Guds makt! Steike..

Guds makt, har gjort mirakler !

Smartass!
Husmor ferie delux! Ikke mobb grisetryne mitt, sover godt herxD hehe

Det er ikke noe nytt, at Gud gir mirakler.

Men jeg ble bedt for av en kar jeg ikke kjenner. Mtp operasjonssåret. 

Og hele gruppen ba for meg før dette.

Og før det ba jeg  for meg selv i tre dager, og da grodde det fire cm fra inne i benet og ut nesten helt lukket.

Og nå ser det slik ut, det har grodd helt og er på veg til å lukke seg helt nå. 

Betennelsen er borte, infeksjonen er borte. Sa de bakteriene er også borte. 

Så på fredag kan jeg få ta av bandasjen helt. !

Jeg fjernet jo stingene sist , hadde da fjernet fire sting før det igjen. Tok resten nå på fredag som var , ligger film på bloggen min av dette. Under dette innlegget. !

 

Jeg har havnet helt ned til ingen plass på topplisten fordi jeg tok meg helg! 

Jeg mener , man skal jo også ha noe å blogge om, man skal ikke bare skrive for å skive , lol. Så egentlig driter jeg i topplisten !

Så lenge innholdet mitt er interessant og det ikke blir mye tull å vas i bloggen min. Det skal være ryddig, interessant, og morsomt innhold. 

Vist man skriver bare for å skrive for å holde seg på topplisten blir det mye rot og mye enklere egentlig hadde interesse av å skrive. 

Så jeg stoler på skjebnen, og skriver kun når jeg har noe å dele. 

I helgen, hadde jeg tid sammen med lillebror . Vi koser oss med ansiktsmasker og digg og serie. 

Det gjør godt å ha litt tid med søsken og husmorferie 

Han sa det var godt med husmorferie nå, hehe.

Alle synes sikkert det , for det er sunt med litt ferie av og til. 

Meeen, også sunt å komme seg  litt ut iblandt.

Så i dag morges og i hele helgen har jeg stått opp tidlig å gått tur med hundene, etter tur venter jeg liten stund før jeg finner mat til dem, deretter blir det neste tur , så mat igjen og en kveldstur til før kvelden. 

Dagene mine er ikke så fylt av spenning som med de topp bloggerne sine hverdager.

Men så skriver jeg mer om realiteten, og det normale hverdagslivet også. 

Jeg har min familie rundt meg , og vi har kvalitets tid og kjører turer, og reiser og har det morsomt sammen. Så jeg finner jo det normale livet interessant da jeg har hatt for mye spenning i livet mitt , risikoer og farer og fart ! Mtp rusen. 

Og det betyr mye mer for meg , å få tilbringe tiden min med familien , enn å oppleve alt på en gang av verden. Helt ærlig , må det jo være veldig stressende og, å reise rundt hele tiden, ta bilder, blogge osv. 

Så for min del er det hverdagslige livet jeg lever nå veldig deilig , rolig og mye kvalitet og kjærlighet. 

Men kjenner jo på suget etter å reise nå, veldig mye faktisk. 

Har hatt så lyst å ta ett Helge opphold på spa hotell , og en tur til syden i august. Kansje?  

Vi får se. Men det er vertfall det som er planen nå. 

Ønsker alle en rektig god mandag!

Video, fjerner stingene i operasjonssåret

Fjernet de siste stingene mine i dag!

Det var utrolig godt å få de ut, det er sikkert å vist.

Jeg brukte jo stoff før, og jeg sprakk en gang etter at jeg sluttet. En dose, en injeksjon så begynte armen etter en uke å hovne opp. Fikk en stor absess som ødla for motorikken i hele armen. Funksjonen var helt hemmet og minimert.

Kunne verken strekke armen ut, eller oppover for lymfeknutene i underarmen var så hovne at de stakk langt ut fra underarmen. 

Vi var lenge usikker på om jeg fikk beholde armen, da det så ikke lovende ut. Fikk stafylokokker,og en annen ekkel bakterie. Lokalt i såret, samt en heftig infeksjon i kroppen som tilsammen gjorde meg alvorlig syke og allmenntilstand var skikkelig dårlig i flere mnd. Det kunne gå bedre en dag, men så plutselig neste dag sa det pang og formen var rett tilbake igjen om ikke dette enn så dårlig jeg var dagen før. 

Jeg var renslig, vasket mg med spritserviett, og brukte helt nytt uåpnet sterilt utstyr. 

Men når det kommer en rift i huden, så kan det snike seg inn bakterier , som når du sover med hund feks. Som slikker på sår eller noen tar på deg med hendene sine og du har en rift i huden samler det seg bakterier og gir ut en infeksjon. 

Deretter samler det seg og en får heftig absess, jeg har hatt det før men aldri sånt som dette her!  

Når det skjer så suger de nermeste lymfeknutene opp all væsken i absessen, og trekker det til seg. Deretter slippes det ut i blodet. Da vil en få det de kaller for “blodforgiftning”, men som egentlig er en lymfeårebetennelse, eller lymfangitt som vil si betennelse på hele lymfesystemetet. 

Jeg fikk en rød strek som kommer rett før du får blodforgiftning ,den gikk fra det infiserte såret og halvveis opp til lymfeknutene i underarmen. Så jeg var veldig nær stor fare. 

Jeg har holdt meg fin helt siden, og har tenkt å fortsette med det. En må være stokk idiot vist en gjør noe slikt etter det jeg har opplevd hvertfall! Hehe.

Så fint det er blitt , dette er etter vask og fjernet stingene!

Deretter handlet vi

Handlet meg undertøy i dag på spar kjøp, to stk for 59, og to boxere for 89,virket som veldig behagelig stoff. Jeg bryr meg ikke hvor jeg kjøper klær , så lenge det er behagelig å gå i og ikke koster flesk! 

Så har jeg kjøpt meg ny lader , steike 3 meter ledning. De silgtes også på Sparkjøp noe 100 kr per del, husker ikke helt. Men absolutt verdt det for den lader godt. Har hatt problem med ladere det virker som om de blir spist eller stikker av, så nå har jeg den gamle og den nye enkelt å greit. Hehe 

Det som var med de andre var at tlf min ble varm, og det er antagelig for det er en kraftig adapter på de. Man må alltid skjekke at det er rett adapter til ledningen og telefonen.

Parfymen der er kjempe god, pakken til jentungen, undertøyet

I dag når vi var kommet hjem , var pakken jeg bestilte til jentungen kommet frem. Noe av det jeg har bestilt hvertfall. Som dere kanskje vet er jo jentungen min i fosterhjem, et fantastisk flott hjem. 

Men så sa hun at hun trengte klær, det er en mors ansvar å sørge for at hun har det hun trenger og det lille ekstra. Så da ordnet jeg det, er ikke ferdig enda det kommer meg. 

I dag kom det en camo t skjorte , Adidas tights, heelys rullesko 🙂 gleder meg til å gi det til henne. Skal treffe nå igjen slutten på måneden. Gleder mg ihel , det er så fantastisk med barn, og om jeg kunne så ville jeg hatt henne her hjemme hele tiden, men ting er dessverre ikke så lett når man først har fått ett barn plassert i fosterhjem, kan man bare gjøre det beste ut av situasjonen. 

En mor vil barnet trenge uansett, derfor er vi der for dem når de trenger oss og kjører på for å møtes oftere. Jeg vil jo bli del av alt i livet hennes, ønsker å stelle i stand barneselskapet, jule kos, klær på oss ved 17 mai, vise henne frem, og leke og kjøpe leker på 17 mai, være med på skole tilstelninger, foreldremøter, ta henne med på ferie å la hun oppleve verden, hjelpe med lekser, osv osv og være der for henne når det er vanskelig ,og si at alt kommer til å gå bra, det vil ordne seg<3

For det vil alltid ordne seg<3 alt.!

Gleder meg til å møte deg igjen prinsessa mi, love You with all of my heart and soul!

Det er noe ved det at når barna sier ting som får en til å tenke på helsa si, så gjør man alt man kan for å kunne stille opp. Jeg hadde en opplevelse med jentungen, hvor hun fikk meg til å tenke på at tiden er inne for å ta vare på meg selv, og være der å stille opp. Fordi man da skjønner at, dette her er tydelig mitt barn! 

Det er ikke så mangen som vet hva jeg mener nå, men en del av dere sikkert hvertfall. Det er noe en må oppleve av i en situasjon som dette for å kansje forstå? 

Eller ikke? Det ser vi. Men uansett. Barnet mitt er en eksplosjon av godhet, og kjærlighet og mirakel og lykke, og hun gjør meg så utrolig glad, jeg ser frem til å møte henne hele tiden. Og det kommer til å bli travelt. Jeg har tatt opp med barnevernet om delt omsorg sammen med fosterfamilien. Gikk bedre enn forventet. 

Jeg ønsker alltid å inkludere de barnet mitt har vokst opp med, det er det beste for mitt barn. Og det er en lang veg å gå i følge barnevernet, men jeg er heller ikke klar enda. Jeg skal ha på plass en del først som kjøpe hus, ta billappen, utdanningen og jobb først. Jeg vil kunne gi henne alt hun trenger og mye mer enn bare det.  Da er det viktig at jeg får på plass det som ikke var på plass når hun kom til verden. 

Det var jo alltid snakk om at jeg skulle ha alt det før jeg fikk barn, men ting skjer ikke alltid helt etter planen og jeg er faktisk ganske takknemlig for det for da endte jeg opp med værdens vakreste og Beate jentunge <3  jeg ser for meg at jentungen og meg,bor under samme tak , hun har sitt eget rom. Med egne ting og ett soverom utenom der hun sover når hun skal på skolen, jeg lager kveldsmat til oss, vi spiser , går på badet sammen å hiver på oss pysj og pusser tenner og grer håret, jeg flettet hennes hår for hun ønsker å ha krøller i morgen på skolen, så legger vi oss. Så heller jeg henne kl 7:30 ,for det er skoletid,  vi spiser frokost, deretter kler vi på oss, og pusser tenner, tar ut halen jeg flettet og grer det og pynter og steller oss sammen, så setter vi oss i bilen etterfølgt av nistepakken vi nesten holdt på å glemme, så kjører vi til skolen og jeg sier elsker deg! Hun sier elsker deg tilbake , jeg henter deg kl 14:00 på samme sted.kos deg og ha en fin dag gullet mitt så snakkes vi. 

Når jeg henter henne , spør jeg hvordan dagen hennes var og vi prater om morsomme ting med stort smil i ansiktet.

Slike dager er noe av det jeg så frem til mest, etter skolen går vi hjem å spiser middag, komle, så kjører jeg henne til allidrett ,og fotball. 

Og slik går dagene vår, en vakker dag<3

Jeg vil gi all min tid og all min kjærlighet til mitt gull verdt av ett mirakel<3 

Family sticks with you

Family sticks around , and is hard to get rid of! <3 Takk gud for det!

I dag har jeg baket en sjokolade kake , som jeg viste bilde av tidligere i dag. Jeg pyntet den og vi har sittet å spist kake sammen.

 

Er det noen som ser meg ? Hihi
Muahahahaa
Å nei, rakk ikke helt der nei …jum….
Hvorfor havnet kaka mi opp med? 

Hehe, alle var kjempe fornøyd. Ble faktisk utrolig god og saftig i smak, fin konsistens. Det Værste jeg vet er når kaken bli som gummi  haha! 

Jeg laget en liten herlig video om kaken , som har en fin musikk som passer det jeg ville formidle av budskap i denne situasjonen. 

Legger ved en video under her, håper dere liker den. 

Snakkes ! 

WONDERLAND! Watch video made by me

Wonderland!

Smil til dagen, og dagen  smiler tilbake, er det ikke det de sier?

I går etter vi hadde spist under et stort skap, akuratt fem minutter etterpå ramlet Absolutt hele skapet med alt innhold rett i gulvet. ! Tenk om vi hadde brukt fem minutter ekstra under det skapet ved spise bordet hehe ! Kunne gått galt det ! 

 

Tuller ikke når jeg sier det var glasskår helt på andre siden av stuen vår. ! Hehe. Når jeg hørte en liten lyd , gikk jeg for å se. Og da plutselig fosset det som en foss av glasskår og skapet løsnet fra hver side i mellomtiden, det så ut som når de siler høy , det fosset som en foss. Jeg så alt i slow motion med hake slep hehe! 

Det ble en del rydding før vi gikk på heart koret. Vi sang og jeg ble fikk forbønn, veldig spesielt. Men rart hvordan han som gav sin bønn for meg sa mye av ting jeg selv har tenkt bare noen dager i forvegen. Og ting jeg har brukt selv tidligere. Utrolig flotte folk der , alle er så snille. Og jeg følte at jeg hører til der. Og en person spesielt sang så fint at jeg ble helt i transe. Det var ikke bare stemmen, men sangen han sang og hva sangen inneholdt. I ord. 

I dag holder jeg på å bake sjokoladekake som jeg skal pynte, legger ut innlegg av når den er ferdig pynta senere i dag, gleder mg sykt! 

Sikksakk trening, hinder løype og fjell,og bakke trening.  Videoer til YouTube kanalen

https://youtube.com/shorts/7LSDiZzYTrw?feature=share

https://youtu.be/GoBkyI1evEY

Hope You enjoy, videoene må bare ses ! Hehe

Hinder løype, Rico elsker det!

 Deretter følger vi det opp med litt sikksakk slalom som jeg kaller det , og så bakke trening, opp OG NEDOVER. Viktig. Men aller først må vi trappe opp, med en kjempe god gå tur! Og deretter til slutten trapper vi ned med en god gå tur. Slik at de ikke blir gang sper. 

Dere er velkommen til å følge meg på YouTube, finner meg under linkene ovenfor. 

Hundene elsker å trene , vi gjør dette en gang daglig, så lager jeg wom i steke panna hehe for at de skal spise hunde mat. Det går rett ned, men viktigst når en gjør det er å ikke la det bli svidd eller brent for det er absolutt ikke bra. 

Lett steke maten, deretter synke inn tørrfor og kjøle det ned og hive det i mat skåler.  På den måten er de stabil og fin i magen. 

Min lille trave tåler jo nesten ingenting, men jett om han vil ha alt vi spiser hehe.! 

Senere legger jeg ut kake bakingen min, også video.  

 

Nydelig vær i dag, ønsker alle en super duper fin dag videre. Takk for at dere leser bloggen min! 

7ende plass, takker til dere!

7-ende plass på topplisten i dag, tusen takk folkens! 43 klikk! 

Se her:) 

Vil takke alle leserne for at dere leser bloggen min, det er så utrolig kjekt at folk synes det jeg skriver er interessert.

Jeg er jo fremdeles ny, men har ligget en del før og var på topplisten på blogg.no for mangen mangen år siden, jaja, helt til rosa bloggerne kom hehe. Da gikk jeg sakte men sikkert rett ned over for hver dag med flere hakk ned til dagen. 

Jeg ønsket å komme meg på hovedplattformen som sikker veldig mangen flere av dere ønsker.

Jeg leser stadig andres innlegg , og finner de fleste veldig interessante. 

Senere i dag vil jeg blogge ett oppfølgings innlegg, for jeg skal nemlig begynne i kor i dag! 

Det er kristelig kor, og der passer jeg inn. Hørt veldig mye bra om det. 

Nå er det snart tid for tannlege timen, skal fikse en midlertidig fylling som nå er forsvunnet. Hehe 

Den tannlegen jeg har er utrolig flink med tannlege skrekk, så jeg tar ikke lenger beroligende for tannlege timene. Men klumpen er fremdeles i magen hver gang jeg skal gå. Og tanken streifet meg hver gang om jeg ska La være å gå. 

Men som dere sikkert vet så har jeg mega problemer med tenner etter alt rusmiddelbruken tidligere. Så det er noe jeg er nødt å gjøre, om jeg noen gang skal slippe å ha så vondt hele tiden. Og kunne smile skikkelig er jo veldig greit det og tenker jeg, det er lenge siden. 

Jeg smiler jo uansett , driter i hva folk mener å syns om det. Eneste er at jeg tenker på barn så jeg smiler med munnen igjen til barn slik at de ikke blir skremt. Hehe. 

Her er det vi handlet

Smoothien var veldig forfriskende! 

Da håper jeg alle får en super duper flott dag videre så snakkes vi til kvelden igjen 😉

Kveldens innlegg: 

  • Kor prøvelsen.
  • Ett spennende innlegg kommer.

Kvinnens største utfordring 2022

Seksuell trakkasering/lønnsforskjeller.

 

Seksuell trakassering !

Mener de etter en undersøkelse som er tatt globalt er den største utfordringen Blandt kvinner i arbeid i dag, i 2022. Wtf? 

Og i Norge er det fremdeles størst utfordring for kvinner ved lønnsforskjell, hmm.

Da står vi forann sex trakassering  og kjønnsdiskriminering! Som en av de to største utfordringene for kvinner i arbeid. 

Trodde vi var i 2022 jeg? Alt skulle jo ha blitt bedre?

STORT PROBLEM!  Problem karakter: 6 ,menn må  ta tak om vi skal få likestilling i Norge, dere må støtte oss kvinnfolk. Vi er vel like mye verdt god lønn som dere mannfolk. Bare spør kjerring di. !

Litt informasjon:

Flere eldre enn yngre kvinner mener lønnsforskjeller er den største utfordringen for kvinner i Norge. Blant kvinner som er eldre enn 60 år, mener 45 prosent at lønnsforskjeller er den største utfordringen, ifølge en Ipsos-undersøkelse.

Blant kvinner i alderen 18 til 29 år mente 31 prosent det samme.

Undersøkelsen er gjennomført av Ipsos i samarbeid med Global Institute for Women’s Leadership ved Kings College i London. 30 land har deltatt i undersøkelsen.

En firedel mener balansering av familie og jobb er ett av de viktigste problemene for norske kvinner, men også her er skillet stort mellom unge og eldre. 39 prosent av eldre svarer at det er viktig, mens 13 prosent av yngre svarer det samme.

COME OOOON!! 

TRODDE vi var kommet lenger enn dette da! 

Ønsker alle en fin kveld videre, gjerne del innlegg da dette er et stort problem vi bør ta tak i ! Gjerne skriv om dette tema i din blogg også! Så får vi spredt det budskapet videre få menn til å støtte vår likestilling!  Wish U all well. 

Ps, kvinner mottar kansje 85 kr av en hunde lapp menn får i lønn. Det er veldig kjønnsdiskriminerende. 

See U later. 

barn med ansvar for hund, hjemmelekser til dere fra meg

KLISS KLASS KLEGG!

Ut på tur aldri sur #headsett #musikk. 

Når vi våknet i dag, lagde jeg frokost til min kjære beste lillebror. Tok en kopp kaffe, så kledde jeg på meg og hundene med selen.

Så gikk vi tur i regnværet! Elsker det! 

Satte god musikk på ørene, og så gikk vi lang tur.

Jogget litt også, det gjør vi hver tur slik at hundene får utløp. Hunder trenger jo å få utløp, å bruke energi.

Så vi går ofte turer og hopper hinder, og klatrer i fjellet og opp over bakker, de går Vi opp og ned i, og noen ganger løper vi. 

Men når vi kom hjem så er de jo klissblaute og må tørkes.man skulle tro det var derfor de var en absolutt klegg.

Men det er det ikke ..

Til og med i mens jeg skriver nå, så har jeg hundene oppi fanget, og det er rett og slett for at veranda døren står open!

 

Ikke for dem fryser, men reagerer og blir en absolutt klegg så lenge dørene står open.

Når jeg lukket døren, så fant jeg godt teppe til de, selvfølgelig etter at de var tørket med håndkle så de ikke blir syk eller får ørebetennelse. 

Gullene vår <3

Hehe se hvor KLISS KLASS bløte de er i bildene over det siste da.

Slipp meg inn! Hehe. Men det var godt å komme seg ut å gå tur. Tenker å gå tur hver morgen,middag og kveld. For min del og for dyrene sin del.  Det er så deilig når dyrene har alt de trenger, det er helt fantastisk. Det gjør meg gode å vite at de har det bra. Dyr er et familie medlem, som også trenger omsorg å stell. 

Ser det er mangen som slipper ut barn med store hunder, dette synes jeg absolutt ikke noe om. Uhell kan skje, skal da barnet leve med det uhellet bare for de voksne ikke gidder å gå ut med ansvaret de valgte å ta til seg?

Barn blir veldig traumatisert,og husker i voksen alder godt om hunden deres skulle havnet i en slosst kamp med en annen hund. 

Jeg var voksen, og skjelver bare av tanken på hva som hendte en gang jeg gikk med en stor rottweiler hund.  Ingenting jeg kunne gjøre heller, da hunden ble bitt over øyet av en staff. Den slipper jo ikke talet, hunden måtte sy flere sting stakkar. Og det er ikke noe jeg ønsker å oppleve igjen, men om barn går tur med hunder så kan alle havne utfor en slik situasjon igjen. Spesielt når de andre hundene kan bli aggressive , og barnet går med en hund som er sååå “snill”. For når den aggressive sender ut signaler om kamp, så smitter det over på selv den snilleste hunden. Og voksne bør tenke seg om før de får seg dyr, om det er noe dem klarer å følge opp. Jeg vet alle tror barna sine er de flinkeste,smarteste og diverse, men barn er fremdeles barn.  Mn skal ikke utsette barna for traumatiske opplevelser , man skal skjerme barna for slike situasjoner. 

Anyway, håper folk tar det til seg. Rart at når en sier det, så tar de det ikke til seg.men sier man de kan få bot , da når det gjelder penger tar folk det til seg.  Mn hva med barnets beste? 

Det er veldig mange flinke foreldre og, ikke misforstå, men har opplevd så mangen barn allikevel som lufter svære hunder. Selv om hunden er liten eller stor, finnes det større og mindre hunder der ute som sender aggressive signaler og da går alt aldeles galt. 

Det tar oss voksne flere år å vite og vokse oss til kunnskaper om sitt eget dyr, ikke forvent at barna skal eie den kunnskapen. Og imenst de lærer så vil de feile ,ikke utsett dem for den type feiling. For den feilen kan koste dyrets helse/liv, og barnets mentale tilstand blir preget av traumer. Det er en grunn til at barn ikke skal ha barn, for de er ikke ferdig utviklet til å kunne ta ansvaret for et barn.  De skal ikke måtte ta ansvar for liv, når de ikke enda har utviklet seg til å kunne ta ansvar for sitt eget liv, det er foreldrenes ansvar. Hadde virkelig behov for å videreformidle dette for jeg ser stadig flere å flere. 

En god forelder kaster ikke et så stort ansvar på barn, feiler de det ansvaret kan det ødelegge mye for barna i fremtiden om selvfølelse og motivasjon osv Psyken. PTSD, er en lidelse som er heftig og  som  kmmer av traumatiske opplever,stress. Pos-traumatisk stress lidelse.  Det får man i oppvekst. Man bør ikke legge for mye press, stress, og ansvar over på barn la barna være barn, så skal de voksne ta seg av alt det. Det er en del av den tryggheten en forelder skal kunne tilby barn. Trygge rammer, stabilitet,økonomi,kjærlighet,ros,#fylle koppen. Lære om rett å galt. Følge de opp , være der, gi dem gode opplevelser, skjerme dem fra dårlige opplevelser,stressende situasjoner og traumatiske ting, og lære dem om realiteten, lære å ta litt å litt ansvar ,men slettes ikke for det en forelder har valgt å dra til hus. Der skal forelderen være et godt forbilde å ta ansvar for sine egne handlinger, samt lære barna å ta ansvar for sine egne handlinger ,vise at de voksne gjør det, Er den beste måten å lære det ansvaret på. Etter min mening. 

Uansett, nok om den saken. Håper folk har ellers en god dag i dag. Det er regn vær men det behøver ikke å stoppet smilet våres for å våkne opp. 🙂 

 

HJEMMELEKSER TIL DERE!

 

Å høre musikk på ørene , mens en er ute å går tur, svinge seg rundt og å synge med menst en ser seg rundt og nyter den rene luften og luktene og er tilstede i nuet, det er den beste følelsen en kan ha. 

La det være hjemmelekser ! Fra meg til dere! 

Vær i nuet, stopp opp å tenk:” fy FAEN hvor godt vi har det nå!” Kjenn på følelsen og smil! Våg å være lykkelig å ha det bra! Alle fortjener dette! 

Ønsker alle en super duper fantastisk flott dag, og selvfølelse! 

Fjernet fire sting, APEKOPPER What?

Slik så det ut når jeg tok av bandasjen i dag, helt ærlig så det bedre ut enn når de var ferdig med skrapingen og vaskingen og stingene de tok ut, legger ved bilde etterhvert. 

Jeg tok buss til Haugesund i dag, først innom i Kopervik for å ta rus prøve osv.

Når jeg kom til sykehuset i Haugesund gikk jeg direkte til venterommet og satt på Netflix, the 100 serien jeg elsker å se på. 

Deretter tok jeg frem sjokoladen jeg hadde spart til serien, tiden gikk kjapt. 

Når jeg ble ropt inn, satte jeg meg ned på stolen å begynte å ta av bandasjen. Det var kjempe fint forskjell til sist og gangen før det. 

På grunn av at jeg slutta med røyken for nå, så har såret grodd mye bedre i form og snarere. 

De begynte deretter å skrape bort betennelse, og lage små blødninger i kantene. Dette skaper mye irritasjon for såret derav rødme. 

Jeg spurte om hun kunne bløte det opp med en klut over og sprute saltvannsoppløsning over, dette gjorde hun. På den måten får de skrapet opp mer overfladisk betennelse.

Jeg drikker mye smoothie, og har en enorm tro på min herre Gud. Mine bønner i det siste har vært for meg selv, da jeg var redd for å miste armen når betennelsen begynte å blusse opp igjen.

Bønn i tre dager  gjorde at de svære hullene inn til benet i en tunell ut på andre siden hadde grodd fra helt inne fra og ut , det gjenstår bare en cm. Og to igjen. Tre dager så grodde det med ca 5 cm.  

Ingen røyk,men smoothie, bønn, og antibiotika og skraping har gjort underverk. Selvfølgelig måtte jeg holde armen i ro, men med flytting så er det ikke så lett. Det ble en del bæring av tunge esker og diverse. 

Neste gang skal vi kansje ta alle stingene ut, og jeg har nå stoppet på antibiotika. Nå er det opp til kroppen min å helbrede seg selv, med min hjelp av forhåndsregler og hygene.

Dette er etter de fjernet sting, og hadde skrapet, og de vasket.  Det er over 15 cm lengde på dette her. Heldigvis så har jeg jo mistet følelsene fra den stripa og oppover så føler fint lite. Håper jeg får de tilbake en dag, men ikke enda. Hehe.

Når jeg var ferdig, gikk jeg ned til byen for å ta buss tilbake igjen.

Jeg gikk innom butikken å handlet mat og drikke og diverse med hjem, dessverre glemte jeg at jeg ikke kan bære nå så da kom heldigvis min gode onkel til redning hehe. Takk! 

Til middag laget jeg stekt pølse, bacon og potetmos. Det var utrolig godt. ! Ikke minst så må vi alltid ha godt med salt, pepper, løkpulser, og fett! (Kolesterol mitt er helt fint) haha. 

Og tror dere jaggu ikke jeg glemte meg ut og kjøpte en 20 pakning med ferdig røyk da? Ehm joo….

Godt at jeg har enda folk rundt meg som røyker hehe, den gikk videre til noen som trengte den.

 

Det er noe med den vanen vi har når penger kommer inn på konto, og man går på en butikk å handler så er man vandt til å handle røyk. 

Gav den bort uåpnet selvfølgelig, vil man ikke røyke så vil man ikke…

Uansett, så håper jeg at dere alle har det bra. Har dere hørt om Apekopper?  Det nye viruset som er kommet, de har funnet i Oslo nå vist nok. Det ser jo helt for Jæ…. Ut. ! Sketchy AS fuck! 

https://www.tv2.no/a/14807296/  lnk til ny informasjon. Det skal visstnok ikke være grunn til bekymring, for immunresponsen vår takler det fint straks vi er i kontakt med viruset. Det er også for det er et stabilt virus som ikke er så veldig smittsomt og det vil ikke bli en ny pandemi ut av det.  Mn shit ekkelt er det. Selv hadde jeg fått helt hetta !  Ikke misforstå tittelen min, jeg har ikke apekatter asså!  Men litt apekopp er jeg i hodet av og til hehe. 

Neida, satser på at dette går så fint så. 

“”,”” Hihi

ABSOLUTT NYDELIG! Tur/røykOGstoff slutten

Absolutt nydelig tur, og været stråler.

 

En kjenner varmen fra solen legge seg som et godt varmt pledd over huden, solen står på stek og vi har blå himmel.

 

Asfalten var varm, og det var nesten helt vindstille i dag. Godt vi hadde ør lite vind,ellers hadde vi smeltet bort. 

Det er så nydelig når været er så herlig og solen står på stek.!

Vi gikk tur ned til skolen og hoppet hinder, løp inn fjell, bakker, opp og ned. Meg, Rico og Nicolas mine to søte små voffser.

Når vi var ferdig der, gikk vi tur oppi marka , hvor vi hilste på noen skjønne lam, og sauer.  Vi jogga litt, så gikk vi en heftig oppoverbakke på veg hjem. 

Det var alle tiders å kunne gå ut på tur igjen, har hatt en del vondt i armen siden jeg har flyttet ut av leiligheten min , da jeg vil være i nærheten av familie pga helså mi og familien. 

Den leiligheten jeg hadde som jeg netopp har flyttet ut av, var den første plassen “min” ,hvor jeg følte meg trygg, og fikk skikkelig rotfeste. 

Det FØLES SOM ET”HOOooME”! 

Og uten det “hjemmet,/rotfestet” ,er jeg og føler meg litt “lost” egentlig. 

Angsten var heftig når den begynte å bli tom, kjenner at tilhørigheten min løsnet opp.

Meen ! Jeg skal ikke klage for jeg har en familie som elsker meg mer enn alt, og har alltid mitt barndomshjem jeg er velkommen i. Det er bare at når det er ditt og føles som hjem for første gang så er det vanskelig å gi slipp på det. Men helt siden jeg sprakk, så ønsker jeg ikke at noe galt skal skje der jeg bodde for har gode referanser der fra. 

Så da handler det om å t ansvar før noe galt skjer, å ta forhåndsregler, hvertfall om man ikke ønsker å ta ansvar for det som kunne ha skjedd , hehehe. 

 

Det som er ganske kjekt er at jeg har slutta å røyke, vellykket. ! Så nå slipper jeg endelig å bruke penger på dritt som skader kroppen min ! 

RØYKESLUTT og stoffslutt. Konge i eget liv! 

Når jeg slutta med stoff var det for jeg hadde fått alt å alle som har med det å gjøre langt oppi halsen, og mye problemer mentalt og fysisk med helsen min på grunn av det. 

Så valget var lett, endte gå slik og mye verre,kansje død ,eller slutte?

Og røyken sluttet jeg med etterpå, det bare stoppa opp.

Vanligvis før har jeg vært så svak for morgen og kaffe røyken, og middagsrøyken, alle måltidsrøykene. Og nattrøykene og kaffeen. 

Men det som skjedde var at jeg vokna på natten, og var slutta slutta å røyke…simpelt, men hva skal jeg gjøre nå i stedet for å røyke som jeg er vant med hver gang jeg vokner? Dampe nikotin fritt! 

Tre dager har jeg sagt at jeg skal bruke damp maskin, for flimmerhårene vokser ut igjen og det er ubehag og vondt i halsen samt irretasjon.  Så for å ta litt av belastningen til ubehaget og dårlige vanene min, uten å legge noe press på denne røyke slutten min valgte jeg bare å stoppe ,for nå. Ikke si: jeg skal aldri røyke mer ,eller gjør det ulovlig å ta en røyk for da setter du oppå tuuuunge mursteiner over deg selv og denne røyke stoppen. 

Samtidig som når jeg skulle slutte å ruse meg, jeg har aldri sagt at jeg aldri skal ruse meg igjen, men har sagt jeg ville vært stokk idiot i hode vist jeg gjør dette igjen. (pga armen min , helsen, infeksjon i kroppen, stafylokokker,osv osv vann i føttene og nedsatt allmenntilstand)og ikke minst operasjonen. 

Jeg har sagt at nå er det nok,FOR NÅ. OG INGENTING MER, presset går bort og entenker aldri på røyk eller stoffet mer. Fordi det løper aldri bort fra oss det vil alltid være der å vente om det skulle bli til det. Ingenting stikker av. 

Men om vi røyker og ruser oss, så stikker helsa vår av og til Dickens. Røyk og stoff vil alltid være ,og ingenting har hastverk som man skulle tro av og til. 

Hvorfor ikke spare helsen sin imenst? 

Jeg har sagt at uansett er det myyyye bedre å være røykfri noen dager i uken , enn ingenting, og mye bedre å røyke en til dagen enn førti. ! 

Ta bort tegnene for røyke slutt så fjerner man presset. Det er ikke slik om at vist du sier du har sluttet så må du slutte å fortsette å presse deg selv, ikke si du har sluttet. Derfor presser man seg selv, vekten blir for tung. Ingen sa at du måtte, du må velge å slutte for deg selv. Vil du  det nok så fikser du hva du trenger for deg selv. 

Jeg har ingen regler annet enn forhåndsregler når det kommer til å skjerme meg selv fra ting som ikke er bra for meg og min helse,og barna rundt meg. Og min jentungen. 

Det er lett når man vet at det skader barna, eller at du skader deg selv med røyk eller stoff så skader du barna mer. Da er det veldig lett å stoppe,”ikke slutte men stoppe”,for nå. 

Pauser er også mye bedre for kroppen , gi deg selv og kroppen pusterom. Sånt at immunforsvaret får opparbeide seg og forbedre seg igjen, om du velger da å bryte det ned etterpå, er helt og holdent ditt valg. Men når jeg ser hvor mye bedre jeg er nå helsemessig, og hvor nær døden jeg har vært, så velger jeg å leve. Enkelt å greit. 

Å leve , innebærer å skjerme seg selv og sine for alt vondt, og som ikke er bra for seg eller de rundt seg.  Har man barn ,bør man kunne dette for de låser oss narkomane inne på tvang for å ikke kunne klare skjerme oss fra slike ting selv om vi ville gjort alt for våre barn. 

Det var noen tips, ta det til eg som du vil selv? 

Man har ALLTID  valg, i flertall. Det handler bare om å trekke det rette kortet. Hele livet er som poker,generelle livs regler.  De som er god i poker kan nok komme langt, ikke tull en gang. Når jeg satt å lærte poker tenkte jeg hele tiden , oii det er akuratt sånt man må gjøre i livet også ,eller være mot andre osv. Hehe  så Next, skal jeg lese om litt poker og legge igjen lite innlegg om dette. 

Ønsker alle en super flott kveld videre “,”

 

Ukens serie

Ukens serie: 

Grace and  Franky.

ANBEFALER PÅ DET STERKESTE.

Grace and Franky er en av de morsomste seriene jeg har sett, de to er så forskjellige som dag å natt,sol å måne. 

 

Den inneholder 7 sesonger, og er veldig tidsfordriv ende med en god latter.

Grace er veldig sånn rik og arrogant, og Franky er en “heks” , i den helende sort. Krystaller er hennes ting.

Grace driver et firma som heter “ say grace”, og har to jenter.

Franky har to grutter, en svart og en narkoman.

De to er begge gift, men det tar en brå vending uten på spoile noe, og deretter blir hele livet deres snudd rett på hode.

Grace og Franky er ikke fan av hverandre, tvert motsatt, alikevell blir de stuck med hverandre.

Deretter går alt galt, det ene etter det andre.

Og de finner på så mangen rare ideer, at jeg blir en overrasket hver gang over dumdristig-heten og fantastien,og kreativiteten dem har som egenskaper. 

Franky røyker marihuana, og har ett hemmelig stasj, og hver gang politi er i nærheten fucker hun alt opp for dem, like morsomt hver gang. 

 

Og det smittes over til barna, og de to jentene til grace er makt kvinner, ovenfor hverandre spesielt. 

Det er skjære krigsstien hehe 

Anbefaler alle å skjekke ut den serien. Og det er jo som sagt hele syv sesonger ,så da er det mye kjekkere å følge med på.

 

Når alt tar en brå vending i denne serien, holdt jeg på å dette helt om så ikke dette komme i det hele tatt.(no spoiler)

De mennene til grace and Franky er ikke hakke bedre enn resten av gjengen. 

Denne serie er en av de type seriene som en føler at en kjenner karakterene så godt. Og når serien er over så savner du karakterene og sliter med å finne en ny serie å se på. Hehe. 

Også gjør det ingenting om du spiller den av på nettene og sover innimellom, for når du er våken og skal se på den igjen, så får du med deg hva som har skjedd i mellomtiden. (Når du sovna). For de som trenger lyd når de skal sove,men ikke ønsker å ødelegge serien de ser på.

Jeg brukte alltid sette på en dokumentar når jeg skulle sove,nå lar jeg bare telefonen styre på for serien forteller meg hva som har skjedd, da de ripper opp i gammelt nytt grace and Franky,og ektefellene,og barna dems.  One big family.

Veldig realistisk serie, hvor en kjenner seg litt igjen i karakterene, og situasjonen de havner oppi. 

Lett å føle med. 

 

Hope You enjoy. Mvh luckyluka. “,”