Shit got real- Fyr i Peisen – Jeg er tilbake folkens

  Min siste tid, fyr i peisen og blogg.no

Hei alle sammen ! Jeg er endelig tilbake. Jeg vet jeg har vært veldig lenge bort nå. men det har alt en forklaring. Jeg vet jeg ikke har noe  å forklare, egentlig, men jeg valgte å skrive blogg av enkle årsaker. I håp om at det kan hjelpe andre.

Så la oss starte med at jeg gjorde veldig mye siste tiden før shit got real. Jeg hadde alt for mye å drive med, men ville holde meg okkupert med ting, siden jeg sliter med rusproblemet.

Sying , blogg,skole, behandling, frivillig organisasjon, middager jeg lagde og kjørte ut med sammen med min mor som jeg elsker av hele mitt hjerte.

Jeg har jo en del kontakt med de i rusen, fordi jeg må jo det når det er de jeg ønsker å bistå hjelp til.

Jeg begynte å ta meg vann over hodet, og etter litt sprakk jeg. Men en sprekk og to på 3 år er ikke da så gale tenker og sier mange. Men det er galt, det gjør at jeg blir tilbake satt og sårer venner og familie som også blir veldig skuffet. Men heldigvis så har jeg siste tiden alltid kunnet stoppe med en gang, tross abstinenser. Jeg er helt heldig fordi jeg er ett stabeist.

På godt og vondt. Jeg ønsket egentlig ikke å gå offentlig med dette, da jeg har  mye jeg kan miste. Men at det kan hjelpe andre også å kanskje se at jeg er ikke perfekt, og at alle sprekker , alle gjør det men det er viktig å komme seg på begge beina med en gang igjen, slik at det ikke blir vedvarende.

Og der kom staheten min inn. Jeg hadde også startet opp på nye adhd medsiner for første gang, og i starten ble jeg rusa, og så gikk det over men at jeg følte jeg fyngerte veldig bra i skolen så da fortsatte jeg på de.

Etter en stund kom jeg hjem fra skolen og var som en potetsekk, fyngerte ikke hjemme. I det hele tatt. Rot tok seg opp hjemme, og jeg klarte ikke lenger å male, og å lage middager, spise ,drikke nok. Og valgte etterhvert å gå av de, men tankekjør og hodet mitt var så fredelig på de, så når jeg gikk av sprakk jeg en gang. Og etter litt hadde jeg jo glemt alt som følger med en sprekk. Anger, skuffelsen over meg selv, deprimert, og hatet meg selv for det rett og slett. Og så kommer da alt jeg gjorde som var sårt mot mine kjære, hva  hadde jeg gjort mot dem? Og alle som følger meg? , Men det kom ikke denne gang, alt dette. Nei før jeg satt i ett møte for slike som meg, uten å nevne navn,  så kom alt pang på, og tok meg med storm. Jeg gråt nesten. Som dere vet snakker vi ut om ting der. Og det sa pang, rett og slett så sprakk jeg igjen. Men tok meg inn med en gang igjen dagen etterpå som jeg bruker når jeg sprekker. Hvorfor jeg klarer det?

Det er fordi jeg hater rus, og jeg hater alt det gjør med folk. Samtidig som at rusen gjør ikke det medisinene skal for meg. Adhd medisinene gjør den jobben, mens alt annet av rus de ødelegger mer for meg. Som det bruker for alle.

Jeg har alle prøvene mine rene og fine, da det var så lite at det kan ikke vises. Heldigvis for meg.

Jeg velger nå å være åpen mot dere, og må bare skrive at dette innlegget mitt innhold er ikke på noe vis lov å bruke av andre. Dette bryter med mitt personvern og er straffbart. Innhold ikke lov å brukes av statlige instanser, da er det sagt. Da det gis ingen garanti for at det som skrives er informasjon som er godkjent som gyldig. 

Dette innhold i min blogg er copywrighted  by Luckyluka.blogg.no. 

Jeg er så glad for at jeg har dere,og min gode familie som støtte <3 Og jeg er evig takknemlig for dere alle sammen.

Hva jeg gjør for å forhindre at det skjer igjen:

Det er jo en god ide å ta med om det virkelig skal være til hjelp for andre.

  1. Satt opp tre urinprøver for rus testing i uken for å jøre det vanskeligere for meg selv.
  2. Bor hos familie for å forhindre at jeg er alene.
  3. Behandling.
  4. psykolog.
  5. Kommunikasjon med hjelpeapparatene.
  6. snakke om ting.
  7. Holder meg opptatt og stritter meg mer mot det normale så fort som mulig, slik at jeg har noe å gjøre på men samtidig kan ta det som en erfaring i stede for å synes synd på meg selv.
  8. Gjør mer, men med måte, begrenser og bruker grensene mine.
  9. tenker på hvorfor jeg gjorde det, hva utløste det, og eliminerer meg med årsak.

Håper dette var til hjelp.<3

Nå er jeg tilbake

jeg er tilbake igjen , har vært det noen uker, og skal starte på annen type medisiner nå om tre ukers tid. Jeg har også satt samværene mine med jentungen på pause, da jeg skulle få økning og slik. Men dette fordi jeg vet ikke hvordan jeg reagerer på nye medisner, og vil da skjerme jentungen best mulig for en stykk rar LuckyLuka.hehe.

Skolen går fint. men.

Ja det går fint på skolen, jeg er heldig som har de gode folkene rundt meg. Fordi de ønsker at jeg skal lykkes så det at jeg gav rene prøver og sier i fra selv gir meg mulighet til god støtte rundt meg fra skolen også.

Jeg har kuttet ut kokk vg2. Tar nå bare felles fag og dette trives jeg med kjempe mye. Jeg har også jobbet mye hjemme slik at jeg er asjur med alt, siden jeg ikke har vært på skolen på par uker før denne uken. Jeg er heldig som har den skolen/ hauge skole.

Fyr i peisen og kos med blogg.no

Jeg har tørket støv, fyrt i peisen, vasker og støvsuger, og nå sitter jeg å koser meg med blogg innlegget. Jeg føler at ting virkelig begynner å bli normalt. I går lagde jeg youtube video, hvorfor? Fordi jeg så at jeg plutselig hadde fått flere abonnenter, og det motiverte meg til en ny video. Jeg lagde potet lefser.

BILDE:

Jeg skal legge ut oppskriften og fremgangsmåten neste innlegg, i morgen. Om ønskelig. De var ekstremt gode , og jeg endret litt på oppskriften sånt at det et kun mine som er slik  hvorfor skal du orøve , når jeg har prøvd for deg,  da kan du lykkes med kjempe gode lefser !

og videoen kan du se her:

 

Jeg håper alle dere gode mennesker har det godt, og har du spørsmål relatert til hendelsen, hvor shit got real, kan du gjerne hive ut en kommentar. Jeg er blitt så glad i dere alle sammen, og mine gode medbloggere også <3 Det blir jo ett eget nettverk også. Ha en nydelig fin kveld denne torsdagen alle sammen. Ønsker dere alt godt og mer ! <3

 

Klem fra LuckyLuka.blogg.no