Kvinnens største utfordring 2022

Seksuell trakkasering/lønnsforskjeller.

 

Seksuell trakassering !

Mener de etter en undersøkelse som er tatt globalt er den største utfordringen Blandt kvinner i arbeid i dag, i 2022. Wtf? 

Og i Norge er det fremdeles størst utfordring for kvinner ved lønnsforskjell, hmm.

Da står vi forann sex trakassering  og kjønnsdiskriminering! Som en av de to største utfordringene for kvinner i arbeid. 

Trodde vi var i 2022 jeg? Alt skulle jo ha blitt bedre?

STORT PROBLEM!  Problem karakter: 6 ,menn må  ta tak om vi skal få likestilling i Norge, dere må støtte oss kvinnfolk. Vi er vel like mye verdt god lønn som dere mannfolk. Bare spør kjerring di. !

Litt informasjon:

Flere eldre enn yngre kvinner mener lønnsforskjeller er den største utfordringen for kvinner i Norge. Blant kvinner som er eldre enn 60 år, mener 45 prosent at lønnsforskjeller er den største utfordringen, ifølge en Ipsos-undersøkelse.

Blant kvinner i alderen 18 til 29 år mente 31 prosent det samme.

Undersøkelsen er gjennomført av Ipsos i samarbeid med Global Institute for Women’s Leadership ved Kings College i London. 30 land har deltatt i undersøkelsen.

En firedel mener balansering av familie og jobb er ett av de viktigste problemene for norske kvinner, men også her er skillet stort mellom unge og eldre. 39 prosent av eldre svarer at det er viktig, mens 13 prosent av yngre svarer det samme.

COME OOOON!! 

TRODDE vi var kommet lenger enn dette da! 

Ønsker alle en fin kveld videre, gjerne del innlegg da dette er et stort problem vi bør ta tak i ! Gjerne skriv om dette tema i din blogg også! Så får vi spredt det budskapet videre få menn til å støtte vår likestilling!  Wish U all well. 

Ps, kvinner mottar kansje 85 kr av en hunde lapp menn får i lønn. Det er veldig kjønnsdiskriminerende. 

See U later. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg