som tenker nå at dette går galt for meg, men for meg går det aldeles ikke galt jeg holder meg rusfri og har fremdeles mine fine rutiner og alt går kjempe bra. Jeg har bare hjulpet noen i det siste som gjør at jeg ikke kan skrive like mye, og stiller opp for en kamerat. Og da blir det litt lite skriving og tid til meg selv. Men jeg har lært meg å sette meg selv først. Og det har jeg lært på den harde måten. Og jeg setter grenser , og forbereder meg på at dette skal gå bra. Unaett hva som skjer om jeg blir hentet i morgen eller får utsatt det. Men jeg har noe uoppgjort jeg stresser med, fordi jeg har mye jeg må få blitt “ferdig” med liksom. Og jeg har ikke nok timer i døgnet fra før av liksom. Og tar meg av to hunder og venner og meg selv. Oppi det hele, men jeg synes jeg jeg takler dette veldig bra , og ikke går i samme feilen som før.

NÅ skal jeg pakke malingen min  ned fordi jeg har malt i dag. Sammen med en veninne. Vi skal male mer i morgen om jeg ikke blir hentet da. Panikken slår meg jo. Men om jeg blir hentet må jeg uansett få tid til å pakke da. De er jo gjort rede for at jeg har søkt om utsettelse. Og jeg kan også vise til kopier av denne søknaden. Også min Psykologspesialist er veldig meget godt oppdatert på saken og advokaten min. Så skal jeg bare ta ting som de kommer. Men jeg må ærlig innrømme at jeg er redd for å dra nå. Fordi jeg har så mye uoppgjort og ting jeg må få ordnet.

Nå må jeg legge meg, jeg skal opp tidlig om morgenen tenker jeg går på skolen i morgen og så får vi se.

Håper det står bra til med dere alle så håper jeg vi snakkes igjen i mogren <3 Tusen takk igjen for at dere er der. <3

 

Mvh . Luckyluka.

ETTERLYST AV POLITIET//OPPDATERING//FØLG SAKEN MIN. Det har gått i ett i dag med papirer,møter og telefoner. Legger ut papirer/Bekreftelse på rusfrihet-periode

Etterlyst av politiet, oppdatering av saken min, kun for dere. Jeg har ordnet papiret, legger de ut. Se lengre nede for papirer. 

Ok, først vil jeg si, tusen hjertelig takk for at dere følger meg. ja jeg trodde det skulle bli det siste innlegget mitt på en stund men jeg tenker jeg skal oppdatere om saken til jeg havner inn.

I dag har jeg vært hos psykologen min, og vi har ringt til fengselet på Evje fengsel og forklart saken. Selv om jeg prøvde dette selv i går gikk det dårlig.

Men psykologen min forklarer denne enorme bedringen, skolegang, og utredninger vi holder på med og ber om at vi kan få utsette soning tilk sommerferien for da får jeg gått på skolen uavbrutt.

I møte med Evje fengsel blir vi jo møtt med god forståelse, og vi blir forklart hva vi skal gjøre. Vi måtte sende en mail til fengselet, og forklare og be om utsettelsen.

Jeg har jo dato mandag, ellers kommer politiet å henter meg i full uniform såklart.

Så vi spør om vi får avvente svar, og det skulle vi få lov til. OM de henter meg på mandag så skal jeg gi passordet til bloggen min klar til en nær venn/eller familie hvor de skriver innlegg om hva som foregikk og hvordan det ble gjort.

Jeg får ringe fra fengselet så jeg skal fortelle hva de skal skrive eventuelt. Fordi jeg vil ikke at noe skal gå forbi bloggen min i denne saken.

Tingen er den at jeg har to dommer, den ene jeg visste om hvor jeg er etterlyst for og den inneholder vold på offentlig tjenestemann i forsvar mot maktmisbruk.

Også den andre jeg ikke har fått forkynt, heller ei levert i brev eller noe i telefon den fikk jeg vite om fra fengselet, og politiet fant ikke denne saken frem.

Så når jeg forklarte at de er lovpålagt å forkynne dommen og saken til meg i person så sa det pling med en gang på altinn.no Fordi da kan jeg ikke bruke det liksom imot de at de ikke har forkynt dommen til meg.

Men etter å ha fått fortalt at vi skulle skrive denne mailen, og legge ved epikriser og urinprøver fra alle instanser om bedringen, skolepapirer og bekreftelser der og prøver som ble også tatt på lar så avventer vi nå svar på okm vi får utsette soningen til sommerferien.

Planen da er at bare vi får litt mer tid, så kan jeg prøve å få den ene dommen som ikke er vold men kun narkotikaovertredelser over til en type paragraf 12 soning hvor jeg kan faktisk få fortsette min utredning i behandling der hvor min psykolog jobber. Noe som jeg skal er jo å innlegges fordi jeg har tatt adhd utredningen og må nok inn for å bli observert under rett type medisinering for adhd-. Og da må de følge med på hvordan jeg reagerer på forskjellige typer slik at vi kommer eventuelt frem til den beste for meg og min diagnose og bakgrunn ikke minst.

Jeg sier jeg bryr meg ikke hva det er heller ei hvilken hjelp jeg får bare jeg blir bra igjen. For det er veldig slitsomt å ha adhd ubehandlet og må takle dette helt på egenhånd. Fordi jeg har så mye annet også som jeg må takle alene.

Anyway, jeg krysser fingrene for at vi får denne utsettelsen. Også leverte jeg kopier av alle prøver, skole bekreftelsen at jeg studerer, og epikriser fra alle instanser som jeg har vært å hentet alle steder i dag. Til politiet også. men i stedet for å ringe meg å fortelle at dette var ikke noe de skulle ha så ringte de til skolen min istedet for. LIksom ? daa? Jeg har jo hatt han på telefonen og forklart at jeg ville bare vise til at jeg har søkt utsettelse slik at de ikke bare kommer å henter meg med blålys og håndjern  liksom på mandag. Men dette skulle de ikke gjøre da så lenge jeg hadde en avtale med evje fengsel.

og jeg har sagt at her skal ike politiet uniformert av mitt personvern mot min fortid i mitt nye liv skal dette tas hensyn til.

Om naboer og alt ser at jeg blir hentet av politiet så kan vi jo bare tenke oss til hva de tenker og tror. Også skal jeg hit igjen etter soningen da. Da er det hele gode jeg har her ødelagt ,jeg og tror egentlig at alle vet hvem jeg er , utrolig mange sier hei og prater med meg som jeg ikke kjenner hvertfall. Flere vinker i gatene og sier det er hun!  Så de aller leste her lokalt vet hvem jeg er og at jeg blogger.

Her er bekreftelse fra lar , om rusfrihet og perioden. 

Søknaden til fengselet : 

 

Jeg legger ikke ut epikriser av hensyn til de som har skrevet de , og av hensyn og respekt for  andre parter som har gjort alt for meg, unnlater jeg å legge  akuratt de  andre ut offentlig. Vet at det respekteres av mine lesere. Men kan hvertfall legge ut det som jeg har skrevet og den bekreftelsen fra lar på rusfrihet fra begynnelsen til nå. Som dere ser ovenfor her. Og jeg har sensurert navner da jeg har en slik policy i bloggen min at jeg ikke legger ut navnet samme hva det gjelder. 🥰 Håper virkelig at denne søknaden går igjennom, og egentlig skal den der ene dommen gå igjennom uansett. Fordi jeg er ikke etterlyst på den, og jeg har heller ikke fått forkynt den dommen så var jeg også på tvangsinnleggelse i tre måneder i 2020 når denne dommen ble til. Vanskelig å finne ut om det var nøyaktig samme tid som det. Men ingen har sagt til meg at denne dommen er sendt ut. Nei tvert motsatt så sa de at den dommen  ble ikke sendt ut fordi jeg hadde den første som jeg var etterlyst for. Så de hadde ikke tenkt å sende den  ut før jeg var i fengsel og de kunne holde meg tilbake md tvang for å sone den dommen også.  Tenke seg til forhåpninger og gleder seg til p slippe ut man teller jo dager. Og sp kommer man til selveste dagen for utskrivning så får vi ikke gå. Og det har jeg hørt om andre også. Det er veldig vanlig. Og men absolutt ikke rett fordi vi har liv vi også her ute. ! Ps  jeg har beviser på at dette ble fortalt. Så om det blir noe kan jeg legge det frem. 👌

Men jeg er i kontakt med avisen og de er klar over situasjonen. Og om noe skjer så har de lov å ringe meg og intervjue meg i fengsel også. Det er en type rett vi har som sitter i fengsel å motta media for intervjuer. For vi har også ytringsfrihet, og rettigheter. Selv om mange prøver seg av statlige instanser å bare kjøre over de rettighetene våre så må vi bare skrike høyt nok til noen hører bruddet på de rettighetene og lov verkene som blir gjort av selveste loven.

Jeg ber til Gud om at jeg skal få fullføre utdanningen min, hvertfall for dette året. Nå er det bare 36 dager totalt men det er veldig lenge uten skole. Jeg sliter on jeg er borte i en dag liksom. Og ikke klarer jeg med mine utfordringer å studere uten læreren til stede som kan forklare hundre ganger og vise femti ganger hvordan vi skal gjør det. Så jeg mistet vel kanskje motet etter å komme tilbake fordi jeg sikkert ikke får til noe og henger så langt etter at jeg antageligvis ikke klarer å henge med igjen. Det skremmer meg. Men jeg gir meg aldri selvfølgelig. Men jeg gav ett løfte om å skrive ting rett ut som det er når jeg startet denne bloggen. Og det akter jeg å følge !  På godt og vondt hehe.

som jeg sier, er jeg absolutt ikke redd for å prate høyt om urett og brydd på personvern og rettigheter mot menneskeretten. Og jeg har møtt på mange dyktige , og snille som virkelig vil hjelpe også. Men det er de som ikke skulle ha jobbet i en slik jobb i det hele tatt med makt posisjonen. Som absolutt vil ødlegge andre mennesker ,sårbare som har sklidd litt ut av systemet og som trenger mer hjelp. Ikke mer motgang og vold og maktmisbruk det hjelper ingen. Og da har de heller ikke noe i en slik jobb å gjøre. Man ser også ett par leger i livet som heller ikke klarer å føle pasientens smerte, eller ha empati , eller ta hensyn til pasientens helse verken mentalt eller fysisk og leger skal de være? Jo. sant du forstår hva jeg mener. Det er de man må sile ut. For som legen på legevakt sa så har de absolutt ingenting i den jobben å gjøre, vi må sile de ut og gi plass for dyktige arbeidere som brenner for det de gjør og jobber med hjerte i behold.

Men at livet mitt atter en gang skulle bli snudd rett opp ned, og denne gangen var det ikke meg. 

Det så jeg ikke komme. Jeg fikk ambulansen på døren i går kveld fordi stressen tok meg og strålet mange smerter og slitasje inni meg og hjertebank, og smerter strålte i armen, og var tungt å løfte armene og smile så de ville ta meg med til legevakt. Og der fikk jeg veldig god hjelp. Men det er angst og stress utslag og blandet med depresjon. Det blir slik når de ikke følger boken og tar hensyn til menneskene de har med å gjøre at de faktisk er mennesker med følelser og ett liv! Meningsfylte liv også har veldig mange! Og de ser det ikke. for de er så høye på hesten selv at de kun ser seg selv og sitt liv som meningsfylt. Og jeg er jo bare en narkoman, uten mål og mening, og glede i livet. Ingenting livsviktige ting har jeg i livet, og heller så er jeg ingen og har ikke stemmerett eller rettigheter. Jo, det er slik noen ser på oss som har vært i rus desverre. Og det er personlige dømmende meninger som står i vegen for å fakgtisk behandle oss som mennesker i den jobben de gjør. Og det er synd, men slik er det . Alt vi kan gjøre er å prate høyt om det og få ting frem i lyset. Også har du opplevd slik urett eller verre, så prat høyt om det. ikke vær stille for da vinner de. !

Man må kjempe videre, meg knekker de ikke! En LIknes Gir seg aldri! Og jeg har Gud med meg og han har en plan for meg,og jeg har jo lagt mitt liv i hand hender og han har fått meg helt hit jeg er i dag. Og så kommer det nok enda en plan. For ut av vegen må jo denne dommen uansett på ett eller ett annet vis. Så den har ikke gud noe kontroll over, men hvordan ting skjer next det har han nok en god plan for. gud Mitt liv er ditt, og min tillit er for fylt ut i dine hender. Jeg legger meg paddalfat for Gud, men ingen andre! Only God Can Jugde Me Now.

jeg tenker ofte på hvor sint gud må være på staten , som utsetter menneskene for alt det som de gjør galt og de feilene og manglene. og tar fra gode foreldre barna sine, og ikke gir folke n sjangse i livet til å lykkes. det er så mange saker jeg kjenner til som har opplevd akuratt det samme. tilbakeholding av papirer og dommer som ikke blir forkynt, papirer som “rotes” bort. Og utsettelser på utsettelser, maktmisbruk, ikke av alle, men noen som jeg sier. vi skal ikke børste alle under samme kam. Men også denne krigen, barn som blir skadet og ressurser brukt på de som ikke blir skadet i stede for på rette barn som virkelig trenger hjelpen. Jo det er ingen perfekt verden det vet vi nå alle. Men Vi får ingen bedre verden om vi ikke prøver å gjøre noe med det. Og første jeg gjorde, va å endre meg selv og mitt liv for å sørge for at jeg gjøre ting til det bedre og ikke sliter ned samfunnet eller skader andre eller meg selv igjen. og nå kommer min stemme høyere frem slik at jeg kanskje kan få mer i lyset og mer øyne på denne uretten og motgangen systemet sender på de som faktisk har snudd om livet sitt. Ja. vi må stå sammen, og jeg elsker folket vårt, og alle mine neste!Også meg selv er jeg veldig glad i, men GUd elsker av mitt hjerte.

mentalt tilbakefall fra alt jeg har oppnådd. 

Og da stoler jeg på at jeg gjør det rette, selv om det ikke alltid føles slik ut. Noen ganger som i de her tilfellene føler jeg meg tilbakefall ,relapsed mentalt tilbake satt  til hvor jeg ikke hadde mål og mening i livet, hvor jeg var en narkoman som ikke brydde meg om  noe annet enn neste fiks. Og det er veldig vondt å være kommet så langt og alikevell bli behandlet som om jeg fremdeles er den idioten av ett menneske, syk og slem. Og jeg mener jo at de som er syke, skal få hjelp av staten ikke straff. JO jeg er frisk nå, enn så lenge. Men jeg var alvorlig syk me noe som heter pretend mode og dissosiasjon lidelse. Helt skrudd av. Ingen hjemme. kroppen vandret alene uten meg inni i 12 år. Og når jeg kommer inn i kroppen min, så er det dette jeg må møte. Straff for handlinger til denne syke personen som ikke fikk hjelp. Og når man har de her diagnosene, så var man jo ikke tilstede i det hele tatt.Jo mange forstår overflaten av det ordet, ” ikke tilstede”, men i min situasjon er det sååååå mye dypere enn bare ikke tilstede. alvorlig syk, kunne verken tenke, føle, ha empati, vite rett go galt, føle meg selv, vita hva jeg gjorde, ikke alltid jeg visste hvor jeg var en gang. så langt borte var jeg. og ikke fordi jeg var rusa, nei fordi jeg var låst fra meg selv. Og min personlighet og mine menigner. Og alt jeg står for, minner og sanser og egenskaper. Alt borte. Og Straks, i den øyeblikket på minuttet jeg faktisk kom til meg selv i min verste form og tid på rus stadiet mitt, av ruset jeg meg selv og måtte ha en endring, fordi det føltes som jeg var skiten i andre synder og måtte vaskes. Fordi jeg er jo helt imot rus, egoisme, styggeskap, og elsker å føle og er helt motsatt av det jeg var når jeg var syk liksom.

Men derfor er jeg alt for: rusreformen, bytte starff med hjelp! 

støtt rusreformen ! <3 Takk.

Nå får vi bare vente og se, håpe på at vedlegget blir sendt og godtatt at jeg får fullføre dette skoleåret. Også har jeg så mange prøver også jeg må ta. Og gik glipp av matteprøven fordi det ble veldig styr og jeg ble nesten knekt av politiet som ikke har prøvd å få tak i meg, ringt , eller sendt brev og ventet helt til nå før de ringer og sier de har prøvd å få kontakt med meg. Når adressen min er folkeregistrert ! Og offentlig for de, og telefon nr til min mor hadde de også, og mitt! Jeg ble så frustrert. Men meg klarer de ikke å knekke! Ikke i det hele tatt. De kan ta alt fra meg, og jeg vil alikevell stå og puste. Og ha redskapene til å bygge alt opp for meg selv på nytt.

Men jeg mener det skal være unødvendig i en stat som er “alt for nye sjangser”. Og jeg tenker ofte på alle andre saker som kommer som er helt like min nå. Og de som har vært som jeg kjenner enormt godt til.

Vi må få en stopper på dette, og få på plass noe for de som faktisk vil noe med livet. Ett belønningssystem kanskje? Men rene prøver kan en feks ta bort litt av dommen, eller få en egen avdeling for de med fine prøver, som har snudd livet opp rett igjen der de får fulgt opp behandling, og skole samt jobb osv.

Slike ting som dette er netopp en av årsakene til hvorfor folk møter veggen og gir opp, det er ikke bare til å snu om livet ser du. Vi skal kjempe for livet våres og denne forandringene vår skal vi kjempe for å få beholde også , at ikke systemet sveiper det under føttene på oss. Og tar alt i fra oss i tilegg til p kjempe kampene som kommer av traumer ,panikk angst ,diagnoser. Triggere til rusen, frustrasjonen og alt det vanlige folk møter i hverdagen skal vi også takle i tilegg. Så ja det er veldig tøft å snu om livet. Det er ikke bare til å snu og leve dette gode livet. Synd å si. Men vi må kjempe hele tiden for å få beholde det også.

Jo, hva om staten :

Enda lettere, begynn å følge boken så slipper vi det i det hele tatt. For da kan vi faktisk få tid til å søke  annen form  for soning, ta det i retten og eller være forberedt på soning i det hele tatt liksom.

Vi avventer svar, jeg holder dere oppdater imellomtiden. tusen takk dere er fantastiske <3 Og veldig støttende noe jeg virkelig trengte <3

På 54 plass på topplisten nå, jeg vi si tusen hjertelig takk, dere og dette er mitt mot akuratt nå for å holde meg selv sane. Så jeg er virkelig takknemlig for hver en eneste person som leser min blogg. Du , du og du !” <3

Stoor klem fra LuckyLUka <3 Måtte dere alle ha en superfin helg <3 Og håper det står bra til med dere alle. <3

Kjære venner, familie og lesere jeg er etterlyst av politiet, og må i fengsel /WANTED/ Ber dere lesere om å være tolmodige og vente på meg til jeg kommer ut

Dette er ikke tull, for å begynne med det da.

Kjære venner, lesere og familie, jeg er etterlyst av politiet og må inn i fengsel. Nå. 

Antageligvis midlertidig det siste blogginnlegget mitt på 36 dager. For nå skal du høre her.

I fjord, 6 januar 22. Skulle jeg være inne for en dom jeg fikk for vold på offentlig tjenestemann. Til mitt forsvar så forsvarte jeg meg selv da jeg hadde gått igjennom en voldshendelse, med overgrep og trodde politiet var der for å hjelpe meg men i stede for begynte med maktmisbruk og skulle ta meg med makt. Og du kan jo tenkte til deg selv rusa og netopp blitt utsatt for denne hendelsen her, og for å møte på systemet som egentlig skulle være der for å hjelpe med i stede for møter på enda mer vold og maktbruk. Mot min vilje. Ja da ble jeg vel i meste laget i forsvarsmodus.

Men, så havnet jeg på sykehuset fordi jeg hadde vistnok gått på overtid med 4 år med aggresive kreftceller som måtte opereres bort snarest mulig. Det ble en haste operajson. Og etterpå måtte jeg leges, fikk ikke bære tung osv. Og da mente de at jeg skulle da reise 5 timer med tre busshifte og betale 1500 kroner per veg for å reise dit også med koffort og bagasje og operasjonssår. Så nei, det fant jeg meg ikke i. JO en ting er å sone straffen sin, men her i norge skal det hele gjøres på en human og menneskelig måte. Men så hørte jeg ikke mer ,regnet med jeg fikk utsettelse.

Så kort tid etterpå fikk jeg en infeksjon av bakterie og kjøttspisende bakterier som spiste seg opp i albuen og armen rundt veldig tykke blodårer. Og det der ble fort til noe veldig veldig alvorlig med sykehusopphold, operasjon, intravanøs antibiotika, oppfølging, 12 typer antibiotika for å prøve å fjerne de stafylikokkene som nesten tok hele armen min. Også oppfølgingstimer hver uke der jeg skulle skjære og skylle bort død hud. og følge med på om de kjøttspisende bakteriene kom tilbake. Og det gjorde de, de spiste opp ett nytt hull i armen slik at det var nå en stor tunnel. Jeg har også bilder jeg kan legge ved. Se bort om du ikke tåler slik.

Også hørte jeg fremdeles ikke noe, så jeg regnet med det skulle komme brev med ny inkalling i posten. Men nei, ingenting. Så jeg som rusfri 1.5 år begynte jo på skole. Alt går kjempe fint. Og jeg klarer meg bra. Har bare gode karakterer osv, og maler for terapi, blogger for terapi, noe som har hjulpet meg dit jeg er i dag da. Og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten bloggen min. Men det får jeg jaggu prøvd ut nå motvillig.

En helt vanlig dag å stå opp til.

Helt lik alle andre, og møtte på skolen, skulle ha to prøver denne dagen og stresset mye for det fordi jeg hadde ikke øvd så mye og skulle øve mer på skolen. Men lite visste jeg om at politiet ringte meg i ett sett akuratt i de tidene der jeg skulle øve til prøve og ha prøvene. Jeg fikk 5 på faguttrykk prøven i bransje, yff og råvare på resturant og matfag. Men matteprmven den gikk til h… I tilegg til hele fysiske formen, hjernen min som sprekker snart og feberen som kom fikk jeg ikke tatt noe matte prøve som jeg gledet meg sånt til. Og som jeg virkelig trengte fordi jeg sliter i mattematikk. Og trenger virkelig alt der. Fordi jeg ble ringt ned ,mitt i skoledagen, og forstyrret og lempet alt dette her på rett før en så vanskelig prøve. Klarte jeg verken finne tid eller fokus til skolen i dag.

Jeg svarer politiet i telefonen med en spøk og sier følgende: ” Du snakker med politiet, varsegod”.

Og jeg får til svar: ” Hæ? Du snakker med politiet nå. ”

Og jeg bare, javel, og shit liksom.

Og jeg får da vite at de ønsker å hente meg på skolen for å kjøre meg inn til soning. Fordi jeg var vistnok etterlyst av politiet i over ett års tid.

Og jeg prøver å forklare fint at jeg går på skolen, er rusfri, det går kjempefint, men jeg har en del diagnoser som følge av overbelastning metalt. Og er begynt i behandling og utredninger for dette. At jeg hadde pretend mode, og disossiasjon lidelse i 12 år i rusen og at jeg var nå kommet til meg selv og er redd for at om jeg møter på triggere til diagnosene så kan jeg lukke meg igjen og denne gangen er det ikke sikkert jeg noengang kommer til meg selv da.

Og forklarer at jeg maler med akryl, og blogger for terapi, og har en hund som er syk osv. Men de viser ingen forståelse for dette. Fengselet jeg skal til heter Evje fengsel og er i arendal. Og jeg bor på karmøy. Så jeg klarte å prate meg til å få vente til mandag neste uke da.

Men tingen er det at hvem skal vanne plantene mine, holde meg på topplisten på blogg, styre live sendinger med foredrag på tiktok, og gå på skolen for meg, og behandle diagnosene mine for meg om jeg ikke får gjøre dette selv? Alt jeg har bygget opp nå 1.5 år , jobbet meg ihel for å bli til, og få på plass, og blandt annet bloggen som ramler ned av topplisten bare etter en dag og to. HVem skal holde alt dette ved like? Så du kjenner meg, jeg klikekr i hodet som vanlig det blir en overbelasting hvor jeg føler at jeg mister alt igjen. Alt jeg har bygget opp for meg selv, som skal gjøre det enklere for meg å holde meg frisk og rusfri, det mister jeg nå. Vist jeg ikke ber dere lesere om å være så snill å trykke gjevnlig inn på bloggen min slik at jeg får klikk. Og være tolmodig med meg til jeg kommer hjem. Så ut i fra dette er det ingenting mer jeg kan gjøre desverre.

Jeg kommer tilbake, og jeg skal skrive dagbok som jeg skal legge ut på bloggen min når jeg kommer hjem. men jeg vil virkelig ikke miste alt jeg har jobbet for , som faktisk holder meg oppe om dagene, og som har holdt meg oppe hele denne tiden. Dere mine kjære lesere! ER det for meg! My rock, and my everything. Så jeg ber dere om være så snill å trykke inn innimellom, og vente på meg. <3

JO så kommer den neste  overaskelsen.

JO denne volden på offenltig tjenestemann var på 18 dager ubetinget, med fradrag fra 2 dager i varetekt. Men det politiet ikke sa til meg som jeg fikk vite av fengselet var at jeg hadde vistnok enda en dom. For jeg skulle nemlig ha vært på samfunntjeneste på en dom jeg ikke har fått utlevert før. Og må sone for dette her. Og jeg ble helt satt ut, fordi jeg har jo ikke fått vite denne dommen før  og de er pliktige å levere dommen til meg personlig. Og det har de ikke gjort. HVordan skal jeg møte på noe jeg ikke har fått beskjed om? Heller ei inkallelse til. Og dette var i fra 2020. Så det er jo på kan til foreldet. /gammelt. nok til å slettes. Men nei. Dette er ganske vanlig at de kaster gamle ting på oss som har kommet oss så langt i livet, og ofte alt for ofte i slike saker, sprekker folk, på rusmidler,fordi de mister alt de har bygget opp. MIster skole, mister bolig, mister inntekten. og de mister alt som heter tilgang telefon og internett og utenomverden utenfor fengsel. Og de får seg “kontakter” PÅ gode “varer”( Rusmidler) Og gode priser, og rusvenner i fengselet. Det er alt de prater om når de kommer ut igjen, i rusmiljøet som de hadde kommet seg langt langt langt bort i fra før fengselet.

Og derfor velger jeg å skrive dette ut offentlig, for jeg vil belyse hvordan ting skjer, ja man skal sone sin dom. ingen tvil. Men milde måne de kan vel gjøre det på en mer human metode, og ta hensyn til dette livet folk har jobbet så hardt for bygge seg opp når de har gjort alt de kan for å snu om livet slik at slik kriminalitet ikke skal skje igjen ?! Det mener jeg av hele mitt hjerte. Og hvorfor sier de Norge har denne policyen at alle skal få en sjangse i livet, når de river ned alt som heter sjangser for oss?

La oss også prate om papirene som følger oss for livet, vi får heller ikke utdanningen vi ønsker, og de ødlegger for skolegang, og de ødelegger for jobb muligheter, og gjeld da? Det finnes ikke noe for de som ikke er kredittverdige som gjør at de kan få hjelp med å snu om livet igjen. Refinansiering kan vi bare glemme. Også å bli psykolog, politi, lege ol. Kan man bare drømme om.

Rettigheter jeg har her er 0. 0 rettigheter, fordi de har ikke forkynt dommen til meg de har ett system som har gjort at de får det som de vil. Dette er metoden de bruker for at vi skal få det vanseklig. Hadde de vært noe til bedre mennesker i denne staten så hadde de sørget for  å dekke alle de her smutthullene som gjør at de kan drive som de selv ønksker og påvirke flere liv i en så dårlig retning, og ødelegge mulighetene for menneskene som faktisk staten skal være der ekstra mye for å støtte som de sier så fin de gjør i all offentlighet.

Nei jeg klare meg, selvfølgelig jeg er sterk. Og har gode mennesker og familie rundt meg.

JO jeg klarer meg, jeg sprekker aldri, det var aldri en tanke i meg en gang. Det eneste jeg kavet med var hvordan jeg skulle få råd til å reise så langt, og om jeg kanskje kunne kommet meg til stavanger i stedet for. Men for å få komme dit måtte jeg vistnok alikevell reise til arendal evje fengsel først, så det ville jo bare blitt tull. Reise dit jeg ikke har råd til å reise først, for så å reise til stavanger og så hjem etter 36 dager. Nei da kan jeg like gjerne bli der og reise hjem på dagen jeg skal hjem.

Problemet med at de ikke forkynte dommen, heller ei ringte eller sendte brev.

Det er vane de har, for da kan de bruke den dommen til å holde deg lengre der med tvang når de med det første har fått deg bort dit. Veldig få møter opp om de vet at det ligger mer enn en dom i vente. Men denne dommen på 18 dager med fradrag av 2, den er liten og med håp om at jeg møter til den har de ikke sagt i fra heller ei sendt ut papirer på dom nr 2. For de ville først få meg dit, og så holde meg med tvang etterpå. Og slike ting ødelegger enda mer for oss. Men vi erubetydelige vi, vi er bare rusmisbrukere, kriminelle jævler uten stemmerett. Og troverdighet så da kan de herse slik med oss. Og det der, blir jeg forbanna på. Fordi vi er ekte mennesker, med ekte liv, og ekte følelser og burde ha like mye rettigheter som vanlige mennesker samme faen om de har en maktposisjon og kan prate seg bort å slippe unna alle slags greie burde de også fått like mye konsekvenser som vi andre får. OG slike ting som jeg har skrevet her oppe  kommer skjedent frem til offentligheten. Fordi de går stortsett på “kriminelle” som velger å være anonym på grunn av inntektskilden de har som er på ulovligvis kan de ikke vekke oppmerksomhet til seg selv. Men jeg driver ingenting ulovlig, og er heller ikke redd for å vekke oppmerksomhet , fordi jeg er alt for rettferdighet og menneskerettighet og menneske velferd. Og at vi alle er like mye verdt! Og slike ting som dette må belyses fordi det er så utrolig vanlig at dommene kommer så sent at de river med seg alt folk har bygd opp for seg selv, og denne nye sjangsen de har fått i llivet, og skapt for seg selv ramler i titusen biter og man må jobbe titusen ganger så mye hardere igjen for å klare å beholde på dette, og jobbe det inn igjen. Men det er så synd for jeg kjenner utallige mennesker som hadde sprukket og mistet alt i min situajson. Og som har gjort det før og gitt opp etterpå. Og to av de er døde av overdose, og en hengte seg selv i etterkant av at han hadde gitt opp. Systemet som kjemper imot oss, tar fra oss stemmen, rettigheter og alle ting, livene våre. Familie medlemmer og barn, det systemet som skal hjelpe går imot oss, og gir oss ris på ris på ris, selv når vi gjør alt vi kan for å prøve å snu om, og klarer å snu om etter en helvettes kamp, for å unngå at slike ting skjer, fordi man vil spille på rett side av systemet og gjøre alt rett og fortjene det man oppnår på ærlig vis. Og unngå å skade samfunnet som vi så høyt elsker. Så slår de oss ned gang på gang på gang, med denne motgangen sin, og de her smutthullene som ikke er dekket av rettigheter i systemene. Og jeg håper noen der ute tar en titt på dette her, slik at andre slipper å oppleve dette.

Jeg reiser inn og soner min dom, begge to. Og når jeg kommer ut igjen, skal jeg legge ved bilder og dagbøkene jeg skriver der inne. Også håper jeg og krysser fingrene for at dere venter på meg <3 Dere er noe av det viktigste jeg har, som holder meg gående. Men jeg kan bare be til dere om dette så velger dere selv og det respekterer jeg.

Så holder jeg jo på å maler ett maleri til Bunny Trash, det skal jeg prøve å få sendt avgårde denne uken, slik at det blir gjort før jeg reiser inn i fengsel.

Jeg får ikke tilgang til internett annet enn å betale husleie, og lese nyheter. Lol. Men det skal vist være en kjempe plass der jeg får fulgt opp litt skole arbeid, men klart jeg får ikke fulgt timene til skolen på teams videochat, heller ei lese det som står på teams av viktige info. Og heller ikke ringe før 15.- 2300 i ukedagene, noe jeg finner veldig rart for alle hjelpe instansene er stengt når man får ringetid i ukedagene. Skal vi ikke ha tilgang til å ringe etter hjelp om det skulle være noe? Fylkeslegen fesk , eller pasientskadeofrbundet om det skulle oppstå noe creepy eller skadelig for en innsatt? nei, det likte jeg ikke. Men helgene , der får man ringe fra morgen av. hehe. Rart, men slik er det.

36 dager- lenge er det uten blogg. og dere.

Ja det er utrolig lenge, og jeg har ansgt totalt, og til og med fått feber av det hele i dag. Også muskelsmerter. Men jeg tenker også at på denne tiden kan jeg endelig få legehjelp, noe jeg ikke får her på karmøy på vedavågen legesenter. Vikaren han skrev uføresøknad på meg. Men han hadde jo skrevet tvert motsatt av det fastlegen min egentlig hadde skrevet og holdt på å gjøre meg arbeidsdyktig i stedet for ikke arbeidsdyktig noe jeg og legen min har jobbet for å ordne i over flere år. Og i tilegg fikk jeg ikke hjelp med noe av helse utfordringene på tross av annfall og synsforstyrrelser og akutte tilfeller, i over 2.5 måned. Så jeg tenker her er det en mulighet til å faktisk få den helsehjelpen jeg trenger. Da man får tilgang til gratis helsehjelp i slike instutisjoner, også behandling, og fengsel.

Min godeste familie

Jo, jeg er super heldig, jeg har den beste familien ever! Og de skal bidra med å passe på plantene mine, hunden min som er syk, og fulge opp det de kan. Men klart, jeg er redd for bloggen og tiktok kanalen min, og youtube kanalen min og min mentale tilstand, og rusmestring i fengsel såklart. Det er menneskelig. Hadde det vært fro 1.5 år siden så hadde jeg hørtes slik ut med tøff stemme:” Jeg skal i fengsel, haha, ja så kult liksom. Og who gives a shit.” Men jeg bryr meg , og jeg er redd for meg selv, og mine. også alt jeg har bygd opp for meg selv. Og jeg bygget alt opp på mine egne føtter, uten å lene meg på andre fordi da er det ingen andre enn meg selv som kan ta det fra meg, har jeg alltid sagt. Helt til jeg innså hvor lett staten kan sveise det under føttene på meg. og poff, borte. Men jeg må prøve å holde på alt jeg  har og krysse fingrene for atd en tiden går fort. Og at dere er der fremdeles når jeg kommer tilbake. Jeg har brukt mye svette og blod og harde dager og bearbeiding av vonde ting og prøve å balansere skole, blogg, maling , og sying, og tiktok live foredrag, og hund, og mat og rydding, osv møter, samvær med jentungen, barnevern, alt sammen. så dette med blogg, og tiktok, og maling, og sying, er liksom det eneste som er “bare mitt”, noe for meg selv. Og jeg var drit redd for å ta pause fra blogg i det hele tatt før. NÅ tar jeg en dags pause maks to. Så skal jeg bort fra det som holder meg oppe, og behandler mine diagnoser i 36 dager. JO da har man lov å være bekymret for seg selv og sin mentale helse. Mener jeg da.

også er jeg fult åpen til intervjuer med aviser om denne problemstillingen, bare ta kontakt . jeg har allerede en avtale med en avis.

Det er ingenting på plass for oss, der , oss som har faktisk gjort jobbe for å unngå å være en kriminell, for så å kanskje ende opp med å bli tvunget på oss kriminelle venner, og rusmiljøet. Det burde være på plass en egen løsning for de lengre kommede, mener jeg. Noe som en egen avdeling med oppfølging av staten kanskje, politi, avtale om pisseprøver, og møter, og diverse. Og prøvetid? eller en egen avdeling for slike som oss, som få bli kjørt til og fra skole, og fulgt opp det man faktisk har bygget opp for seg selv i livet som skulle gi oss en second chance som staten lover oss men som vi alltid må slosst for selv, Og som alltid blir forstyrret av staten selv. HVordan kan de love oss denne second chance og alikevell ta så lite hensyn til livet vi har jobbet oss mot, og alt vi har fått på plass for at det aldri skal skje igjen. Hva med tilgivelse ? Når man viser anger, og handling som styrer oss til å snu helt om på livet?. Nope. Ingen sjangser her nei.

Ok, jeg har fått sagt mitt. Det kommer kanskje ett innlegg i løpet av helgen. Men jeg har veldig mye jeg må få på plass før jeg reiser, jeg har bare fått tre dager på meg til å klargjøre for ett helt liv i pause. 

Tusen takk for at dere alltid er her for meg mine kjære trofaste lesere, og at jeg alltid kan regne med dere! <3 Dere skal vite hvor takknemlig jeg er! eg ser frem til å komme ut igjen, tenker jeg kjøper ett engansgkamera slik at jeg kan ta bilder av bildene mine fra fengselet og legge ved dagbok journalen min hver dag borte. Det vil komme en for hver dag når jeg kommer ut tenkte jeg som takk for at dere er så utrolig gode og snille og tolmodige. Jeg håper virkleig å høre fra dere igjen.!

Nå skal jeg ha live sending hvor jeg forklarer dette på tiktok også, i morgen avis intervju. Så det er bånnguff, og sette ting på pause. men gjerne klikk inn på bloggen min daglig om du kan <3 Jeg blir evig takknemlig for alt hjelp jeg kan få nå frem til jeg kommer ut. For sann mine ord, jeg er ABSOLUTT IKKE FERDIG her! <3 🙂 Ill be back, og det legger jeg hånden på bibelen at jeg er.

Noen vil si at 36 dager ikke er lenge, men det er lenge nok til å rive ned alt jeg har bygget opp. Så vær så snill å hjelp meg å opprettholde dette her og livet mitt med å dele, klikke inn hver dag, og kommentere<3 Wish me good luck, er litt spent også på hvordan det er der og fungerer og hva man gjør på og slikt. Men det får dere også lese om når jeg kommer hjem igjen. Jeg kommer så til å savne bloggen, skrivingen, og dere fantastisk flotte mennesker som leser og følger min reise! <3 Dette innlegget passer midt i blinken for hvorfor jeg blogger.

Fordi jeg blogger om de utfordringene man møter på i livet etter rusen, dette er ett avd e største folk møter på etter rus livet. Noe av det hvertfall. Mye mer kommer nok, ås jeg var vel egentlig klar over at dette kom, fordi jeg kjenner systemet.

Jeg som trodde at nå var det gode livet mitt begynt. Og kunne legge det forje bak meg  Men der tok jeg feil  Ett brev i posten ville jaggu vært fint da  Men han Politibetjenten jeg prata med i dag, han skal ha det at han var frustrert på systemet selv  og han var veldig lei seg for at det var slik det fungerte han også  Men veldig lite en betjent kan gjøre med det da desverre. Når det er ett systemfeil

Stor klem fra luckyluka  Ønsker dere alt godt , og lykke til videre  jeg lover jeg kommer tilbake ! Stay safe !

Meg klarer de ikke å knekke, selv om jeg så må bygge alt opp igjen skal jeg heller gjøre DET  Men meg ,FÅR DE IKKE. 🤪 Jeg har en større oppgave her enn meg selv. Dette er bare enda en ting å belyse ,og overkomme, skrive om og skrive løsninger på. Enda en utfordring i livet etter rusen man møter på. Som jeg skal få ned på papir og hjelpe andre igjennom i senere tid.

Lørdag, selskap for meg. Jippi 30 årsdag. Flotteste bursdagsgaven av selveste staten selv. Tusen takk ! 

Min30 årsdag i går // Narkose hos dyrlegen nå med Nicolas//Frykt Ikke sa han.

Min 30-årsdag i går. 

Hei alle  sammen, det var meningen at jeg skulle skrive innlegg i går. Jeg begynte godt men så sovna jeg faktisk. Vært helt utslitt for tiden. Og går med konstant smerter som forflytter seg rundt i hele kroppen. Og siden jeg ikke får hjelp av legen min må jeg bare gå slik. Med de her smertene kommer det ulike symptomer også. Uggen i hele formen med feberfølelse.

Og ja det går ut over skolen, så jeg skal ringe rustjenesten sin lege igjen. Og få god hjelp der igjen. Men det er synd for han kan jo ikke ta tak i utredninger fordi han er ikke min fastlege. Så det er minimalt hva han kan gjør annet enn å si hva han mener. Og tenker.

I går kom jeg hjem og så kom det blomster på døren fra datteren min og fosterhjemmet.

Så utrolig hyggelig ! Fordi jeg selv hadde seriøst glemt bursdagen min så det ble ikke noe feiring på meg. Ja i know. Det er ett rundt tall og store greier. Men jeg har liksom ikke vært tilstede og ikke vant med å feire på 12 år i rus. Og det er det at etter at jeg kom til meg selv så har liksom alt i livet vært en feiring og noe p være takknemlig for å lykkelig for. Så jeg har liksom så mye jeg er glad for og takknemlig for i hverdagen at dagen min føltes ikke ut som noe store greier. Til forskjell fra andre dager.

Men senere på kvelden ser jeg at det popper inn på vipps  Og  jeg har jo bare sovet , tatt livet med ro og grodd serier. Og laget enkel mat som potetmos og pølse og bacon terninger.  Så ser jeg beløpene også får jeg tårer. Fordi jeg har vært redd denne måneden for økonomien. Siden dyrlege besøk,medisiner osv langsiktig har dette pågått i fire måneder. Det har slitt på økonomien med dyrlege timer hver 14 dag. Og medisiner  og slike ting. Og min egen helse og økte strøm priser osv. Så jeg ble seriøst så overrasket men ikke bare det , kanskje litt lettet om jeg får si det slik. I og med at da skal jeg jo kanskje klare meg denne måneden. Og hva er det som man kan bli mer takknemlig for enn å faktisk få lov å klare seg denne måneden økonomisk , ha mat og alt man trenger ? Det er vertfall den fineste gaven jeg kunne fått nå.  Og det går jo også til noe jeg trenger og vil ha, noe jeg også ønsket meg. Så det dekker alle tingene for hva man ser i en gave.

 

Tusen takk alle sammen , for making my month , not day ,but the whole month is made ! ❤️

Sitter nå hos dyrlegen . Med Nicolas. 

Jo,. Årsaken til dette er jo for han har vært mye syk. Men siden han nå etter 4 månder med medisiner og dyrleger og spesialfor og vitamin pulver og non snop regel. Så må han ta tak i tannhelse problemene  sine. Han luktet i munnen og har litt smerter. Så kan jo tannhelsen gå ut over magen også. Veldig få som vet det. Men det er alltid uforklarlige plager med magen,når noen har tannproblemer.

Og her i Nicolas sitt tilfelle har han tarmbetennelse også noe sånn luftrørsprolaps. Det var ikke helt prolaps. Men noe i slekt. Som gjør at han tetter luftrøret når han f.eks spiser fra lave skåler. Eller legger han på seg for mye så kan han kveles.

Han har også måttet trekke dobbelt sett med tenner. Rasen får det vistnok.

Så har vi jo fulgt opp alle vaksiner og slikt. Og han har patella , hadde grad 3 og 1. Men nå etter mye trening og bygging av vev og muskler rundt kneskålen så har han sikkert 1 er på begge bakbeina. Han halter aldri. Kan vise små irritasjoner bare.

Nå sitter vi her hos dyrlegen igjen , han gikk en sprøyte i bakfoten og hylte som en stakkar stukken gris. Det var skikkelig vondt. !

Også pakket jeg han inn i teppet hans  og satte meg i benken å kysset og koset med han. Til han sovnet fint.

Så kom dyrlegen å hentet han, det er vell tid øyeblikk for at han våkner. Så jeg må skyndte meg nå. Skrive ferdig. Han skal nå ta bort tannstein og se om andre ting er nødvendig også.

Jeg håper han virkelig føler  seg bedre etterpå. Og jeg måtte egentlig bare ta han rett hjem for han kom til å kjenne på denne narkosen.

Det er så utrolig vondt å sitte her å vente og levere han i fra meg. At jeg ble sint , når and e hunder gått. Og frustrert og ville grine. Og vondt i magen ot føler jeg må spy. Men det er til det beste for han. Jeg elsker han og han trenger dette. Da står vi i dette.

 

Vil ønske deg og dine en strålende fin dag. Tusen hjertelig takk for netopp du leser min blogg. Det betyr så utrolig mye for meg !

Stor klem fra Luckyluka.

 

Gratulerer med morsdagen// Første pinnsvin i år//Live sending på tiktok 800 seere //Heldig med mine følgere !

       Gratulerer med morsdagen alle gode mødre ! Du er verdigfull, unik og fantastisk ikke glem det !

I dag har jeg hatt live sending i 2 timer på tiktok, og vel så det! det var veldig koslig faktisk, og jeg er så utrolig heldig med mine gode følere. Både her og tiktok og youtube har jeg bare mennesker som sier fine ting, og aldri er negativ, bare positive gode mennesker som følger meg! Jeg føler meg veldig heldig, og er utrolig takknemlig for dere gode følere og lesere! Det må jeg bare få si! ikke en eneste stygg kommentar har jeg fått fra noen av dere, og det er beundringsverdig, gud velsigner dere alle sammen !

Jeg ser støtt og stadig flere som bar eer seg selv og får veldig dårlige og stygge kommentarer og derfor må jeg bare få påpeke at dere , er helt fantastiske og gode !

Tusen takk! jeg fant aller første pinnsvin i år, det sto langs vegen i det jeg kom gående, midt i vegen! Så jeg gikk ikke der fra før jeg fikk det ut av vegen med guds makt. Jeg strålte guds makt fra ovenfor og mot pinnsvinet og sa det måtte gå ut av vegen. Og etter en stund begynte det å bevege på seg så jeg gav det enda mer lys og makt fra gud, og ba til gud om hjelp til å få dette pinnsvinet ut av vegen fordi jeg var redd det skulle bli påkjørt. Og der etter en stund går det faktisk ut av vegen ! Og inn til samme side jeg så for meg og tenkte det skulle dra. Så jeg følte jo seriøst guds lys og vilje igjennom meg i det jeg ba om at det skulle gå ut av vegen. Det var fantastisk! Jeg har Gud så nært meg, inni meg og alle steder jeg ser og er. Jeg er hans tjener og tjener gud, og det vises hver gang jeg ber han om noe, atr han er alkltid rett ved meg. og jeg bruker det til å yte godhet for alle skapninger jeg møter. Og jeg ble så glad når han lyttet på meg, for de er utryddningstruet og jeg ser støtt og stadig at folk kjører på de. Nei ! Pass på nå kommer de, vær obs på vegen følg med. Og ikke kjør på uskyldige dyr! Eller barn for den slags skyld. Heller ikke andre, man skal se på vegen når man kjører, og gjør man det så kjører man ikke på noen /noe.  Her ser man pinnsvinet som står midt i vegen, og jeg styrte det på andre siden av vegen fordi der var det mer skog og træt å gjemme seg i. Også ser jeg en mann som går tur med hunden sin, så lar han hunden plage det så jeg sa at han skulle ikke la hunden gå bort til pinnsvinet, jeg sto å fulgte med hele tiden for å passe på pinnsvinet. Mine hunder får heller ikke gå bort , de måtte fint være stille og holde god avstand

 

 

Her er malereiet jeg malte til mamma på morsdagen hennes, jeg har malt det i hele helgen og litt forje uke.  Også gav jeg foto av henne, min datter og min lillebror som hun hadde delt på facebook. Skrev det ut, og laget fine ramme på det inni fotoet. Og la det inni en mappe oppi med maleriet. Også ett fint kort der kortet kunne byttes ut i kvalitettid sto det. Hehe . Har du hatt en fin morsdag? 

Live sending med 800 seere, det var veldig lite liv på tiktok i dag faktisk, vanskelig å få god kontakt med folk i dag følte jeg. Men det kom litt og llitt. også hadde jeg en mann på live kamera med meg som har korona hehe. Jeg føler med han , korona når jeg hadde det var forferdlig, og pusten veldig tung. Den er tung nok fra før liksom. Fordi jeg røyker jo.

PÅ live sendingen ville de se hva jeg har malt, så jeg hadde en liten utstillking, også en give away. Ett gavekort, også viste jeg hva jeg har sydd og designet av klær. Selv om jeg aldri har sydd en gryteklut en gang, så gikk jeg jo direkte på å designe klær, jeg lærte meg alt selv. og sydde 4 uker i strekk for å lære meg forskjelig. Hehe, skal man gå for noe så må man jo gå for det også. Ikke gå rundt grøten hehe. Jeg skal nå senere tid sy store hotell putetrekk faktisk. Også kanskje jeg skal selge fordi det er vanskelig å få tak i det her.

OG pakke de inn i søte pakker, også har jeg lyst å senre gå ovefr til baby klær. Bodier osv med mitt eget trykk på i fine søte gave ekser. SOm folk kan kjøpe til nyfødte. Men mitt merke på : Luckyluka. Det er mange planer i mitt liv nå, mange baller i lufta. jeeg har også bestil en del gaveesker og pynt og kort til de, fordi jeg skal lage mine egne sjokolader og ha i fine esker og selge med mit merke på , luckyluka. Dette blir spennende. Men jeg merker det er veldig mye for tiden, og veldig lite timer i døgnet for å få ting til å gå rundt. Jeg sitter her fremdeles og blogger klikken er 00.00 og jeg skulle ha rydda og vaska litt i dag. Jeg skulle ogsa ha skiftet på senga. Men nå måtte jeg ha en live sending fordi jeg har ikke hatt det på en stund. Faktisk siden utstillingen min for to uker siden. Og da pratet jeg jo ikke direkte til følgerne mine men til gjestene på ujtstillingen med loive sending i bakgrunnen. Også hatt nytt intervju med avisen her lokalt. Jeg håper jo at noen ikke lokaler også ønsker å fortelle litt om meg, slik at jeg kan vokse stemmen jeg har, og bruke den enda mer til yte godt for andre. Og kanskje bli bedre kjent og bli hørt om ulike problemstillinger og planer jeg har for f.eks kommunen for de som trenger litt ekstra oppfølging i samfunnet.

 

 

Nei nå må jeg få gjort siste rest her i hus, så ønsker jeg deg og dine alt godt i livet ! Du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg, og du skal elske din neste ! Det er to ting jeg prøver å huske på hele tiden. <3 Stor klem fra Luckyluka <3

Flere helikoptere ,full leteaksjon En person Falt i Sjøen i samvær med en fest rett i mitt nabolag. Vitner sa de så To personer Til.

Våknet til ett helsikken i natt klokken 01.00 ish.

I natt var det flere beboere i min by som våknet til fæl sjau. Det var først ett helikopter som fløy hel med altanen min jeg bor jo i andre etasje så det ble veldig vindfylt for å si det slik såpass mye bråk og vind at det var ikke mulig å stå på altanen en gang. Det var så nerme.

Det kom to personer løpende, en dame og en mann , damen hadde en svart “kåpe!” ish , og mannen en mørk jakke. Og så trodde jeg jo at det skulle lande, men det landet aldri det sto bare i luften og satte lyskastere på. 4 lys , Plutselig kommer det enda ett helikopter, med leteaksjon. Og politi bil, og Sivil Politi kjørte forbi, to menn med uniformer inni bilen. Også kommer alle naboene utenfor å står i hagene sine og ser og følger med.

Man kan etterhvert få lest i karmøynytt at 1 person var ramlet på sjøen i samvær med en fest de hadde på kaien her.

Og senere etter en stund kommer det frem at denne personen hadde fortalt at han så to til som hoppet uti sjøen. Og de vet ikke om de har hoppet eller ramlet ut på sjøen.

Man kan se på flightradar17 at helikopteret leter i en eksakt område. Og det er byen her, men hvorfor de lette på land når de skulle lete i sjøen det vet jeg ikke. Men det var vel kanskje for å observere om de kan ligge ett sted på land  ille til mote.

Jeg legger ved bilder av begge stykker helikopter. Og ruten til Helikopterene legger jeg også med.

Jeg selv hadde akuratt laget meg laks , og fløtegratinerte poteter og skulle akuratt til å spise men jeg fikk jo helt nerver for hva som kunne være galt. For er her det ikke så ofte man ser slikt. Og man tenker jo at dette må være skikkelig og alvorlig siden de har tatt ut to stykker helikopter, og sivil politi, og politibil, jeg selv så ikke ambulansen kjøre forbi. Men den skal vist nok ha stått der det hele skjedde.

 

Her kan man Se Helikopteret som leter med lysene der hvor dette skjedde. Her kan man se ruta som helikopteret kjørte og lette i med lyskastere som lyste rett inn i vinduet mitt, Sinsykt sterkt lys. Også Filmet jeg men får ikke lagt den ut, da kan man faktisk se de to jeg prata om som løp med kåpe, en dame og en mann. 

Senere får man lese om at leteaksjonen er over, og at personen som ble dratt opp av land var i god behold.

KILDER: karmøynytt.no 

Jeg personlig fikk helt angst , nå når det er krig og slikt så var det faktisk veldig skummelt. Også angst for hva som kan ha skjedd galt, det var så mye styr at jeg fikk frysninger og var virkelig redd for folket. Hvem det var noe galt med nå og slikt. Man får frysninger når det er så tett på og man ikke vet noenting , man bare ser mange helikopter og mennesker som står utenfor, og biler som kjører og leter, og ambulanser ol. Det er ekkelt å oppleve. Men det var virkelig godt de var i god behold. Men det jeg ikke forstår var på flyradaren kan man se at helikopteret kjører fra stongvegen på Åkrehamn, og bånn guff til sykehuset i stavanger, når de sier at personen var i god behold.

Også jeg så ført at det kjørte over hode på meg full fart så jeg måtte inn å se på radaren.  Legger ved ruta her så du kan se hva jeg mener. Du får jo også se der hvor det kjører i fra. Se her.

Så dette var mitt morgen innlegg, jeg opplevde dette skremmende men det må jo ha vært ekstremt skremmende for familie og venner, og det det gjaldt. Harlighet. Jeg ba til Gud, selvfølgelig! Og Jeg er bare glad at alle er i god behold.  I dag skal jeg fortsette å male på maleriene mine, jeg har 3 stykk jeg holder på å male, men i dag skal jeg bare fortsette på ett maleri. Og fokusere på dette.

Tusen takk for at netopp du leser min blogg. Det betyr utrolig mye for meg! Så vil jeg ønske dere en god morsdag alle mødre! Og en nydelig Søndag!

Mvh LuckyLuka.

Lege Hjelpen I min Kommune Trenger Tilsyn/Helgens Update /Familievernkontor bv/Mine Malerier, hentet dem fra utstillingen i dag!

Hei Og God Helg Til deg !

UPDATE:

Jeg tenkte egentlig bare å legge ut en update i dag, fordi jeg har så mye jeg må få gjort, akuratt nå venter jeg på at jeg skal bli ferdig med blogg innlegget fordi jeg skal avgårde opp til min mor med hundene, deretter skal vi kjøre til veldes malerservice og hente maleriene mine fra utstillingen fordi den har stått nå der i 14 dager.

Der skal vi møte noen kjøpere som har kjøpt orginalene, og så skal vi hjem.

Jeg og Salg Og Service læreren vi holder på ¨å lager kopier på lerreter, men vi må få ordnet rammene så jeg håpte at bygg linjen kunne gjøre den biten. Ellers må jeg bare lage dem selv.

Det er jo ikke noe underverk å lage rammer i 40^60 det tar veldig liten tid, så kanskje jeg bare gjør det selv på mandag,Må bare handle inn materialer til det da jeg har faktisk ingen materialer her jeg bor hehe.

Jeg har en del på bestillinger så jeg må få blitt ferdig asap helst i går, men vi møtte som sagt på en liten HUMP, og det var rammer. Men det ordner seg !

Skolen er veldig behjelpelig med mine hobbyer, og det jeg driver med, de er veldig støttende <3

Også i dag skal jeg male videre på ett maleri jeg holder på med som skal sendes til en av våre topp bloggere, derfor får dere ikke se maleriet enda, men jeg har malt på halve maleriet til nå, jeg mangler midtpunkTet i maleriet så er jeg ferdig. Så jeg regner med at jeg får sendt det avgårde mandag ish. En dag neste uke.

Møte med Familievern kontoret: Og Omsorgsovertakelse min. Hva er gjorde mot meg. 

Jeg var på møte med familievern kontoret i går, jo må jo fortelle om hvordan dette gikk da det er en stor del av den hjelpen barnevernstjenesten kan tilby oss som har mistet våre barn. Legger også¨ved Samtale løpet jeg fikk papirer her:

Første jeg fikk beskjed om i det jeg kom inn, var mine rettigheter, eller at hun for eksempel hadde taushetsplikt, men at denne kan bli opphevet om retten ber omd et, eller om hun har mistanker om noe som er ikke bra for barnet, Også at barnevernstjenesten kan innimellom ved behov hente ut papirene. Hun skriver journal, og er utdannet barnevernspedagog.

Hun gjorde meg klar over de her tingene, og det er første gangen jeg har opplevd dette her. Og det var så utrolig bra! At hun gir beskjed om slikt selv.

Jeg kjenner jo til de her tingene med alle offentlige tjenestemenn, fordi jeg har faktisk fått det tidligere brukt imot meg ved graviditeten. Hjelpen jeg ba om ble loggført, og brukt i mot meg når jeg ble gravid. Så dere må være aldeles forsiktig når dere prater med staten, det offentlige. Som leger, psykologer, sykepleiere, helsesøstre, barnevern, men det vet jo de fleste.

Og jeg fikk først hetta , fordi jeg har fått slikt brukt imot meg før, trygt sted skal de kalle der for  liksom, men alt du sier kan og vil bli brukt imot deg er frasen til politi AKA offentlig tjenestemenn. Som alle som jobber i offentligheten. Det er godt skjult,  de skriker det ikke akuratt ut dette mønsteret, koblingen de ahr til hverandre. Men det er veldig viktig å vite, jeg fant ut av dette på den tøffe måten selv om alle sa til meg at det var slik så ville jeg jo ikke tro det om staten vår.

Jeg trodde faktisk de var der for  å hjelpe, og der dret jeg på draget sannelig.

Men nå er det nye tider, det er nye lovverk som er på plass for at personen skal bli best mulig ivaretatt, sett og hørt. Men alikevell sliter jeg med å stole på det.

Fordi handlingene har fortalt mer enn ordene, selvsagt. Og i dette møte var hun damen veldig hyggelig, jeg hadde sansen for hu, vi prata om alt fra sying, til matlaging til seksualiteten og nysgjerrigheten til barn, og hva man skal svare ett barn i slike situasjoner, og blandt annet ba jeg om hjelp med samtalen «elefanten»i rommet i mitt tilfelle. Der barnet mitt kanskje kan føle seg «ikke» ønsket, på grunn av situasjonen. Og det vil jeg gjerne  avverge, og få fortalt at hun var veldig mye ønsket, og planen var at vi to skulle få ha en familie sammen. Men at noen mennesker som styrte valgte å plutselig snu mening i den saken rett før fødselen og at dette gjorde meg litt syk.Men jeg prøvde alt jeg kunne. Det tok jo 8 år før jeg ble frisk. Men å fortelle at barnevernstjenesten gjorde meg alvorlig syk mentalt, og at de «tok« henne fra meg med å gjøre dette på ulovlig metoder bak min rygg, og love meg mor å barn hjem, men kurse fosterhjem bak ryggen min i flere mnd, det er ikke noe jeg ønsker å fortelle barnet mitt, men  kanskje få frem på en måte at hun forstår at hun var veldig elsket og ønsket, fordi det var hun !

Og jeg vil veldig gjerne skjerme henne fra mine elendigheter, og byrden min skal ikke hun som barn noen gang bli utsatt for. Hun skal få lov å være barn så lenge som over hode mulig. Og min mening er at selv om barn blir 18, så er de ikke voksne nok til å høre de her byrdene, de er fremdeles  barn og skal prates til som barn selv i den alderen. Men kanskje da forberedes litt på verden utenfor er veldig lurt.

Jeg skriver en bok til barnet mitt, den skal hun få når hun er 25 år, og der står alt.Alt i sammen, slik at hun får svar på det hele.

Men som barn er de veldig skjøre, følsomme og nysgjerrige og de kan lett føle seg ikke ønsket i en slik situasjon, så jeg vil bare få dekket de spørsmål og følelser hun har da og svare på det hun spør om. Under trygge rammer såklart. Men før vi kan gjøre dette måtte de ha tillatelse fra alle omsorgspersoner, og barnevernstjenesten. Så jeg avventer svar der fra nå.

Men jeg ble verken tatt hensyn til, sett eller hørt, og jeg ble rund lurt i omsorgsovertakelse. To individer som lovet meg mor å barn hjem, jeg skulle få en sjangse. Og som førstegangs føder skal du få hjelp i hjemmet. De skal ikke ta ett barn fra deg med mindre de har omsorgsvikt på en , eller vold, og her ble jeg lovet mot å barn hjem. Men mens de spilte på dette kurset de fosterhjem imellom tiden over flere månder. Også helt til 3 uker før fødselen satte de meg inn i en tilstand jeg ikke kom meg ut av før 1.5 år siden. Varte i 8 år. Jeg mistet 8 år av livet mitt og barnet mitt sitt liv fordi de serverte det på bordet forann meg at de hadde lurt meg og kurset fosterhjem i flere månder. Og at jeg ikke hadde noe valg enn å signere, de ville få tatt barnet selv om jeg ikke signerte. Alt på en gang . Livet mitt ble snudd rett opp ned den dagen. Og jeg husker at den dagen falt jeg PANG rett in i pretend mode for å overleve følelsene. Emosjonell overbelastning gjorde at jeg skrudde av. Her ble jeg ikke tat hensyn til, min helse ble sett forbi og utsatt, og det var ett mentalt , emosjonelt overgrep fra staten selv. Så unskyld meg for at jeg har mistillit , eller glem det, ikke unskyldt. Det er med god grunn. Og nå skal jeg ta imot hjelp fra de? Som ødla meg og gjorde at jeg ikke var i stand til å tenke heller føle, jeg var helt avskrudd. Og på grunn av dette klarte jeg ikke si nei, ta meg ut av situasjoner som var farlige, se faresignaler, eller noenting og ble utsatt for en del traumatiske hendelser som har gitt meg traumer, ptsd og angst lidelse. Og jeg kom til meg selv først for 1.5 år siden. Og med en gang gjorde jeg noe med livet mitt. For jeg hadde meg selv igjen, og kunne føle igjen. Min datter, meg selv, og kjenne meg selv igjen. Da ble livet så mye lettere å gjøre noe med.

Jeg kunne nok fått en hel del erstatning , jeg fikk ikke bli fulgt opp etterpå, møter eller noe, jeg ble ikke kontaktet etterpå annet enn samvær 2 ganger i året. Jeg var nødt å skrue av, for ellers hade jeg blitt helt ødlagt for livet ut. Og jeg skulle vært død så mange ganger. Min datter skulle vært uten mor utallige ganger på grunn av jeg ikke kunne føle så skjedde det overdoser og slikt også på grunn av det jeg gikk igjennom etterpå på grunn av sykdommen min de utsatte meg for. Men jeg gir staten en sjangse til, men tråkker de på eg nå kaster jeg alt jeg har av papirer og beviser i retten. Jeg tar vare på alt , fordi min sterke frykt for at det skal skje igjen den tar overhånd noenganger. Jeg skulle hatt dette tilbudet jeg har i dag på plass med en gang etter en slik hendelse, også skulle de aldri utsatt min helse, de skal gå forsiktig frem og ivare ta foreldrenes helse og ta hensyn til at vi er menneskelig og kan bli alvorlig syke om det ikke gjøres rett.

Men jeg er her nå å tenker å gjøre det beste ut av situasjonen, ja jeg burde gått til retten med dette her. Fordi de to skulle fått stått til ansvar for dette her de gjør mot mennesker. De to her har jo styrt sine egne saker utenom barnevernstjenesten og relgene i flere tilfeller. Ikke bare mitt tilfelle, det mangler papirer også i saker. Men jeg akter ikke å la dette som to enkelt individer gjorde gå ut over de nye som faktisk prøver å fikse opp i dette de to har gjort. Og barnevernstjenesten har fått på plass nye lover og oppfølginger på grunn av slike hendelser. Så de prøver å ordne opp. Men det er kjipt at de to ikke får konsekvenser for dette de har gjort. Ødelagt flere mennesker og familier. Gud gjør noe med dette for sure. For han har nok en vrede for slike folk.

Man må gjøre det beste ut i fra det man har, slik er det. Og jeg prøver å ikke leve i fortiden og heller nyte fremtiden og nåtiden , med mitt nydelige mirakel av ett barn <3

Hun er virkelig høyt elsket av meg. Og nå ettersom det kom nye og bedre mennesker inn i denne jobben så får jeg fort fremgang. Nå har jeg gått fullfart rett over til samvær emd barnet hver 6 uke. Ikke døgn samvær enda men det kommer nok. Jeg har sagt at så lenge jeg ser fremgang , går jeg ikke til retten med det men om det viser seg at det blir holdt tilbake det jeg som biologisk mor og som har foreldreansvaret har rett på så vil jeg ta det videre til retten. Fordi jeg vil det  beste for mitt barn og jeg vet at jeg er det beste for mitt barn. Punktum. Men klart det må skje gradvis fordi det er en overgang og stor endring i barnets liv også skal hun tas hensyn til. Noe jeg er veldig glad for <3

Jo jeg fant ut at dette tilbudet jeg har fått i dag, kan være til hjelp for både meg og for å styrke samværet med mitt barn, kvaliteten på møtene våre. Jo jeg er frisk, og jeg har ikke behov for den «psykologiske» delen fordi jeg har fått hjelp fra andre instanser med dette her. Og psykologen min er eksepsjonell, og kjempe god og flink, jordnær. Og så komfortabel å snakke med. Hun har jeg hatt i 14 år så hun kjenner meg godt. Og hun vil VIRKELIG det beste for meg. Og det synes !

Håndterte alt alene.

Jeg har selv bearbeidet mye, jeg hadde ikke så mye valg. Men jeg har det kjempe bra i dag. Og man skal skjerma barna våre for foreldrenes byrder, for barn skal få være barn. Og det som gagner foreldrene er ikke alltid for barnas øre. Og man skal svare barna sine spørsmål, men man trenger ikke gi en stor forklaring, bare svare på nøyaktig det barnet spør om kanskje?

Og være klar på det at jeg er her om du skulle ha flere spørsmål.

Barna våre må vi ivare ta på best mulig måte, og de er sårbare og spesielt i slike situasjoner så vi skal ta vare på barnets mentale helse også. Oppi det hele. Det innebærer også å skjerme barna for slike ting. Jeg selv skriver aldri navn eller legger ut bilder av barnet mitt. For jeg vil ikke at barnet mitt skal assosieres med det jeg skriver. Og egentlig hadde jeg gått mer over til her og nå, i det jeg skriver så jeg tenker å forholde meg til her og nå. Men følte bare for å skrive litt om situasjonen mtp at jeg har vært in mitt første møte med familievern kontoret. <3 Alt I Alt en god opplevelser og jeg kan anbefale familievernkontoret til deg og dine barn om du skulle ha behov for litt oppfølging. Og de sier selv at de har ingen påvirkning på Omsorgen , og barnevernstjenesten. For de er her for å hjelpe «meg» som også i deg om du ønsker det.

Det er virkelig flott at de har fått de her tilbudene på plass.Også har de kurser innimellom, som jeg tenker jeg skal ta da. Legger det ved her i innlegget mitt til deg å lese.

Barnevwrnwy i dag, prøver å bedre seg. 

Nå har barnevernet også begynt med noe nytt, veien videre kalles dette og det er der de skal prate om veien videre, planlegge en del sikkert. Og det legger til rette for at biologiske foreldre skal bli mer hørt, og sett og tatt hensyn til. Og det var det jeg var redd for med tanke på andre, at det skulle skje mto andre det som skjedde med meg. Jeg ønsker ikke det på min verste fiende en gang. Og ikke at jeg har fiender, men om jeg hadde hatt. Så ville jeg ikke ønsket det på de en gang. Så det er virkelig flott at de har begynt å tatt tak her og «ordner» opp i det som har vært , eller prøver å forebygge slikt.

Jeg håper jo at min sak kan være ett prakteksempel på hvorfor foreldrenes helse skal ivaretas, og hvorfor de skal trø forsiktig i slike sårbare situasjoner, og ta hensyn til oss og følge regler og lovverk! Ikke minst. For hadde de gjort det, så hadde jeg og min familie blitt spart for så inderlig mye vondt. Jeg havnet jo i rusen igjen, og opplevde veldig mye vondt der som jeg sliter med den dag i dag. Men at jeg ble frisk var helt tilfeldig. Jeg kunne resikerte å aldri kommet tilbake til meg selv. Og At gud nektet meg å dø, det tror jeg er fordi han har større planer for meg. Jeg er evig takknemlig <3 Gud Er God.! Og han opptrer på mystisk vis. Men noen ganger når jeg holder på å tilte, kommer det en app med gudsord, opp på skjermen  min. Og det føles som at han prater direkte til meg fordi det treffer så sinnsykt spesielt i de tidene jeg kunne trengt noen bra ord liksom.

 

Lege hjelpen vår svikter Pasienter i min kommune!

Jeg må bare få dette ned på bloggen fordi jeg skal sende klage til fylkeslegen og tenker også at det bør komme ut på bloggen min. Være offentlig informasjon.

Jeg har jo en helse som ikke ligner grisen etter alt jeg og min kropp har vært igjennom, i rusen og opplevd i form av traumatiske ting som aldri skulle skjedd heller ei funnet sted utallige ganger. Også når jeg ble rusfri ville jeg jo ta tak i helsen, jeg opererte tre ganger, for ene var aggresiv kreftceller 4 år på overtid. Fordi sykehuset ikke gav beskjed om dette.

Og gallestein, opererte jeg bort galleblæren akutt.

Også har jeg operert armen min for stafylokokker, kjøttspisende bakterier med mye komplikasjoner etterpå.

Og når jeg tok rynken av rygg og håndledd skulle jeg komme til legen rett etterpå sa han. Men de i skranken avviste meg hver eneste uke i snart 3 måneder.

Jeg fikk akutte tilfeller som synsforstyrrelser, med skikkelig hodepine som komme og går, og jeg ramlet i ting, jeg datt i gulvet på skolen fordi jeg ble svimmel, og får ikke komme akutt til legen. De sier i skranken at jeg må ring eneste uke. Nei i dag har vi ingenting du må ringe neste uke. Og slik fortsetter det. Ikke interessert i å  høre symptomer en gang. Også har jeg slitt med feber som kommer å går, med en heftig kramper i magen, skikkelig vondt slik at jeg kaster opp og ikke kan gå ut av mitt eget hjem fordi det bare renner ut av meg. I perioder kommer dette her. Men fremdeles ikke fått komme til akutt time. Også fikk jeg en kul i halsen, med symptomer som kan minnes om strupekreft. Smerter i øret, stråler bak øyet. Og jeg injiserte rusmidler i halsen før, rene urinprøver i 1.5 år nå.. Og ble jo redd for at det var noe som kom opp igjen etter den tiden av skader, Fordi slike skader kommer å går hele tiden hos meg etter livet jeg levde i rusen. Samtidig som beina hovner opp ved store anstrengelser.

Jeg gikk på p sprøyta før, i 8 år, og sluttet med denne for 1.5 år siden. Og har som sagt operert for kraftig aggresive kreftceller i livmor halsen. Og fremdeles ikke fått menstruasjonen , men skranken på legesenteret vil fremdeles ikke høre. Og de var ikke intressert, de prøver å si hade og kutter meg av nesten med en gang jeg får svar på telefonen. Og jeg var innom og skulle ta rus prøver en gang i uken, der de skal ringe meg for å si at i dag må du komme å ta prøve fordi jeg skulle få søke om åm få tatt lappen. Men dette har de ikke klart å følge opp. Og jeg prøvde seg å følge det opp men ble bare møtt med dette som overnevt. Også vet de jo ingenting om det at jeg skal komme. Så spør de meg om de ikke skulle ringe når jeg skulle komme. Og jeg sier jo men dere ringer jo ikke! Så da kommer jeg selv. Da dette er ganske viktig for meg» Men jeg måtte gi opp, fordi de ville ikke være behjelpelige med dette, fordi når jeg ringer de så blir jeg avkuttet, og får så vidt lege erklæring for å ha vært syk. Men de helseplagene mine og ikke få hjelp for dette så blir det veldig mange lege erklæringer uten at en lege faktisk ser på meg, eller lytter , uten at de faktisk kjenne til symptomer.

OG en gang jeg var der, tok jeg influensa vaksine, tenke javel jeg er jo litt redd vaksiner fordi jeg reagerer dårlig på dem. Men tenker jo at de har kontroll på legesenteret, på helsen min og jeg kan jo ringe om det skulle oppstå bivirkninger. Dette var da før alt dette her som overnevnt. Så du ser at jeg er jo redd det er bivikninger på denne vaksinen jeg fikk.

Og jeg ringer jo atter en gang for jeg føler meg skikkelig dårlig med feber, og oppkast og diare,  magekramper. Så sier jeg , smetter kjapt inn  i det hun prøver å kutte samtalen. At jeg tok en vaksine hos dere, men hun ser ikke ut til å finne noe om dette i systemet. Så hun spør meg når dette var. Jeg sier jo det var sist gang jeg var der, jeg tok b 12 år vaksinen. Men hun finner ingenting om dette i systemet, og har ikke peiling på hva de i skranken, laboratoriet der har gitt meg. Så de har null krontroll på hva de har stappa i meg, og om det kan være bivirkninger av denne. Og om jeg havner på sykehuset så vet jo ikke de heler hva de skal se etter. Noe som gjør meg veldig utrygg!

Og jeg vet, det er ikke i kun mitt tilfelle, det er mange som sliter nå ifølge tiktok følgerne mine sine kommentarer.  Helsen til vårt folk her å karmøy blir utsatt og utsatt. Og man får bare massevis av symptom lindring.

Jo du vet jo hva som skjer når du lindrer ett symptom’? I mitt tilfelle lindrer de alle, nesten. Og det gjør at man «skruer av « kroppens måte å gi beskjed på. Varselet til kroppen som gir beskjed at noe ikke stemmer, Så det eskalerer uten å vise symptomer, og det øker, og det skjer mer og mer symptomer,og så får man bivirkninger også på symptom lindringen.

Jo ett familie medlem ringte inn på mine vegner forbanna,og da fikk hun høre dette:

Fam: « Dere må jo ta henne inn, hun blir jo bare dårligere» !

Legesenteret. « Hun måp jo regne med å bli syk av den livsstilen un har valgt å leve i rus»,

Fm: « Den livsstilen? Hun har vært rusfri i 1. år nå og blir bare sykere og sykere, og dere bidrar til det med å bare lindre symtomer!»

Legesenteret ville ikke ta meg inn, og behandlet meg ikke bra etter dette. Og nå er det en vikar der. Jeg ventet på en time i 2.5 månder, og endelig skulle ta tak i helsen og utfordringene som går så ekstremt ut over skolen.

Men i det jeg kommer inn se han i systemet at nav har sendt uføre søknad, papirer på dette. Og begynner å ta tak i dette i stede for min helse. Og årsakene til at jeg er der. Og han går bare ut i fra at det er derfor jeg er der, og jeg prøver å skli inn utfordringene mine, og fortelle at jeg er her fordi jeg faktisk trenger lege tilsyn! Jeg har ventet på denne timen i 2.5 månder, og ikke fått hjelp jeg ha ringt hver uke siden. Og han sier: jamen jeg kan ikke skrive det til nav!. Og jeg kjente jeg koker!»

Også mener han at helsen min, den kan jo bli bedre for jeg går jo til behandling. Han are antar at det er på grunn av rushistorikk min jeg søker ufør, og jeg har rønken bilder og alt som viser til at jeg har fysiske helseplager. Også andre bilder fra tidligere med at jeg hadde en litt for liten skive i ryggen. Og forkalkninger, og slitasjer i ledd. Og uten å tenke at jeg kanskje kan da ha det andre steder også , så nekter han å sende meg videre til revmatisme. Og han virker veldig dømmende mtp at jeg går i lar, legemiddelassistert behandling. Og han prater til meg som om jeg fremdeles er rusmisbruker. Og sier: Jo men du kan jo bli helt rusfri?! Og jeg kjenner det kokte enda mer.

Bli helt rusfri sier jeg? Jeg er 100% rusfri, jo men gå ut av lar mente han. Er jeg ikke rusfri bare fordi det ikke er du som skriver ut medisinene? Samma faen det om det er dine medisiner jeg får eller lar sine vel? Er liksom alle som mottar medisiner kontrollert, rusmisbrukere? Var det det han mente? Og jeg kjenner  at hele attituden  hans. Og hans ord, og lite helsehjelp, og dømming satte meg og min fremgang rett tilbake til når jeg var i rus.

Leger burde vite at vi er sårbare når vi har blitt rusfri. Og at de skal behandle oss likt på lik linje som andre pasienter. Jeg følte meg mindre verdt, jeg føle meg ikke verdig til hjel.p, og jeg gikk ut der i fra med mer å stri med enn jeg hadde når jeg kom inn dit. For nå måtte jeg bygge meg selv opp igjenn, etter han rev meg rett ned. Og dette gjør legesenteret bestandig, hver gang jeg ringer. River de meg med, og dømmer meg og nekter meg hjelp.

Også på slutten av legetimen, sa jeg at jo men skulle jeg ikke få hjelp for helse utfordringene mine da?

Han sier,d ete r bare satt av 7 min til deg, du må ringe å få ny time! Og nå, nå er det rett før. Tenker jeg. Så nå må jeg vente 1.5 månder igjen  på ny lege time. De har ikke vært intressert til å høre mine symptomer, de vet ikke noe om mine plager fordi de er ikke mottagelige for å høre på meg. Og jeg kan ikke huske sist jeg ble lyttet på, fysisk, sett og undersøkt på! Og jeg ringte til rustjenesten, og de tok meg med til lege der. Og han tok seg god tid med meg, og var skikkelig flik\nk. Jeg fikk vite at jeg har antageligvis fibromyalgi, også utposing på tarm, og store skader i armen etter operasjonen. Og Ingenting av dette fulgte legesenteret opp, selv om det står i journalen. Og heller ikke fått en eneste hendvisning videre, og noe hjelp! Jeg fikk ikke avdekket noenting av plagene. Så jeg nektet å betale for hjelp jeg ikke fikk. Dette skal jeg sende videre til Fylkeslegen. Og opprette tilsynssak på dette legesenteret.

Legen jeg egentlig har har mistet lisens sin i 6 månder for antageligvis ha voldtatt pasienter. Stein gale hele legesenteret. Også finnes det ikke ene enste ledig lege på hele haugalandet, så vi får ikke hjelp vi som sitte ri denne båten. Flere er blitt sendt til andre steder for akutte tilfeller. Og legevakt har stor pågang, og pasienter som egentlig legen burde tatt. Og legesenteret kan ikke utføre den type hjelp. Så vi i karmøy kommune som går på vedavågen legesenter vi sliter. Våre helser blir utsatt for enorme påkjenning, og utsettelser, og jeg hadde glemt ut hvordan jeg skulle føle meg etter å ha vært inne hos en lege, den tryggheten som rustjenesten sin lege på  bygnes gav meg, på tross ava t jeg feilet veldig mye følte meg alikevell hørt, lyttet på fysisk, og sett på. Han sa jeg hadde skikkelig store spenninger i musklene, og derfor har jeg problemer med synet, og hodet. Og det antageligvis er fibromyalgi. Men det nytter jo ikke, jeg får jo ikke videre hjelp. For han i rustjenesten han kan bare gjøre så og så mye fordi han er ikke registrert fastlegen min. Det er det min fastlege som må ta videre. Og der blir jeg låst.

Og jeg tenke på eldre som ikke kan prate for seg, og en gang jeg ble møtt der med slike dømmende uttalelser og look fra vedavågen legesenter for noen år siden, da sprakk jeg, alt jeg hadde  jobbet for raste sammen på grunn av den ene personen som skulle hjelpe meg, i stede for behandlet meg som dritt på grunn av min rusbakgrunn.

Heldigvis at jeg er mye sterkere nå, men det er ikke greit at de holder på slik. Og nå må noe bli gjort. De kan ikke holde på slik! 7 min til hver pasient= Som har ventet på timen i 2.5 månder, og prøvd å komme til akutt hver uke. Og ingenting er registrert?! De registrerer ikke hva vi ringer for, eller symptomer, eller hvilke medisiner vi får, vaksinasjoner ol. Jeg blir offisielt bekymret. Og derfor skrive jeg dette her. Jeg går med store plager, og smerter, og kunne blitt steril lenge før jeg fikk hjelp liksom! Hele livet mitt kan bli ødlagt på grunn avd ette legesenteret og deres personlige meninger om rusmisbrukere, og dårlig behandling / ikke noe behandling i det hele tatt. Pluss dårlig kapasitet!

Det skremmer meg, og ja jeg må få lov å si at jeg er redd!. Og jeg tenker mye på andre mennesker også som ikke klarer å si i fra at nok er nok !

 

Nei nå må jeg komme meg avgårde fordi jeg har vist skrevet innlegg i 1 time! Harlighet.

Tusen takk for at netopp du leser min blogg, det betyr så mye for meg !

Ha det bra så lenge så snakkes vi senere ! Klem fra LuckyLuka <3

Planter Som Fjerner Edderkopper, Og Lukter Fabelaktig ! //Hvordan Fjerne Småfluer på planten ?// Appen som kan lese planten din

La oss Starte med Plantene som fjerner Edderkopper,og lukter fabelaktig!

Har du hørt om denne? Har du den hjemme?

Jeg leste om den fordi den ene boligen jeg leide for lenge lenge siden der kom det edderkoppper 20-30 til dagen. Ikke fordi det var rot fordi jeg hadde det helt støvfritt, og rent og ryddig. Men nemlig fordi jeg bodde på en “merk” , eiendommen og boligen lå på bakkeplan, med halve boligen under/ inntil fjellet. Men grus og myr i nærheten.

Dette var sånne myr edderkopper de er skam ekle. Og når jeg drept en, da kom mange for å ta meg Følte jeg da. At det tiltrakk seg flere. Sorger de? leter de etter hverandre eller kjenner de lukten av døde edderkopper? Hehe, ikke vet jeg men jeg følte fordi de flokket seg og kom i mengder etter at jeg hadde trakka på en at de skulle komme for å ta meg. Jo , jeg har edderkopp fobi. Så det var nok bare meg.

Men sant, jeg dreper ikke insekter fordi de er liv, og lever, levende guds skapninger. Så i dag slipper jeg de heller ut.

 

Så jeg skjekket ut om planter som fjerner edderkopper da jeg hadde hørt om dette før, men jeg kom aldri til å kjøpe en. Så jeg tenker jeg skal få meg en slik og se om den fungerer selv om jeg nå under denne leieperioden jeg har hatt bare har sett en liten edderkopp siden  agust i fjord.

DAGENS RÅD

Poleimynte

Poleimynte. Før i tiden ble poleimynte brukt som en legeplante – men den kan også brukes til å holde edderkopper på avstand. Sett en krukke med poleimynte i vinduskarmen og den vil skremme edderkopper som vil inn.

Morbær

Morbær inneholder noen stoffer som vil holde små kryp på avstand. Derfor bør du dyrke dette treet i store potter og plassere de på steder hvor du vil holde edderkopper og andre insekter på avstand.

Sitrustre

Edderkopper er ikke så begeistret for lukten av sitrusfrukter og derfor sprayer mange hjemmet med sitrus-lukter som sitron og appelsin. Men det finnes andre måter å gjøre det på – og det uten at du trenger kjemikalier.

Hvis du har et sitrustre, for eksempel et Sitron-tre kan du ta en frukt derfra og gni skallet på vinduskarmen og døråpninger. Dette trikset gjør at edderkopper og andre kryp vil vegre seg for å komme inn i hjemmet ditt.

Hvor får en kjøpt de her planter? Og hva koster de forskjellige? Legger ved linker til hvor med pris.

Hvilke råd jeg har om skadedyr og skader på planter? LES HER.

6 måter å bli kvitt småfluer / hærmygg / sørgemygg:
  1. Tørk dem ut! Den enkleste og mest effektive måten er å la jorda til plantene dine tørke ut, i hvert fall i de øverste centimeterne av jordlaget. …
  2. Duften av appelsin liker de ikke! …
  3. Fyrstikker i jorda. …
  4. Eddik og/eller Zalo i vannet. …
  5. Frys dem ut! …
  6. Sett opp en fluefelle!

eddik og 1 dl. vann. Tilsett en dråpe oppvaskmiddel. Sett glasset i nærheten av planten og se hvordan fluene etter hvert faller oppi glasset. Er også en god måte.

Hvilke funker best spør du ?

Jeg personlig har prøvd de aller fleste metodene her, men den jeg fant som funket best var nok helt ærlig å tørke de ut, og vaske bladene. Passe på at en ikke gir for mye for ofte vann generelt. Jeg prøvde også å ha masse små brus korker med litt sterk saft oppi , en i hver potte. Også dette hjalp, helt til saften stivnet. Men det var ikke KJEMPE effektivt heller når sant skal sies.

Jeg hadde netopp klart å kjempe bort mine, ved hjelp av å tørke de planter jeg hadde, med en avstand fra hvernadre. Også sprayet med salo, samiakk og sprit hjelper. Vasker og tørket over bladene. Dysjet alle plantene mine, og byttet jord på alle.

Så kjøpte jeg en ny plante på kiwi, og deretter en annen på joker og fluene svmilet kjapt opp igjen. Når man kjøper nye planter følger det stortsett fluer med, eller andre skadedyr for plantene. Så det jeg ofte bruker å gjøre er å skifte jorden med en gang den tas inn i huset, og vaske planten godt. Fordi det smitter over på andre planter veldig fort.

PASS PÅ! OBS: 

Har du dyr , da skal du være forsiktig med hva du sprayer planter med, ikke bare fordi dyr kan slikke på det og spise på ting, men fordi planter puster det ut igjen i rommet.

Jeg håper dette var nyttig.

Virkelig håper dette kan være til nytte for andre også, som det har vært for meg. Har du spørsmål så spør i veg. Jeg er her!

APPEN SOM SPORER PLANTEN DIN SIN HELSE, VERDT Å PRØVE: 

De to appene her har kan anbefale, da tar du bilde av planten din og appen forteller hvordan helsen er, og hvorfor og hva du kan gjøre. I tilegg kan du lese om planten og hva den egentlig trenger, og hvordan den trives. Denne appen leser ut i fra bilder og sier feks: ” SICK” , Og da forteller den hva som er galt og hvilke sykdom den har og hvordan man helbreder denne sykdommen. Men den ser også når planten er frisk. Jeg har ikke mislykkes etter at jeg fikk  de her appene.

Den ene nye planten min begynte å henge mye, og jeg gav den vann fordi jeg trodde den trengter vann, og forsto ingenting for den ble verre så jeg flyttet den ut i solen men den ble enda verre. Så kom jeg på at jeg har jo denne appen. der jeg også kan lagre mine planter. Som ett digitalt drivhus med mye informasjon myntet til mine planter. Og helsen hele vegen.

Jo der knipset jeg bilde av den og der sier appen at han er syk, eller ikke bra og at den får for mye lys, og skal helst stå litt lengre inne i stua for eksempel og ikke motta direkte sollys men delvis på avstand. Og der tok det ett døgn så var den frisk som en fisk igjen ! Helt utrolig hvor langt denne teknologien vår er kommet da!.

Nå er jeg på skolen, jeg måtte bare poste ett innlegg jeg hadde på lur. Men tusen hjertelig takk for du leser bloggen min, det betyr utrolig mye for meg,

Jeg på tross av at jeg la meg tidlig har sovet veldig lite og dårlig Fordi det var noen utenfor boligen i natt i 1-halv 2 tiden , hundene klikket jo helt og ble aggresive. Vedkommede forsvant i det jeg kjefter på hundene, du kan høre at vedkommende går fort men snubler i potten og lykten min i fullhast. Så jeg lå veldig urolig hele natt, og i tilegg er det løpe tid så nicolas han skulle parre og “kødde” med den store, rico som han heter. Og jeg måtte skille de med dyna for å prøve å få de til å sove.

Da snakkes vi senere, er det noe så bare legg igjen en kommentar, nå skal jeg til toppen av toppen ! <3 Hehe, krysser fingrene for å få en høyere stemme! Slik at jeg kan bidra til å hjelpe andre med å gjøre endringer i systemet. Tale de sin sak, som ikke blir hørt selv. Problemstillinger som ikke blir sett eller hørt på. Og vilke løsninger man kan komme med. Lurte på om å lage en underskriftskampanje på det som kan bidra for at det skal være litt lettere for oss i rusen å komme oss dit jeg er i dag og enda lenger. Ett system på plass, som også har sikkerhetsnettet og hjelpen de trenger. Men også ett belønningssystem som bidrar til at de som faktisk vil noe med livet, og aldri gir seg, blir rusfri og frisk,og kjører på for seg selv og andre skal kunne få en klapp på skulderen, og trygg økonomi, og hus , gjeldsfri, lappen igjen,osv uten å måtte slosst hele tiden for å i det hele tatt finne ut av hvordan , hvem en skal kontakte, når, og mase på politiet på for å få fjernet ting fra rullebladet slik at en kan faktisk få leve ett normalt liv, ha normale rettigheter igjen, og de samme priviligiene  som andre mennesker her på jord igjen. Systemet som Øker motivasjon og kamplysten noe inderlig. Gir noen noe å se frem til, og en plan og god oversikt over når de feks får ta lappen igjen. Etter ett år uten rusmidler, og fine prøver feks. Og neste steg da er f.eks gjeldsfri , sletter en del av gjeld etter feks 2 år rusfri, og 3 år rusfri blir enda mer slettet. Og slik kan faktisk folk som meg også få leve normalt, og drømme og få etablert seg. Men systemet har ikke tilrettelagt noe som de som vil noe i livet, kun for de som gir opp, og de som ikke trenger nav, og arbeidsavklaring på de som er på veg ut i arbeid, men hva  med de som vil mer i livet, men som også er syk med fysiske skader, og rus avhengihet, hva skal de få som sikkerhet ? Nei der er ingenting på plass. Og de kutter behandlings plasser i tillegg til å “glemme oss”, de som kanskje trenger litt ekstra hjelp. (Se mitt forje innlegg for denne saken bedre forklart, mer detaljer)

Da Snakkes vi på! – Mvh LuckyLuka ! <3  Take care, klem!

Jeg er i avisen Igjen // Mitt intervju // Hva jeg mener med at jeg vil ha høyere RØST

Back i avisen igjen, Karmøynytt !

Hei alle sammen, jeg håper dere alle har det bra ! Jeg har ventet i spenning på avis artikkelen om meg , og i dag kom den ut. Du kan Lese den helt nederst i dette innlegget her da jeg tok screenshot og poster artikkelen min på min blogg fordi leserne mine er alle steder, og kan ikke alltid bli med og betale for bruker på min lokal avis hver gang.

Mitt Intervju.

Jo det gikk jo ut på Utstillingen min som jeg fikk ha på Veldes Malerservice og den sammenkomsten som kom da jeg også styrte på med en del god matbiter, kaker, og en lek.

Det kom familie/slekt  medlemmer jeg ikke hadde sett på flere år , og det var veldig spesielt. Jeg var veldig nervøs og stresset litt selv om alle sa at det så ut som jeg hadde gjort dette før. Jo jeg har vel kanskje ikke gjort det før  men sett mange slike filmer som har lsike tilstelninger og vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det. Og jeg går for det jeg vil kosta hva det koster vil.

Man kan lese om mine malerier og hva som ligger bak maleriene mine såvidt. Men dere her som mine lesere vet jo alt dette så jeg orker ikke å gå inn på det hver gang jeg skal skrive ett innlegg liksom edt kan også bli for mye fokus på det. Så jeg velger å gå forbi det i dag.

Hvorfor jeg går til media? 

Det er ikke det at jeg oppsøker de, det er de som kommer til meg og følger meg opp.Noe jeg faktisk liker at de gjør og finner det veldig gøy  og underholdende. Men aller viktigst finner jeg det nødvendig. For jeg trenger å bygge opp min røst.

Min røst, vil ikke føle meg så liten.

Jeg ønsker å  bygge opp en høyere røst fordi jeg har vert så hjelpesløs så lenge uten å bli hørt under urett og dårlige hendelser og systemet som går imot oss, og retten som ikke er på vår side i det livet jeg har levd. Offentlige tjenestemenn som ikke behandler en bra blandt annet, mitt ord mot ditt blir det da. Og det er ikke noe gøy å føle seg så liten og ikke kunne gjøre noe med situasjoner. Men når jeg ble rusfri, og frisk lovet jeg meg selv, og Gud at jeg skulle gjøre alt i min makt for folket, uansett farge, stil, og alder. Så lovet jeg at jeg skulle gjøre alt jeg kan for at systemet skal bli bedre, at det skal bli lettere å komme seg ut av rusen, og inn i ett normalt liv, at folk får den oppfølgingen de trenger og har krav på. At staten holder det de lover så fint ute media, og ikke river bort mer av behandlings plasser, eldrehjem/boliger ol. At de som har kommet seg ut av rusen kan få bolig , som er trygt og ikke oppi rusmiljøet. For de samler jo alle på ett sted og da er det jammen ikke lett å styre unna. Og at de som faktisk gjør noe og mye for å endre ting, livet sitt og seg selv om de er kriminelle, at de får klapp på skulderen, tilliten  tilbake, og retytighetene sine tilbake rimlig kjapt slik at de kan faktisk begynne på livet. Og ikke sitte fast i fortiden som de så hardt har jobbet seg ut av.

Kriminelt rulleblad skal gå av papirene etter par år, men de gjør ikke det ser du ! Ingen system for at dette går automatisk, og personene som jobbe rmed det er veldig sløve.  Noe  som er veldig kjipt for den som klarer seg så bra i dag, ikke får ta sertifrikatet, utdanningen de selv ønsker og drømmer om, ikke skal få jobb noe sted, og ikke skal bli gjeldsfri og kredittverdig igjen slik at de kanskje kan få etablere seg i nylig kjøpt selveid hus’! Nei de her drømmene kan en tidligere rusmisbruker bare drømme om.

De gir uføretrygd til de som har gitt opp, mens de som aldri gir opp lever i uvitenhet på økonomien, for selv om en aldri gir opp så har en også rusavhengighet og det går ikke bort i løpet av natten, også en helse til noen som er 80 kommer også med det livet. Så at de som fremdeles ønsker noe mer for seg selv og liver, og har drømmer som aldri gir opp, jeg ønsker at de skal få alt den hjelpen de trenger , også å bli veiledet til hvem de skal kontakte, at det ligger en god plan der for  alle de overnevnte tingene her, for en som kommer ut fra rusen og leverer fine prøver. Planen på på plass med en gang, ett håp for å øke motivasjonen til å fortsette.

Normaly gitr folk opp etter noen månder, uker, ett år og to, fordi de kommer ingen veg med livet for alle de hindringene systemet har på de for at de sklidde ut av systemet så blir en straffet. Straffet med at en får på seg ting i papirene som gjør at en plutselig ikke får behholde barn om de ønsker barn, ikke får ta lappen , ikke får refinansiering, utdanningen de vil. Også prater kommunen og staten så fint om at hver og en individ skal få en sjangse i livet igjen etter å ha dretet seg ut. Jeg ser ikke noe til denne sjangsen. Og hadde jeg vert halvparten minde sta så hadde jeg aldri klart dette her.

Og mange kommer ut av rusen uten familie, nettverk og venner ! Hvordan i alle dager skal folk klare seg  når systemet vender dem ryggen også?

Leker med tanken på å bli politiker, en tørst etter å hjelpe alle og ordne opp i systemet slik at mange flere kan få oppleve den gode tiden, lykken og følelsene jeg i dag sitter med. Håpet som gir styrken en ikke visste hadde.

Alle fortjener en sjangse i livet, er ikke staten kristen ? Gud hadde aldri villet dette her for folket.

Og jeg har leste en hel del om det kristlige folkeparti, mye bra der men fremdeles ikke nok !

iNGENTING, av det jeg har skrevet nå kommer frem hos noen politikere, eller partier. Og jeg føler da kanskje at de som sliter mest i samfunnet ofte kan bli fort glemt, og byttet ut og aldri bli hørt.

Hvorfor har vi straff ? Når bak en hver kriminell handling er det ett desperat sykt menneske som virkelig er i en dårlig situasjon hvor en f.eks ikke har mat, kjempe sulten  ikke venner heller familie kan hjelpe og ser seg nødt å stjele seg en brødskive.

For eksempel bak en voldshendelse, kan det være frustrasjon, smerter, traumer, eller psykose som utgjør dette.

Hvorfor har vi straff mot mennesker som er syke, og trenger hjelp?! Spør jeg..

Var ikke DET netopp de menneskene vi skulle tilrettelegge systemet for ? For å få de tilbake igjen inn i systemet? For at alle skal ha det bra , så må vi begynne å se bak hver en handling og ord, og spør hva som egentlig gjør at denne personen utagerer på denne måten? Hva er galt? Er dety ingen som spurte meg om , når jeg handlet i frustrasjon og ble  kastet i glattcellen, uten mat og drikke og uten toalettpapir, uten klær for de tok dem fra meg. helt naken og rett. Hvem kommer og spør deg om hvordan du har det da? Nei det er ikke ett damn shit av et menneske , for de bare dømmer og er ute etter å ta folk. De sårbare. Og fordi de er de som ikke blir hørt da kan de herse med de sårbare. De med lite troverdighet kan man kødde med. Mitt ord mot ditt.

Derfor, vil jeg få høyere røst, skal ALDRI føle meg så liten igjen. Og sørger gjerne for at ingen av oss skal noengang oppleve det jeg har opplevd, jeg ønsker det ikke på min erste fiende en gang!

Og jeg føler en trang for å gjøre noe med det, om jeg bare kan hjelpe ett menneske som jeg sier så er det verdt det! Og jeg vet at jeg kan ekstremt mye, og har sinnsykt med erfaringer som kan hjelpe titusener mennesker. Hvist jeg bare blir hørt !

Derfor finner jeg det nødvendig å vokse og bygge opp min stemme til at jeg en dag kan gjøre noe med alt som trengs, også hjelpe alle jeg møter på. Gud sa : ” Du skal elske din neste”, Og jeg lesker mine alle nester på tross av hver en handling og ord de har, så er det ingen som er unike, med alle like, og alle like mye verdt i mitt syn. Hvorfor er det ikke slik i Norge fra regjeringen? Vi er bygt opp på ett tross sammfunn, og vi har bygd opp lovverket og retningslinjer på Den kristne tro. Hvorfor er vi ikke bedre da? Man skulle tro t vi har glemt hva som er godhet og hva som absolutt ikke er greit. Og at alle er like mye verdt. OG glemt at vi skal bygge samfunnet opp, ikke rive det ned. Det gjelder også for staten! For de har revet samfunnet vårt ned lenge nå, og plukker det hele av lovverket i fra hverandre alt Norge og våre forfedre har jobbet hardt for,d enne freden, rettighetene, lovverket, ikke raistiske, samfunnet vi har. Burde vi være flinkere å ta vare på. Og beskytte det til en hver kost ! Og folket i det, folket betyr aller mest det er folket vårt som gjør Norge til en god plass, trygt land. Men om folket ikke blir ivaretatt, jo se på usa, da blir det ikke mye trygt lenger for våre barn å vokse opp i.

JUST SAYING. Og jeg kan bare håpe, og be til Gud om at noen en dag lytter. Jeg har ett kjempe bra system, og sikkerhetsnett til de som vil ut av rusen, belønningssystem har jeg også. Det er bare å spør så skal du få det. Men det krever jo at du lytter, du som sitter på makt til å gjøre noe med det.

MEDIA INTERVJU,TV PROGRAM

ønsker du ett intervju? Alle innbydelse og invitasjoner sendes til.

Send mail til [email protected]

Jeg er også på let etter sponsorer , produkt tester er også av interesse til min YouTube kanal(mat og dessert,kaker ol) ,  ikke kostilskudd ! Da det er enkelte ting jeg ikke ønsker å bidra og oppfordre til.

Håper du og dine har det bra!

Jeg håper så inderlig at du og dine har det bra, og vit at jeg er åpen for en hyggelig prat om du skulle ha behov, eller ønske om det.

Jeg kan end el om systemet, nav, råd om forsjellinge erfaringer og livssituasjoner man havner opp i. Jeg har også erfaring  “vondter” Traumatiske hendelser, og ting man aldri skulle tro man noen gang komme til å klare å komme seg forbi. Og leve med. Jeg er her for deg, og degog du og henne og han, alle <3 Folket, mine neste betyr utrolig mye for meg. Jeg er opptatt av at alle dere skal ha det bra! Kanskje fordi jeg egentlig ikke skulle vært meg selv igjen, rusfri frisk mentalt, heller ei i live. Gud brakte meg hit, og det er ett mirakel og jeg har lovet han å passe på min neste , elske min neste, og ta vare på jorden som han etterlot oss mennesker som var skapt i hans bilde. Også dyrene våre <3 Som han ville skulle få leve fritt. <3

Nei Gud er bare skikkelig god<3 Og han jobber in mysterious ways. Ikke glem det! Du skal be, og du skal få det du ber om. Let så skald du finne, spør så skal du få svar! Det er helt sant.

Og nå\ må jeg gjøre ferdig vurderingene mine, jeg har slitt litt i dag og i går, helt ødlagt fysisk og uten søvn. Jeg stresser litt for tiden fordi jeg har ikke nok timer i døgnet til å gjøre alt jeg elsker å gjøre. Så jeg har måttet pakke ned sy maskinen for en stund. kJOLEN NERMER  seg jo ferdig da. Legger ved bilder:

Nå går jeg, men er det noe du lurer på bare spør ! Hjertelig hilsen LuckyLuka!

Tusen takk for at netopp du leser min blogg, det betyr så inderlig mye for  meg , jeg tror ikke alle vet hvor mye jeg setter takknemlighet til hver og en leser<3

Her kan du lese avis artikkelen: