Sometimes , You Just got to Cut You’re self Some Fucking Slack ! Just enjoy the ride….

 

Hei alle sammen ! Da var jeg tilbake med ett blogg innlegg. Jeg tenkte at nå, nå må jeg bare kutte litt slack her og få min tid. Jeg har jo malingen men det blir liksom ikke helt det samme som bloggingen.

Jeg har ikke blogget på veldig lenge faktisk, men oppdateringen kommer her og nå.

Sluttet å røyke.

Ja, jeg har sluttet å røyke, fire uker nå snart fem. Jeg bare valgte å stoppe, selv om det gikk bra har det vært vanskelig. Jeg har flere ganger vært på kanten til å kjøpe en 20 pakning fordi jeg har slike stress momenter for tiden.

Funnet ny bolig.

Jeg skal flytte så jeg er midt inni sluttet å røyke og flytte, pakke og male. Jeg har pakket bort sy utstyret og maskinen , og har malingen oppe i tilfelle. Jeg holder på med nytt maleri men skriver mer om dette siden. Tilbake til funnet ny bolig.

Jeg hadde bare ett års kontrakt her jeg bor nå, ett skole år. Lite tenkte jeg at når denne boligen går ut, og jeg må pakke en stund før den 19 juni, når leieforholdet opphører. At dette kommer MIDT I ALLE PRØVENE. Shit, ja, lite gjennomtenkt, etter min mening. Så dette tar tid, men huset er kjempe kjekt, ligger med nydelig sjø utsikt og nydelig hage og ett lite rosa /lilla skur i hagen. Jeg har tilgang til å vedlikeholde hagen, og har avtalt at jeg skal klippe plenen der da jeg elsker å jobbe i hagen. Og det er muligheter etter nærmere avtale å få fikse litt i hagen. Og huset har tre stuer, det ene skal være bake hjørne, og en spise stue og vanlig stue, og jeg må lage plass til jentungen også. Hun skal ikke ha seng hos meg enda, men om så blir så fjerner jeg meg med ene stuen.

Jeg skal lage oppholdsrom til henne som er hennes eget, og oppe i andre etasje er det en gang, soverom, og fire små rommer, som er ypperlige til arbeidsrom, klesrom, og syrom, og malerom.

Så jeg flytter nå den 1. juni, men har god tid på meg til å flytte siden leiligheten her ikke går ut før 19 juni.

Jeg har fått litt støtte til møbler av venner, og nav, nav har bestilt kjøleskap til meg med liten frys i forhåpentligvis, kombi.

Også fikk jeg penger til seng, men jeg skal kjøpe brukt siden da får jeg kanskje råd til mer enn seng.

Det tar nok litt tid å fylle huset med møbler, da jeg er student og mottar AAP, men det er veldig fint at jeg har denne muligheten og kan bruke tid. For her i huset kan jeg nemlig bo lenge, langtidsleie. Med mindre noe skjer og de vil si meg opp. Eller omvendt. Lets hope not.

Har hatt den store mat prøven, praksis. 

Min egenvurdering. Mine tanker rundt prøven.

Det gikk veldig greit, jeg kunne gjort mye bedre men følte jeg gjorde det bedre enn jeg har gjort tidligere. Så jeg håper på en god karakter, men vet jo med det samme at det blir ingen 6 er , det skal mye til for å få 6 er i mat praksis tror jeg i og med at det er veldig mye å lære og å kunne. Veldig mye teori og praksis her, fagutrykk også helse, sikkerhet råvarer ja myye.. Og man blir liksom aldri helt utlært innen dette faget det er mye å lære, og evig mye faktisk. Så 6 er er noe man må jobbe seg til i over år å to, tenker jeg.

Men jeg følte det gikk veldig bra, jeg følte jeg var effektiv, og ikke dullet så mye med maten som min perfeksjonist side bruker å gjøre. Men skrelt kjapt, og kuttet alle matvarene samme tid i stede for en og en. løk, feks.

Også glemte jeg å koke ut mel smaken i kålstuingen, lol, dette er noe jeg vet og alltid gjør hjemme, og andre steder, samme når jeg lager suppe også. Når jeg lagde suppe til en hjelpende hånd haugaland var jeg så streng på at jeg måtte koke ut mel smaken før jeg hadde oppi kjøttet. Så jeg ble litt irritert på meg selv når jeg klarer å glemme å gjøre det under mat prøven på skolen. Men det får nå bare være, det er alltid ting man glemmer når man er under stress. Jeg hadde ingen grunn til å være stresset heller, læreren min sier alltid ikke stress, det går fint. Men det er vel  det at jeg vet det er en prøve, hehe.

Jeg hadde noens slurve feil, og en stor feil, jeg glemte å skrue på ovnen før jeg startet ! lol. og glemte å sette på rasteskapet. før jeg begynte. Men jeg gjorde alle utstyr klart dagen før, dette fikk jeg veldig mye skryt for. Jeg føler jeg har noen gode lærere, som faktisk lærer meg. Ja jeg er en vanskelig nøtt å lære fordi jeg er så forbaska sta, og jeg slet i begynnelsen med å ta til meg råd, fordi jeg vet best og kan best innstillingen min. Og nå dette halvåret har jeg gått mer inn for at jeg er her for å lære, og å gjøre feil er helt ok, det er en naturlig del av det å lære nye ting. Så jeg fikk vite at jeg var blitt flinkere til å ta til meg tilbakemeldinger, uten å bli sint. hehe. Ja , jeg kan bli sint. hehe. Det er ikke meningen men jeg er så påståelig.

 

Jeg har satt for høye forventninger til meg selv hadde bare 5- 6 ere i fjord. Og dette året er det vanskelig å følge opp de her gode karakterene mine. Spesielt når man har sp mange prøver. Det er bedre å begynne lavt og bygge seg opp med tiden. Som de andre sier. Og ikke før nå , forstår jeg det selv hehe.

Maleriet mitt, og jeg lærte noe nytt, slike øyeblikk gjør alt verdt det! Fantastisk. 

Jeg har malt og malt, sjø i mange omganger, og att og frem med alt , og tilbake og frem igjen. Og ikke funnet ut noen gang hvordan jeg maler skum i sjøen, sjø kanten osv. Og hvordan bølgene skal se ut dette sliter jeg med fremdeles, men fy søren. Fremgang. jeg fikk til skummet i sjøkanten. Og sanden min ser mer og mer realistisk ut, samme med sjøen.

Jeg så en youtube video på engelsk, og der var det en dame som sa det: Du skal prøve ut forskjellige strøk med penslene dine, bli kjent med penslene, Hva kan de penslene dine egentlig gjøre? Og lage? Hvist du vedner tuppen ned, og drar til hlyre hva gjør egentlig det? Hvordan ser det ut og hva kan det egentlig bli til?. Og jeg fant ut at med denne flate penselen min, kan jeg lage skum, prøvde forskjellige strøk, og til slutt fant jeg ut at det var ikke strøk som skulle til, det var faktisk å bare tuppe den nedpå og opp igjen, i forskjellige retninger. Med MYE hvit maling på. Og ha de mindre , med mindre mellomrom lengst bak, og med mindre maling på lengst bak, siden det skal være litt mørkere bak, og lysest fremme. Og større fremme. Neimen dette var så gøy, at jeg kasta meg opp på stolen på kjøkkenet og sto på stolen for å få perspektiv og ned igjen for å male videre.

Nå har jeg latt alt ligge og når jeg får en ide, maler jeg, jeg bruker kanskje en uke på noen strøk. Og andre ganger en dag på flere. Jeg ligger i sengen og sover, imens bilder kommer i hodet av hvordan jeg skal gjøre og hvordan det skal se ut.

Noen ganger må man gi seg selv litt slack i tøylene, og bare lene seg tilbake og nyte turen. 

Slappe mer av, og ikke minst være i nuet.

Jeg vet jeg har skrevet dette mange ganger, men jeg har glemt å ta det i bruk selv den siste stressende tiden.

Jeg merket, etter alle prøver, og øving, og øving, og maling, rydding, pakking, vasking, møter, og samtaler, psykolog timer, ta meg av hundene, og meg selv i samme slengen. Ikke kunnet blogge fordi jeg måtte fokusere på skolen. Og det hjalp på skole siden.

Men jeg tror at dette med flyttingen, og alt det andre utenom skole prøver, eller i tilegg til prøvene. At det har vært alt for mye på meg selv i det siste.

Det hele begynte med at jeg hadde spurt en veninne om det samme flere ganger, fordi jeg husket ikke at jeg hadde spurt om dert før, om igjen og om igjen.

Deretter fikk jeg en karakter tilbake, og jeg svarte på den og så gikk dagene, så spurte jeg om karakteren igjen.

Og så rota jeg med noen samtaler med de nye husvert jeg har, rota med datoen og påståelig som jeg er, kunne det virkes  helt feil ut,enn jeg mente det. Og att og frem med ting , skyldes stress btw.  Og jeg søkte på google, fordi jeg var redd for denne hukommelsen min. Er jeg i forstadiet på demens? Lol. Man kan jo lure etterhvert som man biter seg merke i at hele de to forje ukene er helt borte i detaljer.

Søkte opp, kan stress påvirke hukommelsen?

svaret jeg fikk opp traff meg midt i blinken,

 

Når vi er utsatt for mye stress eller når vi prøver å gjøre flere ting samtidig, kan det være vanskelig å konsentrere seg, og vi begynner å glemme eller huske feil. Hukommelsen kan virke dårligere på dager man er syk eller når man er sliten etter en lang dag.

 

Og jeg tenkte med meg selv, fytti katta at flere har sagt dette til meg før, jeg er bekymret for janne britt , og det at hun driver med så mye på en gang, det er ikke bra. Og jeg har bare sett forbi det, fordi jeg er en hyler på å balansere flere ting samtidig. Alltid gjort det liksom. Men denne gangen gikk det ikke. Jeg har blitt påvirket av mitt eget tempo, og mine egne interesser og gjøremål.

i have to cut myself some slack! Seriøst. Det går motsatt veg, enn jeg ønsker og prøver å oppnå. !

Ellers håper jeg at dere alle har hatt det fint, og at dere hadde en fin 17 mai, jeg lagde suppe på 17 mai, fiske suppe ,  70 liter. Det var meget tungt, men det ble veldig god suppe ut av det.

Nå skal jeg slappe av, spise is med masse lakris saus , og sjokolade som stivner på isen. Andre ville blitt kvalm, hadde de sett det. Ja jeg skal vise, med ett bilde hehe. Og så skal jeg rett og slett bare CHILLE i hele dag. Og dysje, klippe neglene mine. Hundene har klipt sine negler så da er det min tur. Og bare tenne noen talg lys, og slippe meg helt fri for alt en stund , hvertfall for resten av kvelden.! hehe.

Ønsker dere alt godt, så snakkes vi på siden.

Før du går , svar meg på dette: Hva gjør du ? For å stresse ned? , har du tendens til å balansere for mange baller i luften på en gang?

 

Mvh. Luckyluka ! Stooor klem. !

En ekte Norsk Birøkter – Vi Intervjuer Steinar Rønnevik En favoritt både blandt bier og Elever !(Jysla Godt)

 

Jeg går jo som sagt på Hauge videregående skole som er en tilrettelagt skole for oss som har sklidd litt ut av systemet, kanskje med en rusbakgrunn og eller psykiske diagnoser som hindret vår veg i vanlig skolegang.

Denne skolen har virkelig vært til stor hjelp for meg, for søren. Jeg har 4.1 i snitt, når tid hadde jeg noengang så høyt i snitt på skolevegen min da? Aldri, faktisk.

Og jeg har jo en hel haug kjekke lærere som har bidratt til denne suksessen min og fulgt meg på min veg videre. Steinar Rønnevik , han er en av mine flere favoritter , men ikke si det høyt !

Steinar Rønnevik han begynte med å produere sin egen honning egentlig først ved at han ville ha noe å gjøre på også bryr han seg veldig om naturen og insektene.

“Jeg måtte ha noe å finne på, og tenkte om jeg skulle begynne med dykking igjen. Men så nei jeg gjorde ikke det så da gikk jeg på jeger kurs , og lurte på om jeg skulle kjøpe våpen men så tenkte jeg at nei jeg begynner rett og slett med bier!” Steinar Rønnevik. 

 Vi ler godt!.

“Og da begynte jeg på biekurs, så fikk jeg tak i 2 kuber og det er vel nå 6 år siden.”

Vi sitter inne på skolens gamle kafeteria og har en koslig prat så spør jeg han om han har noen spesiell utdanning her, eller om han er selvlært.

Han svarer:

“Alle må gå på ett birøkter kurs for å få lov til å starte med dette her.”

Men han har ikke bare ett birøkter kurs i bakhånd, han er faktisk også utdannet kokk, og han jobber på Hauge videregående skole som resturant og matfag læreren min. Han er kjempe flink i dette her med mat noe som bringer frem store fordeler når det kommer til matlaging, rutiner, smak og honningen generelt.  Han er også utrolig glad i natur og han viser stor omsorg for alle levende organismer. Også er  han utrolig glad i biene sine,  og har også enormt stort hjerte for de. Det ser ut til at bienes velferd er en av de større prioriteter. Etter hva mitt syn møtte når vi besøkte to av hans bikuber hvertfall. Fy søren så flott ! Han har jo holdt på med dette en god stund nå, og har hatt bikuber på litt forskjellige steder.

“Dette er vel den 7 ende sesongen, tenker jeg.”

“Jeg har hatt frem til nå  hatt kuber på to steder , 1 i sveio der var det hovedsakelig lynghonning også har jeg hatt 5-6 kuber i sandvik ved sandvik camping. Der har de slik helårs honning, alt som de samler av nektar fra seljå springe til lyngen har sluttet av avgi nektar .” – Steinar Rønnevik. 

Jeg kan ikke hjelpe meg for å spør , selv om man egentlig har fått ett veldig godt svar tidligere: ” Hva er det som egentlig skiller din honning , fra den på hyllen i butikken? ”

Han svarer på en morsom måte:

“Honningen min er jo produsert fra alle mine flotte damer” ( refererer til biene ).- Steinar Rønnevik

Som nevnt tidligere har steinar rønnevik ett stort hjerte for omverden og alle levende organismer , som bidrar til at han ønsker å hjelpe de her pollinerende insektene. Uten de vil menneskemengden møte store problemer. Bier og Humler pollinerer blomstene ved at de samler nektar. Og det er i grunn dette med å ivareta denne driften,  som driver Steinar Rønnevik. Og at Han liker veldig godt å være ute i naturen. Vi skulle nok hatt en god del flere som han etter min mening.

“Det er bare det at jeg liker å være ute i naturen, også har vi dette med at insektene holder på å bli utryddet. også er det for polinering.”- steinar Rønnevik.

Han har  hatt en hytte  der hvor kubeene sto rett der ved han bodde, sier han. Og at dette blir et fremtidig mål.

“Det var veldig kjekt når jeg hadde en hytte og kubene sto der jeg bodde. Det har jeg ikke lenger, men det er jo også ett mål og få til i senere tid.”- Steinar Rønnevik.  

 

Jeg selv er ikke så flink av meg at jeg passer på at insektene ikke blir utryddet. Jeg har nå klart å drepe blomstene mine, som faktisk har fulgt meg igjennom tykt og tynt igjennom rushistorikken min levende til alle tider. Men nå, nei nå har jeg klart det. Og jeg aner ikke en gang hva. Men jeg har blitt flinkere å slippe ut insekter som kommer seg inn i boligen min da, i stede for . ja . Du vet!

Steinar Rønnevik sin honning , den har blitt merket med en ubegrenset holdbarhet ! Det er første gang jeg har sett dette før faktisk.

Her har han ubegrenset holdbarhet fordi det hele er naturlig fremstilt , og de inneholder kun de stoffene som biene produserer til nektaren.

Det er de stoffene som biene produserer og tilsetter i nektaren , og som også gjør at det blir honning. De har funnet honning i den gamle egypten , pyramidene .” Sier Steinar Rønnevik. 

I gamle Egypt ble honning blant annet brukt i balsamering. I Roma, på Julius Cæsars tid, var honning en verdifull vare og et akseptert alternativ til penger og gull, blant annet for å betale skatt. I dag brukes honning hyppig som et sunt og godt søtningsmiddel i teen, og når man kjenner seg litt tufs og småforkjølet.

Honning er en virkelig eldgammel mat. Spor av dette stoffet er funnet i svært eldgamle fossilfunn og til og med i gravene til populasjoner som levde for tusenvis av år siden!

 

1. Honning har ingen utløpsdato

I motsetning til all annen mat, har honning den fantastiske evnen til å bevares over tid , og hvis den oppbevares under vakuum, nyter den et nesten evig liv. Det kan bokstavelig talt forbli spiselig selv i årtusener. Beviset på dette er gitt nettopp ved det faktum at noen historikere har funnet små mengder honning inne i egyptiske graver og bare tenk … fortsatt spiselig!

 

Honningens evne til å bevares over tid har vitenskapelige forklaringer. Det er faktisk et stoff som slett ikke er gjestfritt for spredning av bakterier som vanligvis trenger fuktige omgivelser. Honning er et lite fuktig stoff siden bier bruker en slags ventilasjon for å sikre at alt vannet som finnes i stoffet fordamper. Dette forhindrer dannelse av mugg eller bakterier over tid. En fantastisk prosess!

 

2. Det er feil å ha honning i kjøleskapet

Hvorfor ha honning i kjøleskapet hvis den har evnen til å holde seg intakt i årtusener? Honning blir ikke dårlig , dette er dens naturlige disposisjon. Oppbevaring i et kaldt og fuktig miljø som i et kjøleskap kan endre smak og kvalitet. Videre favoriserer og fremskynder spesielt kalde omgivelser krystalliseringsprosessen. I kjøleskapet kan honningkrukken din absorbere fuktighet og bli ødelagt.

Og ikke minst kommer den med en bruksanvisning! Honning må ikke gis til barn under 12 måneder.

Dette er fordi det kan inneholde sporer som kan utvikles til botullisme- bakterier i barnets tarm. I tarmen vil disse bakteriene produsere gift som fører til den svært farlige sykdommen spedbarnsbotulisme. Derfor skal også foreldre, eller andre som har spist honning ha veldig god hygiene etter å ha spist det. Jeg synes det er ekstremt flott at han setter dette på som merkad på glassene sine.

Snakk om søte glass og kul logo!

Han har to forskjellige typer størrelser også har han en pollenrik Haugesunds honning, og en tredje sort som heter sandevikshonningen.

Her er Haugesunds Honningen som jeg selv har hjemme. Hans flittige bier sanker inn nektar fra alt som blomstrer fra mars til oktober i havgapet på Kalland nord for byen. Fra Svaberga i viksefjorden til toppen av Brattafjell finner de dette “gullet” som gir deg hint av salt og friskhet fra fjord,skog,mark og fjell. Denne gir deg sommerfølelsen.

Og det som er så rart at før jeg leste dette på glasset så tenkte jeg i det jeg spiste en skje , som jeg gjør hver morgen av denne her for alle de gode næringsstoffene man finner i dette. Så sa jeg til meg selv at denne minner meg om gode sommer tider fra barndommen.  I det jeg satte den på tungen så flashet det minner med denne smaken som er så gode fra min sommer tid fra barndommen. Det er noen av de beste minnene jeg selv har. !

-. Honning som er produsert av birøktere og deres bier er 100% naturlig.” Sier Steinar Rønnevik. 

Jeg spør Steinar Rønnevik om hvilke mål han har, om han har noen fremtidsplaner for denne nydelige honningen ?

“Det er bare for hobby, og for å dele med venner og bekjente. også har jeg gjerne ett mål om at jeg skal få kunne åpnet en liten butikk eller utsalg hvor jeg skal selge det ,og andre ting jeg produserer. og lager. Jeg liker godt å lage mat til andre !”Svarer Steinar Rønnevik. 

Jeg har alltid lurt på om honning er bedre enn sukker, og på hvilken måte er det bedre. Dette får vi besvart veldig godt her.

“Sukker er karbohydrater., og det er jo honning også, de gir samme kalorimengden men alikevell inneholder honning så mye andre naturlige næringstoffer som er bra for kroppen som antioksidanter. “- Steinar rønnevik.

 

Han legger til ett godt tips for oss som ønsker å bytte ut sukkeret med honning for å bli litt sunnere:

  • “Det som er veldig viktig når man skal blande det inn i sammen med te og slik må det ikke være glovarmt, ikke være 80-90 grader. Kanskje ikke mer enn 60 grader for ellers dreper det alle de viktige stoffene som er i honningen.”- Steinar Rønnevik. 

Han Legger til : ” Det har jo netopp vært på nyhetene at 70-80 prosent av hopnningen som er å finne i norske  butikker er importert i fra andre land, og er egentlig bare sirup og tilsatt noen smakstilsetning og det må folk være ops på. Norsk honning kjøpt av en birøkter er det beste og det tryggeste, det koster selvfølgelig litt mer.”– Steinar Rønnevik. 

Men jeg personlig, vil si at det er definitivt verdt det selv om man må betale litt mer, så får man EKTE honning. 

Men det vil jeg jo si er verdt det om man da kan få ekte honning for en bitteliten sum mer, i stede for sirup med smakstilsetning så sier jeg bare go for it, man bruker jo ofte honning for å slippe de her tilsetningstoffene og de negative sidene med sukker feks som meg selv.

Tor Johnny Lillebakken ( Kokk) Anbefaler Denne Honningen. Vi har også intervjuet han for å høre hans meninger. 

Her står jeg med Tor Johnny som også er utdannet kokk, og jobber som lærer på resturant og matfag vg2 på Hauge Videregående skole. Dette er også en av våre gode lærere som er utrolig flink å undervise og lære bort, og i tilegg ha tolmodighet til slike som oss.

Jeg spør han hvordan han kjenner Steinar Rønnevik, de kan faktisk gå en stund tilbake i tid  til da de jobebt i offshore . Og da forteller han :

“Han kjenner jeg først og fremst i fra offshore, vi jobbet jo sammen i offshore og der fikk jeg jo bli kjent med han littegrann der.”

“Også har vi jo jobbet sammen her på Hauge videregående skole.” Tor Johnny Lillebakken.

Han Synes Steinar er en hyggelig herremann med ett stort hjerte. Det er noe han Steinar er vel kjent for så er det omsorgen han har for både andre elever, lærere og andre små skapninger på jord.

“Steinar er jo en hyggelig herremann, med ett stort hjerte! “

“Jeg har smakt den fantastiske honningen, og jeg er jo veldig glad i den honningen der. Jeg har sett når han holder på og jeg har sett hele den prosessen hvordan han hoplder på og hvor mye arbeid han legger i det. Og det er veldig mye altså. Så jeg kjøper jo altid honning av Steinar når han er klar med den om høsten. Fordi det er fantastisk å ha på en ny fersk brødskive !”- Sier Tor Johnny Lillebakken. 

Ønsker du å prøve denne nydelige honningen han lager så kan du faktisk få en mulighet til det nå, jeg legger ved informasjon under her.

Jeg håper du likte dette innlegget /Artikkelen det ble til. Det var virkelig en hyggelig artikkel å skrive om. Noe så godt og positivt er alltid gøy å skrive om. men denne artikkelen skilte seg veldig ut i forhold til hva jeg ellers skriver om. Og dette fordi jeg bare måtte dele denne honningen og intervjuene fordi jeg elsker denne honningen som han lager ! Og synes at den fortjener en del oppmerksomhet. Jeg deler stortsett ikke slike innlegg, så det bør si sitt alene !

Like du innlegget? del gjerne så blir jeg kjempe kjempe glad. Dette er ikke betalt annonsering ! Det er kun fordi jeg syntes det måtte deles av hele mitt hjerte.

har du spørsmål så legg gjerne igjen en kommentar, eller ønsker du å legge igjen en fin kommentar bare for å være snill så setter jeg utrolig stor pris på det også ! Spesielt !. <3 Så vil jeg ønske dere alle en meget fin dag videre.

Stor KLem Fra LuckyLuka.

Begynner å finne balansen igjen , etter å ha sluppet ut av fengsel❤️

Balansen igjenopprettes endelig etter fengselet. 

Hei alle sammen,  i dag ha jeg klart å balansere det hele helt fint. ; Skolen,sying,mat,hundene,tur,vask,og klær,rydding,blogging.

Og jeg sto opp hele helgen på en normal tid id , noen ganger får jeg lyst å bare sove ut hele dagen.

Men jeg finner det mye bedre å kunne ha hele dagen på meg til å gjøre det jeg elsker å gjøre.

Så i dag har jeg sydd noe som først begynte og skulle være en crop top men ettersom jeg sliter med å lage mønster i 3d , eller feks når jeg skal få den tett sittende rundt brystene så blir det vanskelig å rappe hodet rundt i alle detaljene hvordan og se det for seg på vrangen og på rett veg.

Men etter å ha prøvd laget n stund fant jeg ut at den passer fint til det sirkelsljørtet jeg hadde sydd fordi den toppen jeg laget til dette klippet jeg av fordi den ble ikke fin. Og egentlig hadde jeg kjøpt de stoffene av denne grunn også fordi de to stoffene skulle være sammen på en kjole.

Her er resultatene, og no n bilder av undervegs.

Sirkelsljørtet er sydd i to lag dobbelt slik at det er tykt. Og det er veldig behagelig å ha på. Også er det åpen sprekk ved siden nede.

Deretter  ryddet jeg og fant endelig kjøkkenbordet igjen , gud så deilig ! Jeg har fullført en kjole nå. Håper jeg snart fullfører den på skredderdukka også. Den er en mer sånn gammeldags kjole da , men jeg liker den stilen.

Så etterfulgt av å finne kjøkkenet begynte jeg på

middag, fiskegrateng med poteter og gulrøtter og purreløk. Helt enkelt , men fy søren så godt og det slår aldri feil !

Etter å ha satt maten på kok, fant jeg frem kjøkkenbordet igjen etter at jeg har sydd i hele dag.

Fant jeg frem skolesakene. , Fordi jeg skal jo ha fremføring i morgen så har jeg hatt en øve fremføring så jeg vet mer hva jeg bør og ikke bør bruke. Og kan opparbeide meg en enda høyere karakter. Så jeg ønsker å bruke   resten av kvelden på dette nå da. Så ble egentlig bare ett kjapt blogg innlegg i dag.

Og er hekta på  shameless på hbo. Så vanskelig å ta øynene fra TVen når den står på. Men får bare skrue den av og enker jeg. Har fått gjort en hel del, har bytta ut alt på powerpoint presentasjon min med ting jeg har lært og kan fra før slik at jeg slipper å lese av ett dokument når jeg fremfører denne presentasjonen. Håper jeg hvertfall! Hehe

Jeg føler jeg endelig ha funnet balansen i livet mitt igjen etter at jeg kom ut fra fengsel og alt var helt rart. Hang etter med skole arbeid og alt stoppet liksom opp. For så komme ut til ett hjem jeg pliteig ikke følte meg til vennet lenger. Nei det var rart. Men vi er pattedyr , noe som er ett dyr som er eksepsjonelle til å tilpasse seg ny omgivelse. ! Alt ordner seg for alle !

Ønsker dere en kjempe fin mandag ! Hva synes du om kjolen ?

Har du sydd noe før ? Evnt tar jeg gjerne imot tips !

Mvh luckyluka.