Middags tips med oppskrifter

Lasagne, med fucaccia toppet med pepper, løk og maldon salt.

Dessert karamell pudding.

Det er dette vi har laget på skole kjøkkenet i dag, og det smakte fantastisk.

Oppskrift kommer nederst. ! Først litt om dagen:

Jeg kom litt for sent i dag, fordi jeg skulle egentlig ikke på skolen tenkte jeg på grunn av formen min. Jeg blir litt i ilag etter ett samvær med mitt barn i fosterhjem. Det skyldes absolutt ikke barnet eller vår tid sammen , fordi vi har det så kjekt sammen. Og hun er  værdens beste lille jente som jeg elsker mer enn alt.

Det skyldes bare hele situasjonen generelt.

Back too the food, skolen.

Når jeg da kom på skolen, visste jeg ikke hva vi skulle lage og hadde ikke vært dagen før fordi jeg var på samvær den dagen så hadde ikke gjort noen forberedelser , ikke arbeidsplan, ikke oppskriften hadde jeg sett eller gått inn igjennom.

Så når jeg kom sa at jeg hadde ingen forberedelser , så fikk jeg til svar ,”nei men det har ingen.”

Godt var det , personen trodde jo jeg var på skolen i går sikkert fordi de andre hadde jo forberedelser.

Men det gjorde at jeg ikke var redd for å begynne på noe jeg ikke har laget før,det var det som var tingen ,jeg var litt skeptisk for å begynne på noe jeg ikke visste hva eller hvordan til å gjøre , så da hopte jeg faktisk rett i det fordi jeg trodde vi var på samme bølgelengde hele klassen når det kom til dette. Uten forberedelser hehe. !

For meg på kjøkkenet i dag var litt kaos i hodet , for det ble så mye rot atter en gang rundt meg, og ting ble tatt bort som jeg hadde lagt klart. Det ble litt hektisk, for det første var jeg for sen. Så måtte jeg finne ting på nytt og fjerne ting at jeg fikk plass.

Men det gikk jo greit alt i alt ble det ett kjempe resultat, det endte jo med at jeg  ikke fikk tid til å lage karamell pudding da. Men like greit for di var ikke ferdig i tide til vi skulle hjem.

Så i morgen må jeg ha forberedt meg på hva som gikk og ikke gikk bra , og endre ting og bestemme meg hvordan jeg skal gjøre det hele.

Lasagne gikk kjempe fint , fucaccia gikk også eksepsjonelt men det har jeg laget en del ganger nå og begynner å bli up for nye utfordringer.

Så jeg prøver meg på karamell pudding i morgen, oppskriften legger jeg også ut da for de som har lyst å lage dette selv hjemme.

Jeg begynte å lage fucacciaen , fordi den tar lengst tid. Så frem til at en ikke skal lage karamell pudding da. Den skal stå på kjøl noen  timer.

Anbefaler å ikke bruke så mye mel i fucacciaen, og ikke jobbe med den, la den være lett og løs.

Bruk kjøkkenmaskin så går det mye fortere og i tilegg herjer vi ikke med den på samme måte den får beholde en del av luftigheren.

Fremgangsmetoder står det i oppskriftene jeg har , så bare følg de så går dette kjempe fint.

Jeg personlig begynner å like meg på kjøkkenet , men jeg er jo en som helst liker p jobbe alene på grunn OCD og mindre kaotisk.

Mitt kjøkken hjemme er strøkent , det samme er hele leiligheten og balkongen min blir sopt hele tiden og ryddet.

Jeg er ganske opptatt av å ha det ryddig. Men klart når jeg kjenner at jeg blir stresset så prioriterer jeg maten først. Og rot og uorganisert gjør meg stresset, og lite plass også.  Og det blir ofte slik på ett storkjøkken desverre.

Og det er alltid noen som trenger mer plass enn den de har fått tildelt , som på skole banken også er det alltid noen som kaster tingene sine på en annens pult når de har en egen. 😅

Men man må lære å jobbe i det , og å kommunisere.

Jeg kastet fucacciaen når den hadde stått i kjøkkenmaskinen rett oppi langpannen, og lot den heve der veldig lenge , og så prikket jeg nedi den og la på ting for så å la den heve igjen etter at jeg hadde tatt i den.

Den ble ekstremt luftig, jeg må si jeg har lært en del ting jeg trodde jeg kunne fra før av å gå på skolen og ser at alt kan faktisk bli bedre. !

Vi er liksom aldri ferdig utlært , og vi kan alltid lære nytt.

Først var jeg jo litt pirket for at jeg ikke skulle gjør som jeg alltid gjør fordi jeg følte da at min metode som har funket for meg ikke var godt nok, men nå ser jeg jo at det var jo bare for at jeg skulle lære å bli enda bedre. Det kan alltid bli bedre , ikke tull en gang.

Jeg var fornøyd med min brød mat før , men nå ville jeg ikke hatt det selv en gang. Det duger , men ikke som min bakst blir i dag bare av å gå på kjøkkenet på skolen ett par ganger så har den blitt myyye bedre. Her er oppskriftene, hold inne på bildet så kommer det opp en liste , klikk lagre så har du det på telefon/dataen din sp kan du zoome vidt det er behov for det.

Når jeg kom hjem.

Ble det litt soling på meg på balkongen, hadde ganske vondt i beina når jeg var kommet hjem.

Og så ble jeg så ufattelig trøtt, jeg hadde med middag til hele familien, og spiste en del også.

Rart nok så fikk jeg ikke vondt i magen enda til så mye melk som ble kokt opp til ostesausen.

Det er første gang på flere mnd jeg har kunnet spist noe med melk i uten å få vondt.

Men oppblåst ble jeg jo selvfølgelig ! Den slår aldri feil, bare se på bildet. Haha!

Jeg sovnet på sofaen sittende så trøtt var jeg ! Så nå har jeg netopp vært ute med hundene og funnet middag til de også.

Vi møtte nabo katten i dag, det gikk ikke så bra.

Her jeg bor, når jeg går ut ytterdøren min kommer jeg da til alle andres dører i en gang før jeg går ned trappen. Og rett over oss sto nabo katta.

Og hundene  gikk amok! Så kom hun ut og åpnet døren for katta si , og jeg følte jeg fikk ett blikk. … U know? Blikk…

Jaja, det er nå bare som det er det. Jeg må få gå ut med hundene. Jeg har i det minste bånd på mine dyr , hehe 😅😂😸👍

Katter er minst like farlige de , hunden her ble angrepet av en katt som trengte seg inn på våres altan. Helt uoppfordret. Og den hadde absolutt ingenting der å gjøre.

Normalt sett holder de seg på sin faste løype, men i parring tiden så trekker de ut av den og da er de ganske farlige for hunder.

Selv kjenner jeg noen som ble angrepet av katt også som barn ute når de lekte.

I morgen skal jeg lage dronning Maud , live YouTube video til kanalen min på YouTube.

Live YouTube video i morgen. Søk luckyluka .

Abonner så får du varsel når den kommer.

Jeg har handlet inn alle varene , men det blir en utfordring fordi jeg har ikke alle redskapene jeg trenger. Som rasp, og tror jeg mangler den ene vispen til kjøkken maskinen min.

Så jeg må skjekke at jeg har alt jeg trenger , vist ikke for jeg “jukse litt ” hehe !

Det en trenger da er

3 egg.

3 ss sukker.

3dl fløte.

100-200 g sjokolade.

Vist du har lyst å delta når jeg streamer live,så gjør du det. Det er bare hyggelig det. Så skal jeg prøve å forklare så best jeg bare kan. Det blir min første live YouTube video. Og det skyldes ett råd jeg fikk av en annen youtuber i dag. Så det blir spennende.

Nå må jeg gå å legge meg , jeg skal tidlig opp i morgen på skolen. Må først gå tur med hundene å mate de før vi kjører til skolen.

Fy faen hvor mye de hundene i nabo laget og mine har bjeffet i dag, og de alle har vært ville ! Hørte en nabo brøle til sin når jeg gikk tur. Haha. Så etterpå en annen nabo også. Men ikke like høyt som den første.

Jeg har streamet Lucifer på Netflix nå i det siste , og det er andre gang jeg ser det fordi Netflix begynner å gå tomt for nye serier og filmer.

Og det var ikke konge det som kom ut sist nå. Så har jeg jo sett alt der og , nå snart finne meg en annen streame plattform.HBO ska vistnok være greit ? Kommenter med ideer gjerne om du har noen ideer til meg.

Og har du spørsmål så spør i veg !

Jeg vil gjerne connected mer med dere leserne mine , så kommenter å spør i veg.

Det var noe av det jeg gledet meg mest til med å bli rekruttert til hovedplattformen til miniblogg.

BLIGG.NO ! 😸👍 Kommentarfeltet. ❤️ Få bedre kontakt med leserne mine ❤️

YOUTUBE KANAL: LUCKYLUKA

ABONNER, KOMMENTER , DEL . 😸

STOR KLEM FRA LUCKYLUKA. !

Ønsker dere alle en super fin natt videre, så snakkes vi på i morgen. ! Lykke til med matlagingen!

 

 

 

 

 

 

 

Samvær med jentungen min, som bor i fosterhjem

I dag har jeg hatt samvær med jentungen

Jeg tok meg fri fra skolen hele dagen i dag for å forberede meg , fordi jeg gru gleder meg da det har gått noen uker siden sist gang.

I dag har jeg vært på kino, med prinsessen min.

Jeg ankom til Haugesund en god tid før , fordi det var så sinnsykt trafikk så da tenkte jeg at endten må jeg ta en buss som er der 10 min før jeg skal være der, eller tre kvarter før. Det ble tre kvarter før i tilfelle jeg sto i kø med bussen på veg bort selvfølgelig. Vil ikke gå glipp av ett eneste lite sekund. !

Jeg hadde handlet en del skole klær, stor klespakken si det er nytt skole år.

Jeg har gjort meg den vanen å stille opp mer med klær og nødvendige utstyr som trengs. Fordi jeg har så lyst å stille opp å ta ansvar.

Så når jeg var ankommet til byen, gikk jeg ned til byen og kjøpte meg en varm kaffe mocca og tok noen bilder til bloggen imenst.

Vi skulle se en super søt barne film , DC-SUPERKJÆLEDYR LIGAEN.

Dette var en morsom film asså ! Anbefaler den skikkelig mye til foreldre med barn.

Når jeg var i Telemark kjøpte jeg en del godteri fra America byen, og Bø Sommerland ting , og en drømmefanger som jeg forklarte til henne at denne her henges over sengen, og den tar bort alle de skumle drømmene du får og bytter de ut med koslige morsomme drømmer.

Dette var stas , og jeg kjøpte en matchende genser til henne som den jeg har på meg , fordi det er min stil og jeg ville hun skulle få litt av mitt.

Så hadde jeg malet ett bilde til jentungen, for en stund siden som jeg også hadde med til henne.

Her er drømme fangeren , fant ikke bilde av maleriet jeg malet til henne , antageligvis slettet det fra enheten min ve uhell. Men det viktigste er at hun har orginalen , det er en ulv med lilla og blå i fokus farger. det var så fint å få se henne igjen , seriøst ! Men det er klart at det er vanskelig å ha det slik.

Sensurert ansikt fordi jeg ikke ønsker å offentligjøre min datter.

 Der er mitt største høydepunkt ! ❤️

Jeg elsker henne over alt på jord , og uansett hvordan ting er så er det ingen som kan ta fra oss kjøtt og blod båndet !

Og dette er den tøffeste jenta jeg noen gang har møtt ! Og hun er min❤️

Det har vært en helt fantastisk dag i dag på kino med denne super gulljenta mi ❤️ Og jeg ser så frem til neste gang.

Vist noen har spørsmål om dette , og situasjonen så kommenter gjerne.

Eller vil du høre mer om situasjonen , då kan jeg også skrive ett innlegg om hvordan det er for meg ø i denne situasjonen. Med eller uten spørsmål fra dere.

Det er ikke noe ø legge sjuk på at det kan være veldig tungt , og det har vært enda tyngre.

Nå er jo jeg oppegående , og langt borte fra rus , og miljøet. Så ting går jo fremover nå.

Jenta mi er den herligste , beste og skjønneste jenta på jord ❤️ hvert sekund er hun i tankene mine ❤️

Vi pratet og lo, og spiste godteri på kino , det var utrolig koslig.

Og vi kan absolutt anbefale denne filmen videre til alle dere andre , den var skikkelig gøyal!

Hjemme før jeg skulle avgårde , måtte samle meg. 🙂❤️

Så var jeg på en liten photoshoot for meg selv i byen HAUGESUND SENTRUM før jeg skulle på samvær, drakk kaffe mocca på BONBON , og gikk meg en fin tur. 🙂❤️

Så handlet jeg en del inventar til balkongen , HALV, AV HALV PRIS PÅ NILLE ! Alt kom på under 500 kr, og da handlet jeg også to senge stretch laken  til dobbelseng. De kostet nå 124 kr .  tusen takk for at du ville lese mitt blogg innlegg, det setter jeg utrolig pris på.

Har du spørsmål , ideer til ting du vil se meg blogge om /lage YouTube video om ? Skriv en kommentar.

Besøk min YouTube kanal søk LUCKYLUKA PÅ YT.

Abonner , kommenter og del ❤️ tusen hjertelig takk , stor klem LUCKYLUKA.

Terningkast 6🎲Basar-En hjelpende hånd haugaland

Tidenes beste basar.

i dag har jeg vært på basar for en hjelpende hånd Haugaland en frivillig hjelpe organisasjon som min mor driver.

Og jeg må med ærlighet si at dette var tidens beste basar. Og jeg gir den ett terningkast 6 !

Egentlig skulle jeg bare på basar, men i dag var jeg helt i hundre og hjalp til og bidro der jeg kunne.

Det hele startet med salg av lodder ved døren, folk kom fra 15:30 og det startet egentlig 16:00.

Så først stod jeg og solgte lodder, selv om jeg ikke er så god på akuratt det så var folk veldig tolmodig og hjalp meg å lære det hele så da gikk det rimelig kjapt.

Jostein, fra mat under broen(en annen frivillig hjelpe organisasjon) kom med sang og musikk.

Det var rått!

Deretter kom mamma med en velkommen tale og fortalte litt om hvem de er og hva de gjør,  Hauge videregående skole ble også nevnt som den eksepsjonelle skolen de er. Skikkelig fin tale, og meget bra informert.

Så ble jeg stående ved kake salg bordet en stund, deretter ved lydstudio.

Glenn Tony som er med å hjelper utrolig mye og godt til i en hjelpende hånd Haugaland talte ett nydelig bibel vers og presenterte, Håkon med sjøen gir seg aldri prosjektet som hjelper folk med diverse påsmurt, møter, legemiddel assistert behandlings møter og diverse hjelp i rus og psykiatri for at folk skal få den hjelpen de har rett på og få rett behandling.

Deretter fortalte Håkon om sitt prosjekt han startet for 9 mnd siden som ble så vellykket.  Som jeg skrev over her.

Det som var så morsomt var jo at han ikke visste at han skulle tale før samme dag og ble “tatt litt på sengen” om dette.men han fikset dette kjempe bra !

Og Jostein med mat under broen (en annen frivillig hjelpe organisasjon) fortalte også en del om hva de gjør, de leverer mat , middager og kos til de under broen i haugesund.

Det trengs så utrolig mye dette arbeidet de gjør ! Alle sammen var så utrolig flinke og fikk delt viktige budskapet og informasjon.

Det ble kake salg , vaffler som Glenn Tony stekte som var nydelige !  Kaffe, og saft.

Og teamet som var med å hjalp  til var så effektive og positive hele tiden, og flinke !

Så tenkte jeg at alle har fått høre om alle som hjelper til når folk får behov for en hjelpende hånd av forskjellige årsaker, men det de ikke har fått høre er om noen som har fått all denne hjelpen.Direkte fra noen som mottok hjelpen i over lengre tid.

Så der kom jeg med ett inspill , og fikk for meg å plutselig prate om hvor jeg har vært, og når og hvorfor jeg trengte hjelpen av EN HJELPENDE HÅND HAUGALAND, Frelsesarmeen, håpets havn,  (frivillige hjelpe organisasjoner som hjelper med mat ), og hva denne hjelpen har gjort for meg.

Og ikke minst hva min fantastisk flotte og gode mamma gjorde for meg og mangen av de jeg var rundt på den tiden.

Om  hvordan jeg ramlet ut , og at jeg ikke hadde så mye penger til mat og at mamma bidro med klær, mat og til og med brus..

Og det gjorde dagen min hadde jeg brus og noe godteri. Rart hvordan sukker kan hjelpe mot abstinenser. !

Og tidligere i rusen når jeg var med noen som ikke hadde mat så stilte mamma opp med en hjelpende hånd Haugaland med mye mat og drikke.

Og møbler og alle ting som trengtes, fikk jeg også mye hjelp med fra medlemmene i organisasjonen på fb gruppen.

Ikke bare stilte hun opp for meg men mangen i samme situasjon.

Og jeg fortalte at vi trenger de organisasjonene , så mye !

For vi gjør det ! Og det er utrolig mangen som trenger hjelp!

Og jeg fortalte at jeg også er med å hjelper til når det trengs , og at det gjør noe med en selv når man får være med på å hjelpe andre !

Og ikke minst det å få gjøre opp for noe av det dårlige en selv har gjort mot andre også.

For det er ikke noe å legge skjul på at man skader andre og sårer andre når man er påvirket uten å en gang tenke over det eller alltid vite at man gjør andre vondt.

Vi mener det jo ikke , hvertfall ikke alltid ! Men det bare skjer. Og da gjør det godt å få gjøre litt opp for det da , og det å få gi noe tilbake igjen etter all den hjelpen jeg selv har fått !

Og så til slutt da måtte jeg jo si “oi, så må jeg jo ikke glemme å si at jeg har vært rusfri nå da i 8 mnd”.

Da kom det en stor uventet applaus !

Og så  det godeste  er jo hvordan alle stilte opp, og så  hvor de trengtes og bare hjalp til der.

Deretter begynte vi på lodd trekningen, så jeg sto ved talerstolen og skrev opp de som ikke var tilstedet for å hente  gevinsten sin, og leste opp hva gevinst som skulle trekkes ut der å da.

og Glenn Tony og Anita sto nedenfor meg og trekket loddene ut random fra en app på telefonen og leste opp navnene.

Deretter å ha trekt ut lodd bøkene , begynte vi på bord loddene.

Da sto jeg og leste opp fargene og bokstav og tallet høyt , gjentok to ganger.

Og jeg syntes det var så gøy å få liv å gjøre det.

Så jeg var jo helt gira , og leste det opp sent , gul-O- nitti……wait for it 5! Gul O 95 😆 så hører vi bare , åååårh! Søren ! Fra mangen og en “jess”  Hehe. Det var morsomt. !

Det som var ganske kult var att en person som vant feks en eu kontroll, hadde faktiske problemer med bilen sin og hadde behov for det. !

Og alle barneleker og div, kom til alle barna i trekningen. Vi sto i Guds hus ! Så det forklarer nok mye.

Når vi kom til en leke som jeg syntes var så utrolig kul at til og med jeg ville ha den! Da sa jeg :” GUD vær så snill å trekke et barn nå”.

Så putta jeg hånden ned i bøtta og vridde hånden til den stoppet og pang, der var loddet. ! Og det var så nydelig når det var faktisk ett barn som ble den vinneren av denne gevinsten og !

Nei for en fantastisk dag !

Det var mye latter og glede , og hele rommet lyste opp av godhet. ! Og så mangen som bidro med rene hjerter det var helt fantastisk flott å få være med på det hele og få ha så mangen gode opgaver. !

Det kom jo som ett sjokk på alle at jeg skulle prate plutselig , og at jeg sto og talte , og leste opp alt og slikt. Fordi vanligvis er jeg folke sky, og føler at angsten min henger litt igjen fra før og kan komme tilbake.

Men i dag var det noe helt spesielt som skjedde med meg , som gjorde at jeg klarte å gjøre det forann så mangen folk uten å drite meg totalt ut og ! Haha. Tror jeg hvertfall da !

Og Jostein var så flink til å synge og å spille gitar , og mamma så flink til å tale og informere , og Glenn Tony så flink til å multi taske , tale , lese bibel vers , klar gjøre mye og steke vaffler og koke kaffe å få ting til å gå  rundt.

Alexandra og Anita som var alle steder og hjalp til, og alle de var jo med på klargjøre dagen før i tilegg.

Jeg var bare med i dag, mormor var også med hele tiden, i går og i dag . Alle var så sykt flinke !

Så har vi da tante, som bidro en hel del og jentungen hennes som løp rundt og jobbet så utrolig mye hele tiden og sto i kake salget i tilegg.og min kjære barndomsvenninne bidro med å selge lodd på bordet med meg.  Nei så utrolig bra dette her ble !

Og det er jo første basaren en hjelpende hånd Haugaland har hatt si det ble til i 2014, siden den dag har de drevet helt med egne midler.

Og ikke bare hjelper de til med mat, men de kjører på mat leveringer , mat hentinger fra ulike steder som ønsker å bidra , hjelper til med jule middager, og hjelper barnefamilier med at de kan feire jul og gi barna gaver som blir pakket inn av en hjelpende hånd Haugaland, ribbe, poteter , stuing og alle tilbehørene som må til for en skikkelig jule middag, de hjelper med klær.

Helt til slutt så måtte alle barna komme frem , for mamma hadde et gavekort på pizza som en av de barna kunne vinne om de fant en karamell som sig hadde gjemt under en av stolene.

Det var så morsomt å se hvor effektive de barna var og energiske de ble når de løp rundt og lette under alle stolene.

Det var skikkelig fint at barna fikk en premie så tolmodige som de var igjennom hele denne basaren .

Det var en livlig og kjekk basar, og tidenes beste basar jeg har vært med på.

Ja jeg tror jeg har fått dekket det meste av hva som skjedde , og vi fikk mangen positive tilbakemeldinger på at dette var den beste basaren de hadde vært på og at de hadde stor kost seg. Og det gjorde jeg også.

Legger ved bilder under her, har du lyst å bidra ?

Gå på Facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/1582138992007158/?ref=share her <——+—bli medlem, eller bli grasrot giver på norsk tipping se nederst.

Har du også lyst å sponse/bidra fordi du har lyst å gjøre noe godt for andre så ta kontakt med daglig leder , forside bildet inneholder all informasjon du trenger. Alt blir tatt imot med stor takknemlighet, og behovet er stort.

søk opp en hjelpende hånd Haugaland på grasrotmottaker  på norsk tipping, og bli grasrot giver.

Og så har de vipps, som også står på Facebook gruppens forside bilde, og gaver tas også imot med stor takk. Alt går direkte til de som trenger en hjelpende hånd ! Og går til å kunne hjelpe de som har det vanskelig av forskjellige årsaker.

Når man er med på noe slik, det er først da man ser hvor mangen av oss som faktisk sliter med å få ting til å gå rundt , Og jeg føler vi må få det mer frem i lyset , bruke de stemmene vi har fått tildelt og tørre å si i fra og be om hjelp. Det er ABSOLUTT INGEN skam i å be om hjelp, tvert motsatt faktisk.

For vi lever i en enormt  dyr hverdag, med de strømprisene og bensin prisene og i tilegg så er det faktisk en stor del av oss som trenger ekstra hjelp om dagen, enda mer enn før. !

Det er ingenting å legge skjul på at vi alle sliter til tider med forskjellig av forskjellige årsaker.

Så har vi frukt som er sinnsykt dyrt , og glutenfri mat er også spinn vilt i pris ! Og noen kan ha lpn og avdragsordning er som gjør at ting er vanskelig for en periode, mens andre sitter uten arbeid og nok ytelser for å få ting til å gå rundt, noen har i tilegg til null inntekt, skyhøyt lån og er i ferd med å miste det ene og det andre.

Og på gruppen kan en også publisere som anonym, eller en kan publisere offentlig også vist en vil.

Så ja , har du en frivillig hjelpe organisasjon i nærheten av deg? Bidra der du kan det gjør så mye med oss å få strekke ut en hånd til de som trenger det.

Har du lyst å hjelpe men vet ikke om noen i nærheten av deg , skjekk ut disse her flotte frivillige organisasjonene her som jeg kan gå god for selv ! Da jeg kjenner godt til de alle og synes de alle gjør en utmerket jobb!

Eller trenger du hjelp, men vet ikke hvor du kan henvende deg ?

Søk de opp på Facebook så finner du de.

Eller klikk på lenkene under her😊❤️

EN HJELPENDE HÅND HAUGALAND. Åkrehamn

 .En hjelpende hånd Haugland med Inger

Mat under broen haugesund .

Mat onna bronå med Jostein

HÅKON (SJØEN)GIR SEG ALDRI

SJØEN GIR SEG ALDRI MED HÅKON

Håpets havn Åkrehamn.

Håpets havn åkrehamn

Frelsen Kopervik.

Frelsesarmeen kopervik

Heart Skudeneshavn.

Heart på Karmøy

 

Alle her gjør en utmerket jobb, og har sykt god hjelp for mangen. Og ønsker du å hjelpe noen  så hjelp! Ikke nøl, for det gjør så utrolig godt å få kunne bidra med noe. Hva som Helst  en kan bidra med så gjør det. For det gjør godt mot andre og det gjør godt for en selv så det er en vinn -vinn situasjon , er det ikke slik de sier det når det bare kan gjør godt for alle parter ? 😆❤️😅👍 Nei seriøst , det er så verdt det.

Det var tidenes beste ettermiddag til kveld og dette skal jeg leve lenge på.

Når jeg kom hjem hadde jeg litt kake med meg hjem, stor koste meg med  flere talg lys , Netflix og KAKE 😊❤️ men så plutselig sovnet jeg med talglys, og balkongdøren åpen. Ikke bra da , men var så trøtt når jeg kom hjem og kunne hvile med god samvittighet som alle andre kan som bidro så meget bra og kvelden gikk perfekt etter min “profesjonelle” mening. Hah!

Kunne ikke blitt bedre , og så knirkefritt. Det er veldig bra til å være en første gang.

Men for å ikke nevne alle de flotte som møtte opp da ! Som bidro og hadde med seg ett smil, god energi og strålte  glede, og lagde veldig god stemning. Det var fantastisk gøy å få så godt selskap rundt seg med som god energi og barn med entusiasme!

Her kommer bildene for  i går blir det nå da siden klokken er 04:17 , jeg skriver antageligvis det største inlegget jeg noen gang har skrevet og tenker enda på denne dagen ! Så gøy var dette.

 

De to siste bildene , her spiser jeg kake etter en fantastisk flott kveld med mangen flotte mennesker ! Med talglys og ett stort smil 😸

Tusen takk til alle for en nydelig dag jeg lever lenge på, takk til en hjelpende hånd Haugaland for at jeg fikk være med på så mye kjekt , takk til alle som bidro og for ett fantastisk flott team !

Da ønsker jeg alle sammen en fin helg videre så får jeg komme meg i seng hundene begynner å bli galne på meg når jeg går ut og i sengen hele tiden.

Men jeg måtte bare få skrive ett grundig innlegg om denne fantastiske opplevelsen.

Og jeg håper alle fortsetter å hjelpe , og at mangen flere ønsker å delta på de neste fremover ! Det var så utrolig gøy at en vil absolutt ikke gå glipp av dette neste gang. Jeg skal være med på alle som kommer videre så langt det går seg til alt !

Stoor klem fra LUCKYLUKA ❤️😸👍

 

 

Oppskrift dronning Maud NYDELIG DESSERT

Oppskriften jeg bruker til dronning Maud.

Denne oppskriften lærte jeg fra skolen jeg går på.

Jeg går på restaurant og matfag på en meget god skole som er tilrettelagt for oss som har sklidd litt ut av dette systemet med skole osv.

Hauge videregående skole gir folk en ny tjangse til å klare seg , få utdanning.

Selv om man kansje ikke har flere skoleår igjen så ordnet de alt det der også.

Jeg var jo havnet i rus , og var der i 14 år ca.

Jeg har begynt skole der før også men så ramlet jeg utpå igjen for to år siden.

Men det stoppet ikke skolen for å få meg inn igjen, de holt kontakt og holdt dørene åpnet for meg hele tiden.

Så langt jeg hadde rene prøver i tre mnd fikk jeg begynne igjen på skolen.

Grunnet til at vi må ha rene prøver tre mnd i forvegen er jo på grunn av det er mangen sårbare mennesker som går der, og det skal ikke forekomme rus på skolen. Og det er jeg så utrolig glad for !

For denne gangen er det bedre for meg å begynne igjen ! Også for andre.

Lærerene er så utrolig snille og hyggelige , de hjelper gjerne og de tar også hensyn til hvilken som helst årsak som gjør at vi ikke kan gå på vanlig skole.

Så jeg vil dele oppskriften jeg lærte på skolen her på torsdag, med dere.

Og det er lite appetittlig for å si det slik. Og dronning mauden vil miste den stivheten og renne en del i bunn fordi gelantin ikke er skjært inn i eggedosisen.

Når vi har hatt gelantin oppi , skjærer man fløten rolig inn i eggedosisen for at den ikke skal miste den luftige konsistensen den har !

Jeg bruker på skolen , skolens oppskrift :

3 romtemperert egg,

3fl fløte, rom.t.

100 g sjokolade ,

3 plater med gelantin,

3 spiseskjeer sukker.

Og viktig med å ikke bruke for mye sjokolade , det er forskjell på hvilke type en bruker. Noen er kraftigere i smaken enn andre.

Feks Freia sin koke sjokolade er kraftigere og mektigere i smaken enn dronning sjokoladen.

Så ikke for tynne lag, og ikke for mye sjokolade.

Noen liker jo mye sjokolade på også.

Jeg liker å pynte øverst med fine snurrer med sjokolade som er raspet i store hull i rasp.

Har du noen spørsmål så spør i veg ! Jeg er her , og liker godt å få kommentarer.

Ønsker du mer mat blogging ?

 

Ett spørsmål ser dere hvordan mønster oppskriften har ? Legg merke til 3 ,av ditt og 3 av datt.

Da er det ett egg for hver dl fløte feks.

Denne oppskriften gjorde at jeg laget bedre dronning Maud enn hva jeg gjorde før fra google sine oppskrifter faktisk.

Selv om de ble gode da også da, men oppskriften ble lettere og jeg slappet mer av når jeg lagde det.

I dag skal jeg på basar i Åkrehamn kirke !

Basaren begynner 16:00 , og vi har så utrolig flotte og store premier som skal deles ut.

Basaren holdes for EN HJELPENDE HÅND HAUGALAND, som er en frivillig hjelpe organisasjon som min mor startet i 2014.

Der hjelper hun familier, barnefamilier, enslige , brukere, og andre med den maten som er det grunnleggende en bør ha, og ofte mye godteri og snacks , og mye gode kjøttvarer.

De har også strukket seg veldig langt for folk i noen tilfeller hjulpet med mye forskjellig faktisk.

Dette er første gangen de har basar og lodd salg , på de årene de har drevet.

Dette er fordi det må lager til, en base hvor de kan dele ut mat, og lage middager og ha ett møtested slik at de kan hjelpe enda flere , og utvikle seg enda større.

De er allerede ganske store , og strekker seg fra Haugalandet -odda-etne-ølen osv om jeg ikke tar helt feil. Men lager er ett must når det er vokst så stort.

Så alt vil gå til inntekt for lageret , og hjelpen videre.

Jeg selv har fått utrolig stor og god hjelp fra denne organisasjonen mangen ganger. ! Og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten !

For når man ikke har det greit, er skadet fysisk, eller sliter psykisk og ikke kommer seg ut døren , eller er i rus og ikke har penger til mat. Alle kan havne i den situasjon som gjør at vi trenger litt ekstra hjelp denne mnd eller uken. Og da er det så fantastisk at det kan komme noen på døren med en hel eske med mat og to poser kjøttvarer og snacks. ! Inkl drikke varer. Som melk, saft ol. Noen ganger brus.

Ta turen til Åkrehamn kirke, kl 1600 og støtt de ! Tusen takk! ❤️

Det vil også skje en stor overaskelse helt på slutten ! Det må dere få med dere ! Det skal jeg hvertfall! Harregud jeg gleder meg ! 😅❤️

Ellers ha en ufattelig god helg alle sammen ,og våg å be om hjelp, og strekk gjerne ut en hjelpende hånd viss du har mulighet ,eller du ser noen trenger hjelp!

Mandag begynner skolen igjen, og jeg er spent på hva vi skal til med denne uken av mat og desserter.

❤️😊 Ha en fin fin dag , mvh LUCKYLUKA !

IKKE vær redd for å kommentere , under innlegget finner du kommentar felt.

 

 

FANTASTIC FRIDAY,live it love it !

FANTASTIC FRIDAY 😊❤️

I dag har jeg vært på skolen , atter en fantastisk dag på kjøkkenet sammen med fantastiske mennesker !

Vi laget akuratt det samme som på torsdag, bare denne gangen gikk alt så mye bedre , for nå var vi klar og visste hvor alt var, nesten hvertfall.

Og jeg følte at jeg hadde null stress og hele roen i dag, og fikk til å holde stedet ryddig og rent.

Og alle var så sykt flink, og vi fikk servert kjempe god mat som den ene læreren hadde laget.

Men jeg må helt ærlig si at jeg ikke er helt vant med å stå rett opp ned å trakke hele skoledagen og lage mat så lenge. Og stå opp så tidlig og få alt til p gå rundt er vanskelig, men det går greit.

Alt er en tilvenning , som de sier.

 

Når jeg kom hjem, var det deilig å sette seg utenfor på balkongen med en kopp kaffe  og en røyk, i fine været ! Det var sommer og sol nesten hele ettermiddagen ! Hundene storkoser seg i den nye leiligheten, og har funnet den beste plass for p sole seg innendørs , Nicolas ser jo ikke helt god ut der han ligger. 😆 Men han koser seg !  Deretter måtte jeg dysje de, fordi det er en stund siden og det var ikke så gøy.

Det som var så morsomt var at Nicolas mobbet Rico for at han måtte i dusjen, og skulle leke og tøyse med han når han sto i dusjen nervøs. Og rett etter ble han kastet i dusjen selv da ble han stille gitt ! Hehe ! Ikke populært. !  Så koser de da , første som skjer etter dysj n er jo lek ! Mye og Nicolas spinner rundt bordene i stuen og kjøkkenet og skader seg uten å stoppe . Han blir helt saiko !

Etterpå ble det  sofa kos med tepper ! Så jeg har ryddet en del og prøvd meg frem til hvor jeg skulle lage studioet mitt med musikken og YouTube ! Det var jammen ikke lett!  FREDAGS KOS!  HER SER DERE ! Måtte bare plassere det slik i hjørnet i stuen min, fordi jeg hadde absolutt ikke plass til mikrofonen, den skal skrues på ett bord og ikke alle typer bord /plater den går over uten p skli av. Så da ble det slikt som dette her.

Men det går fint for anlegget er der også.

Så  når jeg synger så må jeg jo ha bakgrunnsmusikken i tlf , går ikke ann å ha den i selveste pcen , fordi jeg må ha headset på meg for at mikrofonen skal fyngerer. Det går helt greit da , faktisk var det drit gøy ! Anbefaler det !

Jeg mener seriøst ikke at jeg er god til å synge , men hvem skal få ta fra meg gleden ?

Ingen bør slutte å synge bare fordi de ikke kommer i tonen osv, fordi vi har alle rett til denne gleden her ! Den er ikke VIP’D AT ALL! Sang og musikk er for alle som finner gleden i det ! Så lenge vi har det gøy er det ingenting som  tone og om man er god nok spiller noe rolle! Liker du å synge ? Syng da for faen ! Ingen har rett til å stoppe gleden din. Vi har stemme for å bruke den !

Jeg elsker p synge , og jeg synger ikke for andres del! Jeg synger for min egen del. For terapien i det , utagere og fordi det er mega gøy !

Folk får mene å syns akuratt hva de vil om hvordan det høres ut ! I dont give a f… What they say !

Fordi jeg elsker det , og jeg gjør ting jeg elsker og liker å gjøre. Og det er det man skal. Man skal fylle livet med ting og folk og hendelser som gir oss glede og positivitet!

Og skille oss fra resten som negativitet og piss  !

Ingenting er sterkere  enn å VÆRE DEG SELV HELT OG FYLT  uansett ha andre mener og syns.

Og vist de har ett problem med deg, så er det ikke du som har ett problem. Det er faktisk dem !

Keep on being youre self ! Alle som ikke liker det kan ryke å reise for min del. 😜

Jeg kjenner litt på det selv for tiden asså, ellers hadde jeg ikke skrevet om dette.

Og har for tiden opplevd mye som har fått meg til å tenke litt, både fra meg selv og andre. !

Og ofte hører man andre prate om noen, som :”” ja hun er spesiell, eller noe annet “.

Heldigvis at det ikke er slik at vi skal måtte leve i deres skinn og sko ! Og omvendt !

Nei, å være fornøyd med seg selv, og sikker på seg selv ! Er en fin ting.

Årh ! Jeg har så sykt lyst å lage mat og lage YouTube videoer om det !

Men penger er ikke akuratt noe jeg har så ekstremt mye av for tiden , så jeg har måtte satt det på vent.

Lever minimalt for tiden , har brødskive og slikt men ikke stort mye annet.

Heldigvis er det snart tid for å få inntekten på konto !

Da skal jeg lage YouTube video om hvordan jeg lagt dronning Maud ! Neste uke.

Vi får ikke ha mobilen med på kjøkkenet å filme osv når vi lager mat på skolen, desuten er jeg ikke så sikker på at jeg burde det uansett for akuratt der er det jeg som skal læres og ikke lære bort. !

Og når jeg ikke er sikker på at jeg kan det jeg vil gjøre, så vil jeg heller ikke lære det bort til  andre.

Hvertfall ikke før jeg kan det selv og er sikker nok på at jeg gjør rett !

I dag har jeg kokt pølser til hundene , litt fredags kos på de også ! Jeg har funnet frem konfekt eske og talglys på bordet og dempet lysene !

I morgen skal vi ha basar for en hjelpende hånd Haugaland !

Det blir loddsalg, og mega overaskelse !

Kaker , saft, kaffe og diverse blir servert og mye kos !

Åkrehamn kirke  kl 16:00 , hjertelig velkommen er dere alle ! Årh jeg gleder meg !

Jeg skal også lage YouTube video når jeg handler hårfarge og skal farge håret mitt !

Og når jeg skal handle planter og ting til leiligheten.

Dette kommer til å bli ett fantastisk år !

Og jeg føler at jeg skal vokse godt på dette året , og lære så mye !

Legger ved bilde av dronning mauden jeg laget i dag, og lapskausen  , og fucacciaen !

Jeg leverte middag til noen i dag, så fikk jeg en fin tilbakemelding som varmet meg ❤️ det er så kjekt å kunne dele med andre og glede andre. ❤️og så kjekt at de likte maten min ❤️

jeg ble utrolig fornøyd ❤️ det eneste er at fucacciaen min ble deigete  denne gangen, og burde kansje stekt den litt mer og i tilegg ikke hatt så mye olivenolje oppå.

Vist noen ønsker oppskriftene så kan jeg godt legge dem ut på bloggen , kommenter ja så skal jeg fikse oppskriftene og fremgangs metoden.

Det er ett kjempe godt måltid , men brød og dessert.

Fucacciaen vil jeg si er skam god , den har en fyldig smak og smaker som litt løk og salt på toppen. Olivensmak inni brødet.

Og lapskausen har en litt søt smak sammen med salt og pepper fordi jeg har hatt litt mer gulrot i, og jeg koker den på sterk varme til p begynne med. Men når den koker godt skruer jeg ned til 3 på platen og leggerlokket skjevt oppå og rører godt innimellom.

Dronning mauden der må eggedosisen vispes godt i maskin til den blir skikkelig stiv, men jeg begynte med kremen først. Den skal også være stiv !

Den settes på kjøl så bløter man gelantin platene i kaldt vann imenst man lager eggedosisen, og koker opp 3 spiseskjeer med vann.

Når eggedosis er ferdig tar jeg og knepper alt det kalde vannet ut av gelantin platene , og legger det oppi de tre spiseskjeer med varmt kokt vann som jeg har oppi en liten kopp og rører godt men siler det ganske fort oppi eggedosisen før den stivner. Stivner den blir det strimler i hele dronning Mauden !

Og det er lite appetittlig for å si det slik. Og dronning mauden vil miste den stivheten og renne en del i bunn fordi gelantin ikke er skjært inn i eggedosisen.

Når vi har hatt gelantin oppi , skjærer man fløten rolig inn i eggedosisen for at den ikke skal miste den luftige konsistensen den har !

Jeg bruker på skolen , skolens oppskrift :

3 romtemperert egg,

3fl fløte, rom.t.

100 g sjokolade ,

3 plater med gelantin,

3 spiseskjeer sukker.

Og viktig med å ikke bruke for mye sjokolade , det er forskjell på hvilke type en bruker. Noen er kraftigere i smaken enn andre.

Feks Freia sin koke sjokolade er kraftigere og mektigere i smaken enn dronning sjokoladen.

Så ikke for tynne lag, og ikke for mye sjokolade.

Noen liker jo mye sjokolade på også.

Jeg liker å pynte øverst med fine snurrer med sjokolade som er raspet i store hull i rasp.

Har du noen spørsmål så spør i veg ! Jeg er her , og liker godt å få kommentarer.

Ønsker du mer mat blogging ?

Har du andre spørsmål ?

Abonner gjerne på YouTube kanalen min om du liker videoene mine der , søk LUCKYLUKA PÅ YOUTUBE.

Det gjør meg så glad når folk vil følge meg videre på min reise ❤️🙂

Tusen tusen takk for at du leser innleggene mine, mine trofaste lesere !

Dette skal bli så fantastisk fremover !mye spennende i vente harregud !

Ha en fantastisk flott fredag og en sinnsykt god helg ! Og ikke gjør noe jeg ikke ville gjort !😅👍

Fest med måte !🤭

Klem fra LUCKYLUKA !

❤️❤️DEL, FØLG, ABONNER, KOMMENTER ❤️❤️

 

😇 TUSEN TAKK😇

 

OMG HVA JEG MØTTE PÅ HUSTAKET MITT !video OG klippet neglene til hundene mine

 

Har lagt til videoer øverst her som må ses !

I dag når jeg kom hjem fra skolen så gikk jeg tur med hundene , deretter begynte jeg på middagen !

Det ble stekt komle i dag siden mamma kom ned med kokt i går !

Harregud det var godt ! Har skjørt bitene like store ca, og fleske biter i den for mer smak !

Deretter måtte jeg tilvenne hundene med negle klippen som jeg gjør nesten hver dag.

Jeg prøver å lage det om til en lek, og det går fint med mye skryt og lek.

Jeg har alltid gått til hunde frisøren , fordi når jeg klippet for første gang fikk jeg totalt skrekken !

Jeg klippet alt for langt inn og hunden jeg klippet syl blødde ! Ikke noe gøy eller bra for hund eller meg ! Helt forferdelig så da fikk jeg helt skrekk for det og både jeg og hundene trenger tilvenning igjen.

Jeg startet ofte hver dag med å kose føttene deres , innimellom hver dag !

Og lar de lukte på negle saksen, og når de slappet av tok jeg en bit av naglen dems, og da ble de galne på meg så de hopte på meg.

Jeg bare skryte av den og lo og hadde det morsomt , så vi har brukt å gjøre slik nesten hver dag !

Lage en morsom ting av det hele 😃 og ta litt p litt hver gang så går det kjempe bra.

Her for litt siden flekket han ene tenner på hunde frisøren, og knurret hele tiden. Nektet å gå inn det rommet.

 

Kom ut og neglen var helt skeive og noen var ikke tatt i det hele tatt så ble ganske lei av det.

Jeg har bånd med mine hunder og de har bånd til meg. Tillit så det er vi som skal gjøre dette sammen også så jeg måtte bare prøve en dag jeg kjente meg psykisk mentalt klar da. !

Ja … En må faktisk være mentalt klar fordi hundene merker nervøsitet veeeeldig godt. Faktisk !

Når jeg var ferdig , fikk de ros og en god tur !

På den måten er det altid belønning i vente , og når vi kom tilbake ble jeg møtt av nyyyydelige fugler i flokk på taket mitt. Og når de fløy videre fy faen hvor nydelig det der var ! Jeg måtte filme det selvfølgelig.  Derav videoen øverst i dette innlegget !

Jeg har prøvd mikrofonen i dag, og fant ut at vist jeg skal bruke den til musikk må jeg ha mikrofonen i en data , headsett i mikrofonen og spille av melodien til musikken på en annen enhet fordi jeg får ikke tatt opp lyd og høre melodien fra samme enhet. Det var veldig dumt egentlig.

Men hovedsakelig skal jeg jo ha det til YouTube kanalen min etterhvert , så det går fint.  Ellers får jeg jo mikse og trikse når det kommer til musikken !

Tenkte jeg skulle rydde litt nå straks , og sette opp YouTube studio mitt på det andre rommet hvor jeg også har malingen min, akryl malingen og bildene osv.

Det vil bli trangt om plassen, så jeg må Mike og trikse der også å se hvordan jeg skal få delt det rommet til tre forskjellige ting. !

Gjester , maling og kontor. YouTube kontoret mitt. ! Eller om jeg kansje må ha YouTube på kjøkkenet , ved spisebordet.

 

Jeg er jo slik at jeg vil ha minst mulig rot i stuen og kjøkkenet, ganske minimalistisk med ting og rot. Så vet jo ikke helt hvordan jeg skal få det til alt , men man må jo bare prøve seg frem og se hva som funker best.

 

Link er også øverst i innlegget til leiligheten min, så har dere tips til hvordan jeg kan gjøre dette . Leave a comment please ! Takk!! Harregud hadde gjort meg kjempe glad å fått  noen tips ! ❤️❤️

Orket ikke å sminke meg i dag, skal jo bare jobbe og vaske og rydde og slappe av uansett så bare with me ! Hold ut ! Hehe. Mtp videoen min laget i dag altså. !

 

Nå får jeg sette i gang , satser på hårfarge neste uke ! Spennende å se hvilke farge jeg skal velge egentlig.  Ser du  hva jeg skal eller bør farge håret med og hvilken farge /merke jeg bør bruke , ut i fra bildene mine, så kan du gjerne komme med tips !

Alt tas imot med åpne armer , elsker råd når det kommer til ting jeg ikke har peiling på selv !

Then i go , nye Bye. Vil ønske alle en super fin kveld videre ! Og en rektig god natt når det skal  legges !  Hade godt så lenge !

❤️❤️😊LUCKYLUKA !

 

No filter today YouTube/skole

Velkommen til min YouTube kanal ! Klikk!

Jeg har endelig kjøpt mic og selfie stick.

Nå kan jeg komme litt videre med mitt YouTube studio. Endelig. !

Mikrofon , kjøpt på Elkjøp til 400-600 kr.

Jeg kjøpte denne mikrofonen på elskjøo til veldig billig , husker ikke nøyaktig pris men ikke over 600 hvertfall.  Den var så utrolig mye større enn jeg trodde faktisk. ! ☺️❤️

Jeg er skikkelig fornøyd , nå kan jeg endelig begynne på mitt YouTube studio.

Ønsker du å abonnere , kommentere eller følge meg generelt på min YouTube kanel , så gjør det meg veldig happy. !

Akuratt nå sitter jeg på skolen, vi har engelsk akuratt nå.

Engelsk læreren vår er skikkelig kul, og veldig flink lærer.

Jeg går på restaurant og matfag, fornøyd med linjen og innholdet. Men ikke så fornøyd på kjøkkenet i går.

Men det blir vel bedre , alle må tilvennes nye ting og metoder nå og å jobbe rundt mangen andre.

Ros og ris må jeg lære meg  å ikke ta som kritikk , fordi jeg tar det som kritikk når jeg får ris for mine metoder jeg alltid har gjort som fungerer best for meg hjemme.

Fordi det fungerer ikke på ett storkjøkken når jeg feks skal jobbe på noen andres premisser.

Det er noe jeg må bli bedre på, det kommer nok til å gå fint.

TILVENNING TILVENNING TILVENNING 😅

Nå må jeg følge med på timen , vi har engelsk og jeg har lest litt , men klarer ikke lese å skrive samtidig så jeg kommer til å blogge mer senere , foresten har jeg ikke funnet ut enda hvordan jeg kan legge ut mine YouTube videoer her på bloggen min.

Slik som jeg gjorde på miniblogg.no , vil gjerne kunne legge videoene mine Vlogs osv her. Så må finne ut av det.

Så skal jeg legge ut noen oppskrifter senere når jeg er ferdig på skolen.

Så skal jeg bake boller når jeg kommer hjem , så langt jeg får tid . Og må dusje vaske og rydde litt hjemme.

Må snart få komme meg i gang med malingen min også, etter at jeg flyttet inn i ny bolig har jeg ikke annet ett eneste bilde enda.

Jeg har fått alt på plass, men ikke tatt i en endte maler kost. !

Så det er mildt sagt på tide !

For å lese litt mer om hvem jeg er , siden jeg har kommet på blogg.no fra miniblogg så kan du faktisk bla lenger ned å lese mine eldre innlegg fra når jeg var på miniblogg. Fordi alt ble faktisk overflyttet fra miniblogg.no til blogg.no hovedplattformen når de byttet meg over. !

Det var utrolig greit ! Så har jeg jo alt jeg har blogget med mg videre. !

Jeg er så happy for at jeg kom meg inn på blogg.no , ble trukket ut .

Og jeg har en god del ting å finne ut av nå for jeg vet ikke helt hvordan dette oppsettet er lenger. Jeg blogget her med annet navn når jeg var 13 år, og husket at jeg syntes det var så utrolig mye kulere enn miniblogg.no ! Selv om miniblogg.no har ett enkelt oppsett så har vi flere muligheter her.

Nå er det friminutt så jeg må ta meg pust i bakken .seriøst jeg er skikkelig sulten plutselig. !

Snakkes senere da , skal prøve ut mikrofonen også ! Det blir kult !

Tusen takk for at du leser bloggen min, det kommer mer interessante innlegg etterhvert når jeg har funnet ut av hvordan alle funksjonene er her.

Så krysset fingrene og ber om. Tolmodighet , tusen hjertelig takk !

Klem fra LUCKYLUKA❤️❤️

 

Jeg ble netopp rekruttert til blogg.no hovedplattformen !!!

Harregud! Jeg er så happy!

Jeg fikk netopp svar på e-post at jeg kom videre til hovedplattformen, og hjertet mitt banket så sykt enda !

Jeg er så happy !

Måtte bare legge ved ett bilde for jeg har ikke sminke meg i dag !

I dag har jeg vært på skolen , vi var på kjøkkenet for første gang. Det var utrolig gøy !

Vi har forberedt oss på å lage arbeidsplan og huske oppskriftene og diverse på forhånd.

Vi har laget lys lapskaus , dronning Maud pudding, og fucaccia !

Veldig smakefult !

Kokkeklær!
Det ble jaggu varmt da ! Harrefred!
Lys lapskaus , ble sykt god smak i den!

Alt i alt en kjempe fin dag !

Og så kom jeg hjem og leste mailen fra blogg no at jeg fikk komme på hovedplattformen ! Ja regud jeg er så glad og takknemlig. Får ikke sagt det nok !!!

Nå har jeg også kommentarfelt så det er bare å kommentere folkens !

Dette får bli godt nok for akuratt nå, men jaggu skal det bli blogging fremover ! HARREGUUUUUD OMG ! TUSEN TAKK  til BLOGG.NO !

Klem fra LUCKYLUKA !

New apartment , my Home video ! Vlog

Fått ny leilighet!

En liten vinkel av leiligheten for oppmerksomheten skyld ved deling

Hei , jeg flyttet i ny leilighet den 19ende , og stor trives. 

Siden jeg blogget og har egen YouTube kanal så tenkte jeg at jeg deler video av mitt nye lille hjem !

Vlogger my new Home, her får dere se fra utsiden og inn i alle rom, og hvordan jeg har det i mitt lille nye hjem  som jeg er så utrolig glad i !

Det er leie bolig, så har ikke kjøpt enda. 

Skal bo der i 1 år før jeg finner hus jeg vil etablere meg i. 

Siden jeg egentlig ville leie et hus men det var utleid og jeg ikke fant andre hus i den prisklassen jeg var ute etter så ble det en leilighet i stedet for akuratt nå i ett år. Da gir det meg  god tid  til å finne det rette hjemmet jeg vil etablere meg i. 

Å haste seg inn i en bolig er aldri lurt , ta seg god tid er det beste å planlegge. Ellers havner man fort ut i ny bolig igjen , på flyttefot hele tiden. 

Falt pladask for denne boligen, passet meg helt ypperlig nå når jeg går første året i videregående skole. 

Liker du videoen min, kommenter , også vist du har råd og tips ! 

Til nye videoer !

Luckyluka ! YouTube, Instagram luckyluka446 (tiktok og)

Abonner ,kommenter og del gjerne ! Tusen hjertelig for at du der videoene mine, og at du leser innleggene mine ! 

Det betyr mye for meg ! Og jeg elsker det jeg gjør , blogger , lager vlogger og andre YouTube videoer. 

Jeg er ikke kommet så langt enda , så at du ser videoene mine bryr mye og tar deg tid til å se de gir mg mer seer tid og det gjør meg veldig glad ! Men ikke glem å trykk :” abonner” , da får du med deg hver gang jeg legger ut en video. Og det er helt gratis. 

1946-årstallets gamle blader,reklamer, inventar mote og klær tegne serier og noveller, deler innholdet !

Fant noen gamle blader med oppskrifter, tegneserier , klær og mote i 1943-1951 tallet. 

Fant noen gamle blader , forskjellige !

Måtte bare dele de og tok bilder av alt innhold så jeg legger bare bilder av det her i dette innlegget. 

Alt fra reklame , klær, tampax, cornflakes osv mote klær og gammel inventar til gamle noveller !

 

For de som har lyst kan de dra innom label cafe og bla igjennom de selv også, og de har også skam god mat ,tradisjonell middag , scampi, svinespyd, kyllingspyd, ris, chips, peppersaus m kylling osv mye godt ! Seriøst god mat der må prøves !

Kabel cafe ligger på Vedavågen ved bensinstasjon, på Vea vegen som vi sier her jeg bor. 

Anbefaler alle å prøve maten, å besøke label cafe da de har veldig fint sted med fine inventar og sykt god mat , utrolig koselig å sitte der å spise faktisk !

Og falt sånt for de gamle bladene som ligger fremme der for folk å bla i. Lo godt når jeg bladde i de !

Nå er jeg kommet hjem fra skolen, kommet meg inn i ny leilighet og stor trives i denne leiligheten ! 

Skal legge ut nytt innlegg om det , og bilder fra boligen etterhvert. Men er netopp kommet fra skolen, og diverse, så har spist mat å der nede Flux serie og skal rydde å vaske litt . Ikke at det er noe særlig å rydde her da men jeg finner alltid noe !

Men først måtte jeg bare dele de bildene her ! 

Nå når det er gjort må jeg fiksere litt her hjemme, ønsker dere alle en kjempe fin kveld videre. !